mandirimuniak Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Понеже сега е сезона на класиранията и записванията мисля че ще е интересно да научим кой какво и къде е записал. Тъкмо можем да се запознаем предварително. Аз съм стопанско управление в ПУ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 angliiska filologia no mislq da se mestq informatika dogodina..znam li Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 izdanka elektronika v tu plovdiv.. ta drugata godina nanovo shte kandidatstvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Аз съм в плевен. Ама не знам още къв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 rednik si kuf moje da si (avtomat4ik) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Ми начи.. парво ме приеха в ТУ "Авиационна техника и технологии" ... на 2 класиране "Електротехника" ... но по късно разбрах че съм приет "Информатика" в ПУ ... та реших да съм в ПУ "Информатика" Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Информатика - Германия... / град не ми се казва / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 NightLife, минал ли си казарма? Защото ако не си, ми е много чудно как ще кандидатстваш пак другата година! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 NightLife, минал ли си казарма? Защото ако не си, ми е много чудно как ще кандидатстваш пак другата година! <{POST_SNAPBACK}> hah kav pak e problema mnogo hora go pravqt ? ako iskam cql jivot moga da se zapisvam na novo samo da me priemat vseki pat na izpitite Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 izdanka elektronika v tu plovdiv.. ta drugata godina nanovo shte kandidatstvam <{POST_SNAPBACK}> ако си мислиш, че КСТ е по-добре - лъжеш се (линчно мнение от човек, който завършва(живот и здраве) електроника ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Една година(пък знам ли може и повече) ще уча английски в ПУ. А догодина пак за САЩ. Иначе записах английска филология за да може да ходя по-малко и по-лесно да взимам изпитите. Кандидатствах само за тук...пак за по-лесно и по-удобно...вкъщи си е най-хубаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 деба мааму. аз пък още никъде не съм влезнал. много ме е яд че не записах Английска фиология.. ся щях да съм вътре. тз тз. хубаво че ми отложиха казармата тая година, за да мога другата да кандидатствам пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR_OIZO Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 @GeorgiK i liquid-evala kolegi Az po4vam posledna godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 NightLife, мечтите последни умират.... Но умират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 4akam otgovor ot univeristeta v malta.Ako ne me priemat ste kandidatsvam malko po kusno za autralia. Ina4e zapisah angl filologiq v pu 4e da ne stane i nqkoi fal s kazarmata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 az sum awiacionna tehnika i tehnologii w tu-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 ако си мислиш, че КСТ е по-добре - лъжеш се (линчно мнение от човек, който завършва(живот и здраве) електроника ) <{POST_SNAPBACK}> ami az geldam kam SU po princip TU neiskam NightLife, мечтите последни умират.... Но умират. <{POST_SNAPBACK}> dam prav si, no neka vidim ko shte e drugata godina stiskai mi palci Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 4akam otgovor ot univeristeta v malta.Ako ne me priemat ste kandidatsvam malko po kusno za autralia.Ina4e zapisah angl filologiq v pu 4e da ne stane i nqkoi fal s kazarmata оле и аз щях да ходя там. ама въобще не се заинтересувах как стават нещата. пък и скъпичко ми се видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 NightLife, аз палци ще ти стискам, приятел, ама това няма да помогне. Добре е да си наясно с тези неща, за да не останеш разочарован после. Да кандидатстваш всяка година на ново е привилегия единствено за момичетата. И затова те могат да си опитват късмета повторно. Едно момче обаче може да кандидатства повторно само ако изкара казарма! Затова ние имаме само по един шанс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Съгласен съм.Аз кандидатствах веднъж и ме взеха в казармагедон.Едва малко преди уволнението успях да кандидатсвам пак.А който си мисли,че филолгията е лека история-много се лъже. А за прехвърлянето от англииски в информатика - не става.Различни факултети са и се налага кандидастване наново Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 17, 2004 Author Share Posted August 17, 2004 А за прехвърлянето от англииски в информатика - не става.Различни факултети са и се налага кандидастване наново <{POST_SNAPBACK}> По този въпрос може да поспорим. Става и още как - въпроса е на каква цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Men puk me prieha ikonomika na industriqta v UNSS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 По този въпрос може да поспорим. Става и още как - въпроса е на каква цена На цената на два кандидат-студентски изпита Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 17, 2004 Author Share Posted August 17, 2004 На цената на два кандидат-студентски изпита <{POST_SNAPBACK}> На цената на 700 марки за прехвърляне във друга специалност под формата на дарение за редовно и 350 за задочно Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Аз мислех,че е 500 Аз още се чудя кво да запиша.Нещо филологическо ще е,пък догодина местене май.Чешка филология сега може би Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.