jozo Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Ауе вие не сте ли чували че колкото е по-малък толкова повече се увеличава при полов акт.Тaка че не се учудвайте като изкара 50 милиметровия <{POST_SNAPBACK}> E tva ne6to za sefte go 4uvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muni4ka Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 i az za purvi put 4uvam takova neshto. Ujas tva e bahti ganiq **r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 За първата снимка не виждате ли че човекът е инвалид, може по рождение. Не видяхте ли че има шев на корема, сигурно са му скъсали шушоните от операции като мене аз съм инвалид от 21 години, а снимката сигурно е била публикувана в медицински сайт, а разни перверзници като вас са я разпространили, да не мислите че на човека му е лесно и е с един крак, даже протезата не сте забелязали. Това го приемам като личнаобида Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 moje i da si prav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Aha naistina ima proteza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didaaa Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 да бе наистина аиде да се базикаме ама на друга тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Мда не се присмивай на болен и луд че може да те застигне :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 ama vie zapo4vate da oglupyavate be kak moje da obsyjdate typi snimki s polovi organi nyama li ne6to po interesno za koeto moje da se pi6e .......ya porasnete ve4e .......ne 4e ne6to ama pone da be6e ne6to hubavo da go obsydi6....da si kaje6 mnenieto a tva sa gluposti Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 ama vie zapo4vate da oglupyavate be kak moje da obsyjdate typi snimki s polovi organi nyama li ne6to po interesno za koeto moje da se pi6e .......ya porasnete ve4e .......ne 4e ne6to ama pone da be6e ne6to hubavo da go obsydi6....da si kaje6 mnenieto a tva sa gluposti <{POST_SNAPBACK}> Ako trqbva6e da obsajdame samo hubavi temi nqma6e li da e mnogo sku4no???????Pyk i vse pak jivota ne e samo hubavi ne6ta ta da obsajdame samo tqh!!!Za tva trqbva da ima i takiva temi spored men !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVANA Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 КОЙ КАКВОТО СИ НЯМА ЗА ТОВА ГОВОРИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Бахти, я се фанете да обсъждате нещо друго бре хора!Тва е гадно!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 napalno saglase ako ti e pot 10 togava e problem spored nqkvi ot diskavary.Tka4e taq tema e napravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Грозно големи цици и отчайващо малка патка.Хубава комбинация нали?! А за размера не знам до колко има значение,ама ако видя нещо такова направо ще си хвана партакешите и ще има чао-чао Е,ся тва не значи,че съм фенка на некви суууупер големи патки Нещо средно и да знае как да си върши работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 razmera na penisa pri polov akt nqma nikakvo zna4enie ................ za maja ;-)) vinagi mi e bilo interesno za6to jenite ne si priznavat 4e biha predpo4eli po golqm penis .... vsqka kazva amiiiii nqma zna4enieee ili amiiii sreden moje bi i vse v toq duh apak nikoq ne otkazva na penis nad sredniq razmer i kato zavtorqt mu se radvat kato malko dete na sladoled tolkova li nqma razkreposteni jeni deto ot sartse da si kajat ohhh obi4am golemite patki , primerno ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted December 9, 2004 Author Share Posted December 9, 2004 razmera na penisa pri polov akt nqma nikakvo zna4enie ................ za maja ;-)) vinagi mi e bilo interesno za6to jenite ne si priznavat 4e biha predpo4eli po golqm penis .... vsqka kazva amiiiii nqma zna4enieee ili amiiii sreden moje bi i vse v toq duh apak nikoq ne otkazva na penis nad sredniq razmer i kato zavtorqt mu se radvat kato malko dete na sladoled tolkova li nqma razkreposteni jeni deto ot sartse da si kajat ohhh obi4am golemite patki , primerno ;-) <{POST_SNAPBACK}> ...голяма, средна, малка (чак толкова не бива), зависи как подхождаш към секса. Трябва да търсиш удовлетворението на партньора, а не да мушкаш и да бягаш (образно казано). Една жена може да бъде задоволена по много начини (и по много пъти разбира се ), а когато е получила няколко броя оргазми, въобще няма да пита как и с какво (език, ръка или малка пишка)..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
