dragomir375 Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Здравейте. Имам лаптоп hp 6735s който е с оригинален win. vista home basik , но го преинсталирах с ХП и сега като имам кода за Vista искам пак да си го върна и въпроса ми е, от каде мога да истегля оригинална Vista home basik SP2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 http://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/57-windows-vista-direct-download-links Сваляш си х64 или х86, нищо че пише Ultimate, ключа ще определи версията. SP2 отделно ще си ги инсталираш - някъде мернах че никога не е имало официален Vista SP2 диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Иии въпросът е защо ще си го зачукаш с Vista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragomir375 Posted June 7, 2014 Author Share Posted June 7, 2014 Просто като имам оригинален код на Vista да си го ползвам. Пак и все пак лаптопа си идва с него и се предполага, че сам платил за него.Благодаря Ви за отговорите и поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.