VeNoM_2431 Posted November 17, 2002 Share Posted November 17, 2002 Az sam za all Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic872 Posted November 17, 2002 Share Posted November 17, 2002 Doom IIII е доста страховита и ме кефи ,но гледах трейлъри на Unreal 2 и мисля че ще ми хареса повече защото е по-динамична. И статегията хич не е лоша... Бе всичко ме кефи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted November 17, 2002 Author Share Posted November 17, 2002 Znam 4e izbora 6a e truden taka4e si pomislete predi da izberete )))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 17, 2002 Share Posted November 17, 2002 ave unreal 2 i tva si e Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted November 18, 2002 Author Share Posted November 18, 2002 Unreal 2 i Doom 3 idvete sa super Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted November 18, 2002 Share Posted November 18, 2002 Ne sum gledal screenshot-i ili neshto drugo za Unreal 2 obache si mislqa che s tezi tolkova razlichni versii na 1 edva li shte se napravi neshto revolucionno.Za Doom 3 znam che e sus strashna grafika no ot tolkova 3D-ta za sledvashtata godina shte si ostane samo s imeto "DOOM".C&C Generals e s nai-novatorski zamisul a i ako se sudi po screenshot-ovete i sus hubava grafika.Neznam zashto kogato vlezoh v Temata i mi izpisa che veche sum glasuval?! <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic872 Posted November 18, 2002 Share Posted November 18, 2002 Ne sum gledal screenshot-i ili neshto drugo za Unreal 2 obache si mislqa che s tezi tolkova razlichni versii na 1 edva li shte se napravi neshto revolucionno.Za Doom 3 znam che e sus strashna grafika no ot tolkova 3D-ta za sledvashtata godina shte si ostane samo s imeto "DOOM".C&C Generals e s nai-novatorski zamisul a i ako se sudi po screenshot-ovete i sus hubava grafika.Neznam zashto kogato vlezoh v Temata i mi izpisa che veche sum glasuval?! <_< Пич ти не си ли чувал за алфи, бети и трейлъри освен скрийншотове ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted November 18, 2002 Share Posted November 18, 2002 Az ne sum igral nito Alfi nito beti nito sum gledal traileri za doom i unreal shtoto ne ma interesuvat mnogo.Za C&C osven screenshots sum gledal i trailer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted November 18, 2002 Author Share Posted November 18, 2002 Bravo be nai qkite igri da negi e vijdal sramota Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted November 19, 2002 Share Posted November 19, 2002 Pfu nai-qakite!S tolkova razlichni versii na unreal 1 izgubih interes kakvo stava s 2.Ideqata na Doom 3 veche e dosta poostarqala i samo s supergrafika nishto nqama da postignat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic872 Posted November 19, 2002 Share Posted November 19, 2002 Само ти така си мислиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted November 19, 2002 Share Posted November 19, 2002 Dobre de prosto ne mi haresvat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted November 19, 2002 Author Share Posted November 19, 2002 Mi si edinstveniq 4ovek na koito nemu haresvat teq igri Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted November 19, 2002 Share Posted November 19, 2002 Ami az se chudqa kak moze da govorite za tezi igri se edno che gi igraete ot meseci.Te oshte ne sa izlezli i nikoi ne znae dali shte sa nqkva boza ili superigri.Taka che tozi poll e samo za predpolozenia i az davam moite prognozi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted November 19, 2002 Author Share Posted November 19, 2002 Ami az se chudqa kak moze da govorite za tezi igri se edno che gi igraete ot meseci.Te oshte ne sa izlezli i nikoi ne znae dali shte sa nqkva boza ili superigri.Taka che tozi poll e samo za predpolozenia i az davam moite prognozi. Ehhhhhhhhh nesam gi igral ot mesece ama 100% 6a sa mnogo qki te teq kompanii to4no v taq oblast lo6i igri ne pravat tak4e shut the **** up <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted November 19, 2002 Share Posted November 19, 2002 grrrrrrr Ti prochete li be "AZ DAVAM MOITE PROGNOZI" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted November 24, 2002 Author Share Posted November 24, 2002 Mi xubavo ko sa nervi6 samo <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_Undyning Posted November 25, 2002 Share Posted November 25, 2002 Spored men i trite igri 6te sa pulni Bozi tova sa tip4inite 3d Shooteri besmisleno pukane ala Serious Sam sq nqma kakvo da govorim Venom 2431 ti pravi6 kritiki na moq poll eto sega az kazvam 4e igrite koito si slogil sa pulni BOZI za6toto tezi igri 6te vurvat na mnogo malko hora i mnogo malko hora 6te osetqt istinskiq Singel ti izglegda si sus zdrava mashina zatova si slogil tezi igri no taka ili ina4e az ne bih zalogil na nito edna Bih iskal da iskarat nova versiq na Half-Life ot kolkoto unreal 2 Kogato Unreal 2 ili