cmdj7 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Здравейте ! Предлагам Ви личният си верен другар, таблетчето ми LG G Pad 8.3" V500 (upgrade to Kit Kat 4.4.2 ) ! Безупречна машинка купувана от UK и в окомплектовка само зарядно ( от SAMSUNG Note GT-N8010 ), интерфейсен кабел ( за зареждане и връзка с PC ) и оригинално зарядно за кола BELKIN ( 2.1A в черен цвят ) ! Окомплектован с нов черен кожен калъф за модела и поставен "професионално" от мене матов протектор ! В комплекта има и още един чисто нов неразпечатан протектор и неизползван стилус ! Таблета е в черен цвят ! На практика е нов, но с малка драскотинка по тъча в единият край, която не се забелязва с поставен калъф ! Използван е единствено няколко месеца за ежедневна проверка на е-майл и няколко сайта ! Модела НЕ РАЗПОЛАГА с 3G модул, а връзката е посредством Wi-Fi, както ми трябваше и на мене ! Продава се поради закупуване на преносима машина ( лаптоп ) за същата цел за друг колега и очертаващо се неизползване на моето таблетче ! Абсолютно без забележки ( освен малката драскотинка ) и в безупречно техническо състояние ... прекрасна и мощна машинка с невероятен дисплей и удобен размер ( имал съм и SAMSUNG GT-N8010 с 10.1" )! Цена - 330.00 лева Коментар за цената единствено за сметка на автозарядното BELKIN !!! Реални снимки - http://olx.bg/lg-g-pad-8-3-v500---perfektniyat-moschen-tablet-i51035439 Намира се в гр.Плевен и ще бъде изпратен единствено с ЕКОНТ и дадени права за преглед и тест ! За контакти, моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg Гарантирам за коректно поднесена информация и автентични снимки ( утре )!!! ПРОДАДЕН !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.