RiMy_SuN Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Някой беше казал,че "ревнуват хората,които се страхуват да не загубят нещо,което не заслужават".Аз ревнувам всичко и всички,нещото,което ме изкарва извън релси е липсата на внимание...Обаче всичко си обяснявам с МОЯТА несигурност... Случвало ми се е и друго-от приятни моменти да не остава време за ревност...но това пък май зависи от човека до теб и начина,по който те кара да се чувстваш...когато наистина има чувства доверието е над всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Да, ревнива съм! И за сетен път се убеждавам, че ревността може да убие красивите чувства между двама човека. Тя е израз не само на любов и загриженост, но и на проблеми с доверието в другия. Всички знаем, че е отвратително чувство, но ние сами сме си виновни, защото за мен ревността се подбужда от чисто егоистични причини. Какво значи "Искам да е само мой/моя!"??? Никой не е ничий! Ако се обичате, просто няма да има причина за ревност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Ujasno revniva sym,no gledam da ne go pokazvam...Zashtoto vsichki znaem,che revnosta ubiva lubovta.. Ne obicham da me revnuvat mnogo,v granicite na normalnoto da,no za vsqko edno neshto .. brrrr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 mi bolima ne mi se e nalagalo da revnuvam chak kato se ojena moga da mislq za revnost predi tova ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 revnost?..mai i az sum izrod nqma takova neshto pri men. samo izlishno da si trovq jivota! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 i az ama mnogo mnogo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny_Girl Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Za men revnostta e po-skoro jelanie da imash cqloto vnimanie na svoq lubim,nezavisimo dali ste sami ili v kompaniq.No kato nqkoq ligla se opitva da se ligavi s priqtelq mi,nqma li da i pokaja noktite si i da za6titq tova,koeto e moe? Vse pak znaem kakvi sa povecheto momicheta...Ne che nqmam doverie na nego,po-skoro nqmam doverie na tqh... Vseki e revniv,ako kaje,che ne e,znachi vi laje.Ako mu puka prekaleno mnogo za choveka do nego,togava opredeleno 6te e revniv v nqkakvi granici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Vseki e revniv,ako kaje,che ne e,znachi vi laje. <{POST_SNAPBACK}> Толкова ли е трудно човек да приеме нещо, което не е почувствал или преживял? Едва ли. Но определено е лесно да наречеш някого "лъжец" и дори да не се опиташ да го разбереш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny_Girl Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Ne kazvam,che saznatelno laje:P i ne obvinqvam nikogo,neka da podchertaq tova. A tova,che ne go e izpital-6te go izpita:PPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
CELEDA Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Ревнувам да.Не че искам да е така.То ревността е болест искаш ,обаче не можеш да спреш.А най-лошото е че можеш да загубиш човека до себе си по този начин.С ревност нищо не се оправя обаче айде спри я ако можеш.Някои хора казват ,че това е защото нямаш доверие на партнъора си.Може и така да е.За мен не е защото аз имам доверие на човека с който съм и пак го ревнувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 mi i az da se presuedenq kum revnivite :? Su6nost ne moga da gledam nqkoq moq pod4ertavam PRIATELKA s drugo mom4e tva e naistina nai gadnoto 4ustvo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalome Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 dam revnuvam ama nikoga ne go pokazvam , posle moqta revnost izliza prez nosa na tozi koito q e predizvikal bez da znae za6to mu se slu4vat nqkoi ne6ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 ми кво да кажа лоша работа е тва аз уж си мълча ама понякога съм на ръба да напрая няква глупос при мене няма такъв филм да обичам някого без да го ревнувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Разбира се, че очаквам лоялно отношение, но чак пък да му държа сметка...не! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 i az mrazq da revnuvam , ne iskam da revnuvam ama kolkoto i da se mu4a revnostta si e 4oveshko 4uvstvo i ne moga da se ottarva ot neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 iskam karaman da se izkaje (da razvedri obstanovkata - golyam fen sym mu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Da po dqvolite revniv sym... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 и в крайна сметка разбрахме че няма хора които да не ревнуват освен ако не са обичали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gadelev Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Ако искаш да запазиш любовта си трябва да спреш да ревнуваш, ревността накрая се обръща срещу теб. Лошото е че не мога да се оттърва от нея и заради това страда този който обичам. Повярвайте ми безполезно е да ревнуваш трябва да се има доверие. Ама....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackWinterDay Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 За съжаление "Ревнувам" е меко казано...Направо полудявам И колкото повече се опитвам да не показвам ревността си, толкова повече ми личи Link to comment Share on other sites More sharing options...
step_by_step Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 За съжаление "Ревнувам" е меко казано...Направо полудявам И колкото повече се опитвам да не показвам ревността си, толкова повече ми личи <{POST_SNAPBACK}> Ейййй.тц,тц,тц!Ми вий шса избиити бе! Овценце,ми да ти подаря един мултифункционален уред(точилка),че да го съветваш мъж ти как не е хубаво да ти дава поводи за ревност ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackWinterDay Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Овценце,ми да ти подаря един мултифункционален уред(точилка),че да го съветваш мъж ти как не е хубаво да ти дава поводи за ревност ? <{POST_SNAPBACK}> Ху ху ху)) И верига сис, и верига Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Нямате си друга работа, та се ревнувате...я се погушкайте малко. От опит знам, че да гушкаш Агарваен не е смъртоносно Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 амм аз не ревнувам - даже никак! ама хич само дето хората дет се въртят около приятелката ми никак не ми вярват и бързат да си намерят работа някъде другаде, а тези които се забавят се чудят защо не са се сетили навреме. ама не ги разбирам хората, аз се държа толкова Любезно и Приятелски. може би нещо ги смущава в поведението ми и езика на тялото. не знам какво толкоз притеснително намират в прикритото подканване "това си е МОЕ! и ако го барнеш.......! хайде де, само посмей!". а на мен ми е забавно. иначе не ревнувам. нямам нищо против приятелката ми да се вижда с който и да е - все пак един ден някой ще посмее да ми се изрепчи, и тогавааааааааа. ох какъв хубав бой ще си спретнем еххх мечти..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Аз съм зверски ревнив.Не знам за вас,ама е ебати отровното чувство <{POST_SNAPBACK}> с две ръце и аз съм дзверо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.