Jump to content
BulForum.com

Купувам евтина видео карта на PCI-E слот

Recommended Posts

Здравейте, съфорумци ...

Търся си видео карта на PCI-E  слот. Не съм геймър, нито фен на супер високото качество на филмите като истинското HD , така че търся по-скоро евтина видео карта.

Претенции нямам особени към производител или нова технология, но все пак да не са някои архаични карти - нека да е някаква след GeForce 7300 GT поне :)

Предложения на лична, в темата......

Благодаря за отделеното време на тези, които ще ми направят предложения.

tomrider, твоята карта не е ли за AGP слот ?

Румба, ако не си я продал все още твоята мисля да ти звънна по телефона и да се разберем за някаква уговорка ... доста слаба ми е твоята, но ако се разберем мога да я взема за временно ползване и след това ще я пусна пак във форума, когато си намеря по-подходяща за мен.

Предлагам 9600гт

Вградена памет 512 MB
Тип на паметта DDR3
Шина за достъп 256 bit
Тип на слота PCI-Express

Картата е като тази долу ,но без оригиналния вентилатор който е сменен с нов 80мм закрепен директно за радиатора!

Цена -38лв

img7611k.jpg

Благодаря на всички отзовали се с предложения ... общо взето предложенията бяха напълно удовлетворяващи изискванията ми - не че са големи де :)

Картата е закупена !

Крайно време е администраторите на форума да сложат рейтинг на продавачите, а защо не и на купувачите. Удоволствие е с голяма част от хората във форума да се "работи" :) в това число и с част от администраторите, които съм срещал на живо.

Специални благодарности на човека от когото купих картата - той си знае кой е

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...