muhaha Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Здравейте колеги. За експериментални цели ми трябват по-скромни количества бобинажен проводник и електрически картон (пресшпан). По конкретно търся бобинажен проводник със диаметър 0.19 / 0.3 / 0,6 количество около 500 грама от размер в краен случай мога да взема и един килограм макар че ми е много . Може и размерите да са близки до посочените. Електрически картон ми трябва един лист 1мм и може би парчета от по-тънък (0.5 / 0.75мм) парчета понеже той е на ролки по-принцип. Търся в форума, защото в интернет намирам само на ролки които за мен са огромни количества. И като изключим в радимекс малките макари 0.250гр. на цени колкото на килограм и повече... друго не намерих. А за пресшпана освен иформация и фирми продаващи на едро също не намерих друго. Разбира се може и да ме насочвате към места в Пловдив където бих могъл да взема... но в предвид количествата това вероятно ще са хора които навиват двигатели и трансформатори За контакти на лични съобщения... при желание може офертите и в темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Пресшпан би трябвало да имат във ВикиВат (почти съм сигурен), а колкото до проводника, ориентирай се към някой бобиньор. П.п. А защо не използваш тефлон или хустафан? Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted May 26, 2014 Author Share Posted May 26, 2014 Защото ще си пренавивам изгорели говорители... които не си струва да давам на майстор да ремонтира за по 20 лева на говорител. Някои не струват дори толкова... а и ми е интересно да се занимавам и да натрупам опит в областта ..... но изпаднах в подробности. До колкото видях и четох точно Пресшпан ми трябва за малки говорители. Някакви насоки към хора в Пловдив от които мога да търся бобинажен проводник? П.П. А майсторите които се занимават с това си пазят хляба и не биха казали от къде нито биха ми продали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulgivan Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Отиди на ул."Победа" срещу "Джоаната" . Има всичко , което ти трябва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulgivan Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 П.П. А майсторите които се занимават с това си пазят хляба и не биха казали от къде нито биха ми продали. А на ул. "Победа" , дето ти казах - не ти ли помогнаха? Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted May 30, 2014 Author Share Posted May 30, 2014 Здравей, колега. Не съм от Пловдив и в момента автомобила ми е без скоростна кутия. Не съм писал защото не съм ходил и няма как в момента. Като имам възможност ще отида да проверя . Благодаря за информацията... ще пиша като проверя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.