nacho1 Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Купувам добър или отличен говорящ английско-български речник за Андроид телефон. Сега нека изясня какво имам предвид: 1. Речника трябва да е в добра база от думи (да речем над 25 000 думи) 2. Речника да е с възможност за произнасяне на английските думи. 3. Да работи офлайн ( а не от рода на Google translate) Също така търся apk-файл за читава навигация пак за Андроид телефон. Забележете, че търся "читав" инсталационен файл за разделителна способност на дисплея с 800 х 480 пиксела с възможност за свалене на карти за България и Англия, а не някой да ми инсталира навигация. Приемам и всякакви съвети за файлове от Google play-а, като мога да предложа за подобна оферта бартер фотосесия, предпечат или някакъв дизайн на лепенка, календар или нещо подобно ... направо си обърнах темата като за "натуралната" ера .. за борбата с "бед сектори" по хардовете няма да споменавам за да не подвеждам хората .. иначе възстановяване на изтрита информация (снимки, работни файлове и др. подобни) с желание ще помогна, ако е възможно. Ако има хора занимаващи се редовно и малко по-навътре от просто потребители и имат желание да ми помогнат с префлашване на HTC HD2 с Андроид (в момента е с Windows mobile 6) срещу скромно заплащане нека да ми пишат на лична. Стигнал съм до видовете ядра, но предпочитам да коментирам с някой, които се занимава с подобни истории. Телефон за връзка с мен 088/8811-843 или на лична. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batepanko Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Мога да направя телефона лс Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacho1 Posted September 22, 2014 Author Share Posted September 22, 2014 Благодаря за отзивчивостта, но вече се преборих с телефона и навигацията .. но все още търся добър говорящ английско-български речник за Андроид. В момента съм с безплатната версия на BitKnights - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitknights.dict.engbul.free , пробвах и CSDict и още 2-3 други, но все един има по нещо направено неудобно за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.