Jump to content
BulForum.com

Продавам проблемна видео карта GeForce 7300 LE

Recommended Posts

Привет на всички във форума :)
Продавам проблемна видео карта GeForce 7300 LЕ - 256 MB DDR2 TV DVI PCI-E

Картата ми служи вярно няколко години, макар и да е доста "анемична" :) За нещо не толкова непретенциозно (като обработка на РОУ снимки, работа с Корела, разни вюъри и системни програми в това число и за нет, но не за гледане на реално HD video, ако не искате да си печете яйца на радиатора на картата) се справяше добре, но сега вече явно и е дошло времето някой специалист, ако има сред Вас да се заеме със смяна на пасти и 2 надути кондензатора ... ако изобщо на някой му се занимава де. Според мен картата е идеална за тестове или за някой на който му е необходим радиатор за друга карта. На хора, който просто им трябва "някаква видео карта" за да работи машината им едва ли ще им свърши работа - предпочитам да я вземе някой, който обича да се човърка с нещата и няколко лева дадени за опит не са му проблем.

Та ако имате въпроси ще се опитам да съм максимално изчерпателен, но едва ли ще успея да обясня точно кой чип е проблемният, пък и за подобна карта няма как да си струва да си губя времето да се опитвам да я оправям.

За въпроси и огледи на тел: 088/8811-843 или на лична

Цена: нека започнем от 11  9  8 6 лв :) , но на всеки му е ясно, че съм склонен на голям пазарлък :)) само "заради спорта"

• 8 months later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...