Fifo Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Подарявам стари крила от врати. Крилата са запазени, дървени + фазер. Бели на цвят. 6 броя плътни и една холна с голямо стъкло. Едната плътна беше на баня и е малко изгнила отдолу. Имат и брави. Касите ги натроших при демонтажа. Намират с Кичука до НАП в избено помещение. Транспорта е за сметка на "купувача". Помагам за натоварването ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
maket Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Искам да взема туй-онуй, но дай някакви размери. Интересува ме преди всичко ширината на холската врата и дали има здраво стъкло на нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted June 2, 2014 Author Share Posted June 2, 2014 Ако не се лъжа беше 80 см. Трябва да ги измеря, но са изправени една зад друга и ми трябва време. Стъклото е здраво, но е прозрачно. Може оглед всеки ден след 18.30. Имам и стара дървена дограма със стъкла, която се чудя защо я свалих в мазето . Довечера ще меря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 И аз се интересувам от размера на вратите, също така от коя страна са пантите. Бих взел 3 бр. ако размера ми върши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.