Boro Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Moje li nqkoi da mi kaje (da dade link) universitet (po vyzmojnost bulgarski) za izuchavane na 3D animaciq i takava specialnost BLAGODARQ predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Такава специалност едва ли има. Най много някой предмет и то от свободно избираемите(ама и такъв трудно щe има). Може би в някой частен университет/колеж Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Moje li nqkoi da mi kaje (da dade link) universitet (po vyzmojnost bulgarski) za izuchavane na 3D animaciq i takava specialnost BLAGODARQ predvaritelno Единствено в Нов български университет има магистърска програма по "Мултимедия, компютърна графика и анимация", което означава, че вече трябва да си завършил някаква компютърна бакалавърска програма. За други подобни не съм чувал. btw, редактирах ти заглавието на темата, поради причини, за които сам трябва да се сетиш и за в бъдеще да ги имаш в предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted August 16, 2004 Author Share Posted August 16, 2004 Единствено в Нов български университет има магистърска програма по "Мултимедия, компютърна графика и анимация", което означава, че вече трябва да си завършил някаква компютърна бакалавърска програма.За други подобни не съм чувал. btw, редактирах ти заглавието на темата, поради причини, за които сам трябва да се сетиш и за в бъдеще да ги имаш в предвид <{POST_SNAPBACK}> OK sorry Po temata : v chujdi universitety??? Vyzmojno li e da ima takava specialnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 OK sorry Po temata : v chujdi universitety??? Vyzmojno li e da ima takava specialnost Предполагам, че навсякъде подобни програми ще са магистърски, което при всички случаи означава, че предварително трябва да изкараш някакъв бакалавърски курс с по-обща насоченост - най-вероятно просто някакви компютърни технологии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted August 16, 2004 Author Share Posted August 16, 2004 Предполагам, че навсякъде подобни програми ще са магистърски, което при всички случаи означава, че предварително трябва да изкараш някакъв бакалавърски курс с по-обща насоченост - най-вероятно просто някакви компютърни технологии <{POST_SNAPBACK}> 10x za informaciqta Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 в чужбина съм чувал за такива специалности. учи се Flash, Photoshop, 3D Studio Max и още някой и то на професионално ниво. един приятел кандидатстваше за там, но трябва да имаш добър резултат на TOEFL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted August 16, 2004 Author Share Posted August 16, 2004 в чужбина съм чувал за такива специалности. учи се Flash, Photoshop, 3D Studio Max и още някой и то на професионално ниво. един приятел кандидатстваше за там, но трябва да имаш добър резултат на TOEFL. <{POST_SNAPBACK}> tochno za tova stava vypros no TOEFL mi e problem-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 awe sigurno sh na u4at basics s 3DsMax 1 a ne kakto nii si ba4kame s 3DsMax 6, maya,Softimage Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 съмнявам се за 1500 евро на семестър да те учат на Бейсикс, а без TOEFL за обучение в чужбина просто забрави, а TOEFL не е толкова лесен колкото всички си мислят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Напротив - елементарен е. Зависи колко си учил английски и къде. Всеки с що годе сносен английски можи да изкара 250 точки, ако седне и да поучи задълбочено по темата и повече. Относно basics или не - ако програмата е бакалавърска е нормално да се започне от началото. Ако е магистърска не трябва да говорим за TOEFL, а за GRE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 as predi vreme 4etoh 4e v USA se otkrivalo nqkva programa universitet ili kolej bilo v koeto se u4i kak se pravqt igri..ot game dizain do engine vsi4ko...ama v bg seki samse u4i ...ne poznavam 4ovek koito da ba4ka na maya ili 3D S Max koito da ima obrazovanie po tova...samo s nqkoi urok i qko 4etene i razu4avane...ina4e specialno za Maya mi kazaha 4e se u4i 2 vis6eta ...kak e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.