ZEDYCUS Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Електрожена го купих 2010година и малко след пробата изгоря силовия изправител. След ремонта от фирма Редко ме предупредиха да заварявам с 2мм електроди и оттогава работи с тях без никакви проблеми. Сменил съм кабелът за ръкохватката с 3м гумиран кабел 16кв от Редко, кабела за маса е оригинален на Кенде -2м.. Данните се виждат на снимките.100А. Снимал съм и сменените диоди и транзистори заедно с фактурата. Намира се в Пловдив, предпочитам да го продам тук за да се изпробва на място. Ако има желаещи ще го пратя и с Еконт с преглед и проба?(еконт надали ще разрешат заваряване в офиса?). Пазара е наводнен с инвертори и го продавам на цената на ремонта, евентуално съм съгласен и на бартер за цифров фотоапарат над 10мегапиксела или инструменти.Мога да направя и коментар на цената за покриване на доставката. За Пловдив безплатна доставка в рамките на града. Цена 120 лева. ГСм 08 86 53 9 449 Запазен за колега от Варна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.