Jump to content
BulForum.com

Продавам: дъно и процесор АМ3, кутия и видео карта

Recommended Posts

Здравейте,

Дъното е MSI 790FX-GD70 (MS-7577). Работи отлично, но предишния му собственик е надрал една писта под процесора при монтаж на болт-тру кит и първите два слота за рам памет в близост до процесора не работят. Останалите са наред и пиша темата от същата машина. Напълно стабилна и безпроблемна работа, като съм тествал буквално с дни без прекъсване.

Процесора е Phenom II X2 545 и съм пробвал да го отключа на същото дъно, отключва се на 3-4 ядрен, но не успях да заредя операционна система и според мен не може да се отключи пълноценно. Издание на процесора според айда: RB-C2. Давам го със стоков охладител а не този от снимката.

Прилагам реална снимка на системата, както ми е в кутията и работи:
7253361g.jpg

И един бърз тест на паметта и кеша на процесора от айда:
7253370z.png

Цена за комплекта 115лв. Като мога да дам нещата в кутия Thermaltake Soprano VB1000BWS за крайна цена от 155лв. Кутията е в много добър външен вид, но е счупено капачето за usb,sound,firewire. Снимки на модела онлайн: http://hotline.ua/computer-korpusa/thermaltake_soprano_vb1000bws/

Видео карта 9800GT 512mb MSI OC - 45лв.
7253467I.jpg45bgn.

Окомплектовка: Към дъното имам кашона и задна планка. Процесора е с бокс. Кутията има кашон и мисля всичките пости, които идват с нея и ще проверя ако има интерес. Видеото картата е без окомплектовка.

Хората от Пловдив са с предимство а за останалите части на страната може да се помисли над варианти за изпращане с куриер.

Телефон за връзка: 0883/593269

Видео картата е продадена. Специална оферта: дъно + процесор + 2х1GB DDR3 13330MHz Kingston - 105лв. < Частите са запазени.

Дъното и процесора са продадени.

Thermaltake Soprano VB1000BWS - 35лв.

Добавям и модулно захранване CoolerMaster SilentPro 850W. Модел RS-8500AMBA-J3. Няма гаранция и липсват 3 от разширителните снопа и гумите - има един сноп с 3 молекса, един сноп с 3 сата захранващи и всичките захранващи за видео карти. При нужда мога да дам преходни от сата към молекс. Цена 130лв.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...