dragomir375 Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Здравейте. Имам отделен хард диск на който си копирам файловете на него, а те са много с мн. папки. Имам ги и на PC , но ме съмнява, че някои файлове от PC ги няма на външния хард и обратното, ( някои файлове ги няма от харда на PC ) Та моля за съвет как да направя така, че да ги копирам без да имам загубени файлове. Имам предвид, че като се заменят папките да не ми изтрие някои файлове. Четох за KillCopy дали няма да ми свърши работа ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Става и със системното копиране от операционната система, но щом са много папки и файлове, качи си някоя по-разширена копи-програма (напр. TeraCopy Pro или подобна) за да имаш повече поглед на самия процес и ползвай Skip All там, дето случиш повторения, а ако имаш различни файлове, но със съвпадащи имена - винаги може да ги видиш по време на процеса с каква големина са и двата и кога е бил създаден всеки от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragomir375 Posted May 25, 2014 Author Share Posted May 25, 2014 Намерих решение с програмата FreeFileSync мн. лесна и удобна програма. Благодаря Ви за отговора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.