Jump to content
BulForum.com

Подарявам растения Годжи Бери, Орехи и Люти чушки

Recommended Posts

Имам около 15 малки растения Годжи Бери, които нямаха достатъчно време да порастнат преди зимата, но са живи и с потенциал за бърз растеж отсега нататък. Нужно е да се отгледат в саксия няколко месеца или до есента и после могат да се засадят на открито. Представлява храст, който живее до около 50 години. Ражда малки червени плодчета. Подарявам по едно на човек, за да има за повече хора.

Подходящи за засаждане на вили, градини, около блоковете, като декоративен вид и т.н.

Повече информация:

Подарявам и около 10 броя Орехови фиданки, на няколко години, които са подходящи за междублокови пространства например, но не са присаждани, така че не се знае какви орехи ще раждат, може да се окажат костеливи. Добре е да се поливат през първата година, за да не изсъхнат. Ако няма много желаещи, може и един човек да ги вземе всичките.

Също така подарявам и 3 броя люти чушки, на 1-2 месеца, височина около 5 см. Чушките, които раждат са най-малките, които съм виждал, дълги около 2 сантиметра, и са много люти. По една на човек.

От Пловдив съм, квартал Тракия. Който желае, ще му пратя карта с точния адрес.

Ако са останали 1 люти чушлета , 1 годжи бери и колкото орехчета дадеш за пред блока да засадя ;) От Тракия съм и аз. Драсни на ЛС да се разбере,

Благодаря ти !

И аз се нареждам за едно годжи бери. Ще се обадя по-късно да се разберем кога и къде да дойда да го взема ако е останало едночко.

И аз искам по едно за посадя пред блока,къде да дойда,дай телефон,живея в Тракия.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...