JIS Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 взех си 5.1 колони (luxeon w5.1h) и вече е време за нова 5.1 канална звукова карта но проблема ми е че се чудя дали да взема SB Live5.1 или да си смена ASRock-a (K7S8X) за BioStar M7NCD Pro (така скоро и за дъно няма да мисля) и да ползвам вградения му саунд. чувал съм че на НФ2 дъната е добър саунда ? та какво ще ме посъветвате ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorkata Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 аз лично не съм доволен от вградените,с много лоши впечатления съм останал.на няколко дъна с вградено 5.1 когато пуснеш уинамп не работят всичките колони и няма как да се оправи това ... даже и на мойто дъно го прави тоя бъг (Gigabyte)... незнам, това си е мое мнение,но лично аз съм повече от 2 години със SoundBlaster Live! 5.1 + колони 4.1 Logitech Z540 и просто няма грешка .. все пак нека чуем и мненията на другите,може аз да греша ... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Мойто дъно също е с вграден звук но не съм доволен от него и си взех веднага външна звукова карта. Вградения звук по никакъв начин не може да се сравнява с външния. Тъй като в момента имаш повече нужда от саунд си вземи звуковата карта, а като му дойде времето за дъно може да е излезнало нещо по-добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted August 17, 2004 Author Share Posted August 17, 2004 да ама дъното е с НФ2 чипсет и вградения звук не е няква CMedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 e да ама не е и Creative . пък и все пак се замисли дали ти трябва толкова звукова карта. все пак 36$ не са малко. П.С. на мен ми беше попаднала Audigy 2 ZS Platinium без дистанционното за 100 лева ама аз тогава взех видеокартата и не ми останаха пари за тая. още ме е яд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Не е добър вградения звук.Имал съм го това дъно и изобщо не съм доволен...Пък и има някои проблемчета.Най-големия радиатор, който можеш да сложиш на процесора е 70х70 милиметра, защото има едни кондензатори, които са точко до сокета и пречат.Плюс това като го изключиш от контакта и след това си забравя всички настройки на биоса. И аз бях решил да ползвам вградения звук и да си спестя някой лев от саунд бластера, ама то не се търпи.Има някакви досадни шумове, които така и не успях да ги махна.Принципно добър е саунда на дъната, които имат MCP-T, а биостара не е от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted August 17, 2004 Author Share Posted August 17, 2004 да бе прочетох за това. ясно ще се зима Лайва или ако изпаднат пари за Епоксче Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Мойто дъно също е с вграден звук но не съм доволен от него и си взех веднага външна звукова карта. Вградения звук по никакъв начин не може да се сравнява с външния. Тъй като в момента имаш повече нужда от саунд си вземи звуковата карта, а като му дойде времето за дъно може да е излезнало нещо по-добро. <{POST_SNAPBACK}> Не съм съгласен с това мнение. Има много фалшиви дъна със вграден звук има и много фалшиви звукови карти. Всяко нещо е относително и не може да се поставят нещата така под общ знаменател. Моето дъно е с аналог дивайс чипсет за звука и съм безкрайно доволен от качеството (а ушенчето ми не се лъже лесно ) А с Luxeon колонки вообще какво те интересува каква ще е звуковата карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Nicolaeff Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Creative ЧОВЕЧЕ, Creative!!!!! Мани ги тия "дънни". Ако искаш кристален звук без кривене дори на максимална мощност.....Creative[/bщ Освен това "дънните" карти имат ли EAX 3D? Имат ли хардуерни буфери? Имат ли 50 хиляди филтъра? НЯМАААТ....... JIS, би му майката на BioStara, добре знаеш че и сегашното ти дъно е добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.