koceto_cska Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Карта за 5% отстъпка при всяка покупка от Техномаркет. Картата е валидна за всички магазини Техномаркет в цяла България и онлайн пазаруване. Няма срок на валидност. цена 10лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Използвам това, че темата е най-отгоре. Да разбирам ли, че при онлайн пазаруване ще се ползват 10+5=15% отстъпка ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Не, важи само при покупка от магазин на място (имам такава карта и съм питал специално за онлайн пазаруването). П.П. Между другото всяка карта е поименно за отделен клиент...не че има голямо значение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Колега, 15лв. пакетна цена за тази карта и ваучера за отстъпка във Виктория ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Има промяна, обаче. От 1 седмица се изисква притежателят на картата да е там задължително и да представи личната си карта. Вчера купих някои работи и понеже имам такава карта, за малко да не ми признаят картата, добре, че управителят ми е приятел, та каза на касиерката да направи изключение. Дори има съобщение на всяка каса, че всички кредитни, дебитни и карти за отстъпка, трябва да са задължително придружени от лична карта на титуляра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Това е много лошо, тъкмо се спазарихме с колегата, а се оказва, че няма да ми върши работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koceto_cska Posted April 12, 2014 Author Share Posted April 12, 2014 хммм странно то на самата карта няма име,нито някъде са ми записвали името като са ми я давали, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Самият номер на картата е обвързан с конкретно име - преди време не искаха сверка при ползването й, но явно сега вече са решили да сверяват дали картата е на този, за когото е била издадена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koceto_cska Posted April 12, 2014 Author Share Posted April 12, 2014 ясно извинявам се тогава на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Жалко наистина, понеже специално тази карта ти дава 5% отстъпка дори за стоки в помоция(в магазина). Аз моята я ползвах редовно, докато не я изгубих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koceto_cska Posted April 12, 2014 Author Share Posted April 12, 2014 аз не пазарувам там,но явно ще си я използвам от тук нататък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 ти пак може да я споделяш с други хора, само трябва да се разхождаш до магазина с тях. но някой като си взима телевизор за 1000 лева, 50 остават бонус и ето ти една двайска на теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
koceto_cska Posted April 13, 2014 Author Share Posted April 13, 2014 хах идеята е добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.