6th_SeNsE Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Hora iskam da Glasuvata za taq po DEETOBALNATA SISTEMA,pac sled tva 6te si govorim za razmeri............sladur.com Molqvi glasuvaite!!!Makar 4e ne sam pusnal anketa 6a sam vi blagodaren!!!!!!!!!!!(o6te ot sega x10) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Hora iskam da Glasuvata za taq po DEETOBALNATA SISTEMA,pac sled tva 6te si govorim za razmeri............sladur.comMolqvi glasuvaite!!!Makar 4e ne sam pusnal anketa 6a sam vi blagodaren!!!!!!!!!!!(o6te ot sega x10) <{POST_SNAPBACK}> Ааааа май не му е тук мястото на тоя пост!! Пеца внимавай с warn-a!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabata Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 KAZVASE 4LEN MORKOV4E! IMA TAKAVA BOLSET WE HOR PROSTO E ZAKRNQL 4LEN IMA SI OPERACIQ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Hora iskam da Glasuvata za taq po DEETOBALNATA SISTEMA,pac sled tva 6te si govorim za razmeri............sladur.comMolqvi glasuvaite!!!Makar 4e ne sam pusnal anketa 6a sam vi blagodaren!!!!!!!!!!!(o6te ot sega x10) <{POST_SNAPBACK}> 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trinity Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Блях Блях бахти гадните цици А за първата снимчица ако не е колаж кой ще е тоя пич дето с удоволствие ще си покаже членчето на целия свят по интернет?Най вероятно е колаж.Аз ако имах такова нещо в гащите никога нямаше да си го снимам и да го сложа в ИТ <{POST_SNAPBACK}> AAA da znae6 4e si mnooogo prav i cicite sa adski gadni i penis4eto e samnitelno abee ujasiii kolkoto si iska6 vse pak nqma nevazmojni ne6ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
trinity Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Млъкни Саке,не ме изнервяй,и без това ми е леко нерврно.Писна ми от някакви цицомани,които са и девствени кретени или абсолютно малоумни.Перфектна цица,ми направи си една чикия майка му стара <{POST_SNAPBACK}> hahhahhaaaaaahahaaaaa , bravo , qko tip4e si umrqh ot smqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 razmera na penisa pri polov akt nqma nikakvo zna4enie ................ za maja ;-)) vinagi mi e bilo interesno za6to jenite ne si priznavat 4e biha predpo4eli po golqm penis .... vsqka kazva amiiiii nqma zna4enieee ili amiiii sreden moje bi i vse v toq duh apak nikoq ne otkazva na penis nad sredniq razmer i kato zavtorqt mu se radvat kato malko dete na sladoled tolkova li nqma razkreposteni jeni deto ot sartse da si kajat ohhh obi4am golemite patki , primerno ;-) <{POST_SNAPBACK}> За да се задоволи една жена са нужни 4санта.Така че ако не покриваш тая норма няма да е много хубаво. Между другото 4см е един език Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Пък ако някя жена ми каже че пишката ми е малка ше я накарам да си дъвче лаината и после да си праи супа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 За да се задоволи една жена са нужни 4санта.Така че ако не покриваш тая норма няма да е много хубаво.Между другото 4см е един език <{POST_SNAPBACK}> ole tva ako e istina sha e mnogo dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnaKeTo Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Hah .... Sega poglednah v edna medicinska kniga (sestra mi sledva medicina) i tam pi6e6e malko pove4e 6-7 cm . A spored men tezi nqkolko cm ima golqma razlika. Edna priqtelka kazva6e 4e sled tezi 7cm si4ko e lakomiq . E togava 98.7% ot jenite sa mnogo lakomi ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.