Jump to content
BulForum.com

карта отстъпки техномаркет

Recommended Posts

Карта за 5% отстъпка при всяка покупка от Техномаркет. Картата е валидна за всички магазини Техномаркет в цяла България и онлайн пазаруване. Няма срок на валидност. цена 10лв41493349_1_585x461_rev001.jpg

Използвам това, че темата е най-отгоре.

Да разбирам ли, че при онлайн пазаруване ще се ползват 10+5=15% отстъпка ?

Не, важи само при покупка от магазин на място (имам такава карта и съм питал специално за онлайн пазаруването).

П.П. Между другото всяка карта е поименно за отделен клиент...не че има голямо значение...

Има промяна, обаче. От 1 седмица се изисква притежателят на картата да е там задължително и да представи личната си карта. Вчера купих някои работи и понеже имам такава карта, за малко да не ми признаят картата, добре, че управителят ми е приятел, та каза на касиерката да направи изключение. Дори има съобщение на всяка каса, че всички кредитни, дебитни и карти за отстъпка, трябва да са задължително придружени от лична карта на титуляра.

Самият номер на картата е обвързан с конкретно име - преди време не искаха сверка при ползването й, но явно сега вече са решили да сверяват дали картата е на този, за когото е била издадена.

Жалко наистина, понеже специално тази карта ти дава 5% отстъпка дори  за стоки в помоция(в магазина). Аз моята я ползвах редовно, докато не я изгубих.

ти пак може да я споделяш с други хора, само трябва да се разхождаш до магазина с тях. но някой като си взима телевизор за 1000 лева, 50 остават бонус и ето ти една двайска на теб :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...