Doom 3 ili C&C Generals takiva nagradi kakto Half-Life eto togava bih si vurnal dumite nazad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 25, 2002 Share Posted November 25, 2002 Ave undying kak moje da otzenqvash igrite po tova dali shte ti trugnat na tvoeto PC, ti nared li si? Ti po toq printzip q napravo va da kajem che vsichki igri koito shte izlqzat ottuk natatuk shte sa tupi dokato si upgradenesh PC-to taka li? Qvno ne si pochitatel na 3d shooteri, ama tva ne znachi che te sa tupi, tva znachi che TI SI MISLISH che te sa tupi. Osven tova nedej dapodtzenqvash single playera, v momenta ima golqm glad za nego, osobeno sled kata nqma svestni igri izlezli na pazara v takuv stil. To omruzva da igraesh samo CS, Q3 itn, pisva mu na chovek po nqkoe vreme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted November 26, 2002 Share Posted November 26, 2002 Ave undying kak moje da otzenqvash igrite po tova dali shte ti trugnat na tvoeto PC, ti nared li si? Ti po toq printzip q napravo va da kajem che vsichki igri koito shte izlqzat ottuk natatuk shte sa tupi dokato si upgradenesh PC-to taka li? Qvno ne si pochitatel na 3d shooteri, ama tva ne znachi che te sa tupi, tva znachi che TI SI MISLISH che te sa tupi. Osven tova nedej dapodtzenqvash single playera, v momenta ima golqm glad za nego, osobeno sled kata nqma svestni igri izlezli na pazara v takuv stil. To omruzva da igraesh samo CS, Q3 itn, pisva mu na chovek po nqkoe vreme... Ne brato az prosoto iskah da kage 4e Ureal 2 nqma da se slavi sus osobeno dobur single ili puk Doom 3 za6toto spored men tezi igri sa nali ti kazvam na principa Serious Sam krasiva grafika i vurvi6 i trepe6 makar 4e neznae6 scenariq na igrata.No ina4e na men Doom 3 alpha ta mi nakusva6e mnogo neznam az sum sus Duron na 750Mhz Acorp Ali 16479 chipseta e malko vuv guza ama za tolkova pari hubavoto e 4e bodurga DDR 256 DDR Abit Siluro t400\64mb\Tv-out 40gb HDD Seaget Prosto maina nemoga da razbera za6to igri primerno kato Nolf 2 mi vurvqt perektno i imat kristalna grafika a puk akto si pusna Unreal 2003 na 640x480 32bit mi baq nasi4a neznam za kakvo prosto se 4udq za6to negi opitimizirvat igrite za vsi4ki VGA karti ne samo za GF 3 ili 4.Nie vse pak bulgarite ne vzimame zaplatite koito vzimat zapadna evropa ili USA.Taka ili ina4e proizvoditelite na Igri sa kombina sus prozivoditelite na VGA,CPU i taka natatuk.Spomnqm si slu4aq sus Max Payne vuv oficialniq site predi da izleze be6e opisano 4e minimalnite iziskvaniq na igrata 256 SDRAM 1000Mhz procesor i 64mb VGA.Togava se se6tam 4e masovo se iskupuvaha Procesori nad 1ghz no v kraina smetka igrata m,i vurve6e vsi4ko na Hige sus Dorun na 750. Tova e Bulgarite vse o6te nqmat vuzmognost za postoqnen upgraide no na moqta mashinka prosto i trqbva po mo6ten procesor 6te i sloga 2ghz za6toto neznaino kak no Dunoto mi go pordurga za6toto kato si ubdaitna biosa i 6inata ba4ka na 333mhz .Ole az mnogo ispisah we bah Maika mu :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 26, 2002 Share Posted November 26, 2002 ami s polzvaneto na procesor video itn ot edna igra mnogo zavisi kak e optimizirana, no sushto i dali samaa karta ima instruktzii za podoben effekt, kakto naprimer e Hardware T&L - a do geforce 2 nikoq karta go nqmashe shtoto i trqbvashe GPU i ako pusnesh nqkoq igra koqto go iska sus karta koqto trqbva da go emulira i 3Ghz processor da imash pak she nasicha. Drugo neshto e FSAA (full scene antialiasing) , tva neshto deto zaglajda rubchetata pri grafika po malka ot 1024, ami da ti kaja az s moeto PC kato pusna 4x FSAA - tva znaci che vseki kadur trqbva da go rendira po 4 puti mi to NFS 6 mi nasichashe ujsano, obache kato go mahnesh edin priqtel si q puska na celeron na 700, taka che vsichko e uslovno. Osven tova ako nqkoq igra ima mnogo golemi svetove, kato morrowind, soul reaver 2, mafia.. ami to prosto trqbva da ti rendira ogromen broj obekti, nqma kak da ne zasicha, ovsen ako ne useresh teksturite.. Ama ne govori za unreal 2 taka, pepel ti na ustata tva shte e luda igra... to ne e prosto da vurvish i trepesh, a da debnesh , da bqgash , da se kriesh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted November 26, 2002 Share Posted November 26, 2002 Ami neznam dali na Unreal 2 she mozesh da debnesh da se kriesh.Tva vse pak ne e Rainbow 6 ili nqakoq druga takava.Vse pak ako nqkude si vidql teqa neshta OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 26, 2002 Share Posted November 26, 2002 ami na unreal 1 gi ima ve damurda.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted November 27, 2002 Share Posted November 27, 2002 dobre <_< shtom kazvash <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAIRAS Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Abe az sum za all aide de kefi me doom3 kefi me unreal kefi me cs s emporio i taka na tatak a i da ne zabravim edno t-zar4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.