skazy Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Продавам PSP 2004 Piano Black. Има леки следи от употреба, най-вече по лъскавия ринг отзад. Конзолата е хакната и вървят всички игри от интернет.Комплекта включва:-PSP 2004 Piano Black-Кутия-Зарядно-Кабел за връзка с PC-Книжки-Memory card 8GBЦена - 160лв. 85лв.За контакти:ЛС или 0895159122гр. ПловдивЕконт за сметка на купувача! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted May 14, 2014 Author Share Posted May 14, 2014 Тъй като конзолата не е пускана от около една година, днес реших да я пусна и забелязах някакви бледи петна в края на дисплея. Поразрових се в нета и открих, че това е влага незнайно как попаднала там, след като конзолата никога не е била поливана или пръскана с каквато и да била течност. Може да се махне след като се разглоби предния панел, но лично аз не съм от сръчните и не мисля да се наемам с това. Петънцата се забелязват само на по светъл фон. Поради тази причина ще направя корекция на цената. Към комплекта добавям и слушалки. НОВА ЦЕНА - 85лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted May 19, 2014 Author Share Posted May 19, 2014 ПРОДАДЕНО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.