city90 Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Здравейте преди седмица ми се счупи помпата на серво управлението смениха я с друга всичко е на ред но като завия на ляво или на дясно до край издава шум механика "италианец" каза че сигурно има въздух и със времето щял да изчезне и шума които издава също вярно ли е или нещо ме будалка ? Кажете ако може по някав начин да се изкара тоя въздух ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Завърти няколко пъти открай докрай на място.Аз миналата седмица сменях масло на хидравликата и първите 10-15 минути като карах имаше шум.Според упътването при мен въздуха си излиза сам,но при другите коли може да е малко по-различно Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Здравейте преди седмица ми се счупи помпата на серво управлението смениха я с друга всичко е на ред но като завия на ляво или на дясно до край издава шум механика "италианец" каза че сигурно има въздух и със времето щял да изчезне и шума които издава също вярно ли е или нещо ме будалка ? Кажете ако може по някав начин да се изкара тоя въздух ? На завъртян до край волан, аз до сега през живота си не съм карал кола(с хидравлика), която да НЕ издава шум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Здравейте преди седмица ми се счупи помпата на серво управлението смениха я с друга всичко е на ред но като завия на ляво или на дясно до край издава шум механика "италианец" каза че сигурно има въздух и със времето щял да изчезне и шума които издава също вярно ли е или нещо ме будалка ? Кажете ако може по някав начин да се изкара тоя въздух ? Съвсем нормален е този шум (при завъртян до край волан), особено ако колицата ти е от преди две хиляди и пета..., шеста, да речем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 И ако маркучите на хидравликата не са сменяни. Аз смених 2 пъти течноста и маркучите и вече няма никакъв звук. А какво изтече след 1вата смяна... За няма и 1000км новата течност беше станала лом и беше отмила сумати гняс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
city90 Posted May 25, 2014 Author Share Posted May 25, 2014 Странното е че със старата помпа не го издаваше тоя шум. Колата е опел корса 1.7Д 97г Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.