DenisBeljata Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Търся 23" - 29" LCD / LED монитор БЕЗ дефекти и БЕЗ ремонти !!!!!Предложения с марки и точни модели. 24 часа за тестове! Вие сте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted July 12, 2014 Author Share Posted July 12, 2014 ъп Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Dell UltraSharp™ U2311H 23" Monitor 270 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted July 14, 2014 Author Share Posted July 14, 2014 Dell UltraSharp™ U2311H 23" Monitor 270 лв. Нов / употребяван? Състояние, гаранция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Употребяван,миналия месец му изтече тригодишната гаранция.Визуално с моето добро зрение не му откривам никакви дефекти.Като външно състояние няма забележки.Със съответните кабели-за захранване,VGA,DVI.Цветопредаването му СПОРЕД МЕН е отлично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted July 16, 2014 Author Share Posted July 16, 2014 Благодаря за предложението. За момента цената изобщо не ме устройва, затова ще се въздържа. Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 А ти каква цена би предложил за модела в това му състояние? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted July 17, 2014 Author Share Posted July 17, 2014 На предложената от теб цена има ЧИСТО НОВИ екземпляри, па макар и внос. Не искам да давам линкове, за да не се приеме за реклама - поразгледай в нет-а. Отделно на 180 лева крайно-клиентска цена, до съвсем скоро имаше 27" DELL и то от по-високия клас (в софийска фирма), макар и с дефекти, но имаше и читави екземпляри. От тук следва, че базата на която си стъпил е достатъчно висока, за да не предполага разумни преговори. ПоздравиП.С. Предлагам ако имаш следващи въпроси или коментари да минем на лични, че ще ни се карат вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Успех и на тебе.И един мармот завива шоколад... :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 колега, на твоята цена само на първа страница от предлаганите от емаг видях поне 5 броя, не знам за кви мармоти му говориш??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakadu1 Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Колегата и на мен ми предложи цена за 28" мултимедиен монитор в комплект с декодер NOT с HDMI изход и кабели 150 лева. Така, че за мармотите ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted July 20, 2014 Author Share Posted July 20, 2014 Понеже започнаха разни юнаци да пишат за мармоти и така де факто се опитват да се "подиграват" с името ми, смятам че съм в правото си да им отговоря....... Много хора се появиха тук с увереността, че голямата част от участниците в този форум "ядем доматите с колците" и започнаха да предлагат какво ли не на меко казано "нереални" цени. При това не визирам конкретно двамата писали в тази тема... Уважаеми "колеги", ние тук не "пасем трева", поне що се отнася до компютри и цени. Една голяма част от участниците в този форум действително сме КОЛЕГИ в компютърния бранш и се занимаваме с компютърна техника от мнооого години. Аз лично от 1993г. Повечето работим с фирми вносители и представители на техника и получаваме цени, за които много хора тук не знаят... Да не говорим за eBay и подобни... Така че моля, не ми обяснявайте кой увивал шоколад! За да не съм голословен, и за да обясня защо не харесах вашите цени, можете да погледнете: ТУК и ТУК Това са вече закупени от мен 2 броя 22"-ви монитори DELL на обща стойност под 180 лева с доставка до вратата ми!!!!!!! А дали са като вашите "супер" монитори - ами не са, но за това за което ми трябват са наистина СУПЕР! Да не говорим че са ДВА, и НЕ са ремонтирани, и ако имат каквито и да е неописани проблеми, винаги мога да ги върна! @beku също ви го написа, ама няма кой да чете.... Около и под 200 лева има сериозно количество (вече) чисто нови 22" / 23" монитори с ТРИ години гаранция и не са нужни кой знае какви усилия, за да се открият. При това на крайно-клиентски цени. Ако не можете да се справите с търсенето, ще ви пратя на лични линковете до съответните фирми / магазини. П.С. Съвсем искрено желая на @kakadu1 и на @galaxi успех в реализацията на техните монитори. Нямам нищо против тях . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.