Mockingbird Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Продавам батерия за HTC Sensation G14 Чисто нова.Сложена е един път в телефона, изхабена и заредена след това. Имам си друга и тази не ми е нужна. Продавам я на цена от 5 лева.Продадена Цената е твърда и не подлежи на коментар.Изпращам с куриер за ваша сметка или идвате да си я вземете на място от адрес в Пловдив. Това е батерията. Ето и две снимки, реални: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 13, 2014 Author Share Posted May 13, 2014 Такам, колегата bedrock, ми е писал лично в 14:02 ч. Иска да я пробва на неговия телефон, ако му стане ще я вземе той.Ако не, ти си следващия в списъка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sne6ko Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 И аз се нареждам на опашката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 26, 2014 Author Share Posted May 26, 2014 Понеже колегата bedrock доста време не ми отговаря, батерията отива за следващия на опашката ivo.С него ще се уточним на лични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.