chasti Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Моля за съвет. Един от ордърите оставаха 10 дена, получих днеска мейл: "seller has extended Purchase Protection for you" и са станали 40 дена. Възникват 2 въпроса: 1. Ако не го получа в срока на оригиналните 60 дена, въпреки че остават новите 30 добавени протекция, бих ли спечелил диспут, основаващ се на "не получих стоката"? 2. Евентуално отварям и печеля диспут, че не е дошъл навреме. Връщат ми парите, и в последствие поръчката пристига. Трябва ли да платя, ако я получа? Изобщо как бихте постъпили? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Аз си отварям диспут, таковал съм го в китаеца - 2 месеца доставка, все едно с колело я карат тая пратка. В повечето случаи ако пратката все пак дойде, си я плащам. Много зависи и на какъв селър ще попаднеш. В последния ми случай - поръчах 9 вида по 5 броя стикери.. В пратката имаше 5 броя от 1 вид :), останалите йок. В Али-то си пише, че пратката е получена и всичко е ок. Пуснах 8 диспута, минаха бързо, върнаха ми парите, поръчах отново и след 4 дни пратката беше при мен. Попаднах явно на готин селър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Отворих вчера диспут, който за сега протича по следния начин: -п♛тка майна, 60 дена минаха, нищо не дойде, давай си ми парите! -Еби се в гъза, никви кинти, седи и чакай! Има ли смисъл да продължавам да пиша и да отхвърлям офертата "без рефънд" или просто да стоя и да чакам Алито? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Искай си парите. Али експрес да се намесват и да ти ги дават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 До три дена алито ще те рефъндне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Всичко 6, рефънднаха. Мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.