samkijot Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 крачетата трябва да са 4, като отстрани и отзад са по 2 http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-16-models-V8-Port-micro-usb-connector-160pcs-lot-Very-common-used-charging-port/1738837895.html от картинките най-долу предпоследния .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Пробва ли във фарнел и после да го поръчаш през комет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 23, 2014 Author Share Posted May 23, 2014 ами не мога да се ориентирам в този сайт фарнел, тъй като мога да кажа дали е това, което ми трябва само ако го видя, а там снимката е само една... от комет съм поръчвал, но там никога нямат наличности, а трябва да знаеш по каталожен номер какво искаш. Turn off this option! HTC Desire S Turn off this option! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Този твоя някаква сигнатура няма ли си? Иначе да - във фарнел ще трябва да изчетеш ПДФ-ите на всичко, което ти се стори подходящо, за да не си купиш нещо друго А другия начин е да тръгнеш по сервизите по руски (предполагам е за телефон), пък ако на истина е за телефон може да потърсиш в нета, намирал съм така по модела и при търсене за резервни части, та става ясно кой е. Пробвай, не мисля, че тук някой просто ще ти каже "Имам точно този." Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 23, 2014 Author Share Posted May 23, 2014 за китайски таблет е, а там сигнатури няма на руски ходих в един магазин хамър(до лайпциг, от другата страна на булеварда), където уж трябваше да има, ама имаха точно два пиниза и не пасват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 освен да ти пожелая успех с обикалянето (още в първия сервиз да ти помогнат щеше да е чудо), друго не знам какво да те посъветвам, явно трябва да го видиш за да кажеш става ли, не става ли Все пак не е лошо да качиш реална снимка на твоето нещо (на фокус), може пък чудото да стане и някой да го припознае Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.