Tokarew Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 e dobre de as kazvam 4e do 100 wata moje da dostigne maximun. imam mnoo razli4iq sega v shemite no kakto i da e az li4no ne haresvam tda-to 6toto spored men pro dostigane na golqma mo6tnost se uveli4avat mnoo iskrivqvaniqta i ne se ponasq.makr4e si4kite mi usilvateli sa s tda7294 .ne sam dovolem mnoo... samo zaradi cenata sam gi pravil.....13 leva 4ip s platka.... taka na4i tfa eee Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Одисей" 100 у-021 2х100W 8 ohm в перфектно състояние.Има целия набор защити - защита от късо съединение на изхода, защита от прегряване, защита на тонколоните от право напрежение, вследствие на евентуален пробив в някой от крайните транзистори (х4 на рамо,х8 на канал ), закъснение с 5 сек при включване.Усилвателя е на приятел и за него иска 100 лева .Ако тази оферта те интересува пиши ПМ! едит: Усилвателя работи и на 4оhm , но тогава загрява "малко" повече - съответно работи и на доста по-голяма мощност!!! <{POST_SNAPBACK}> Питай ако е навит на 80-85 лв.Нямам повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanislav` Posted August 31, 2004 Author Share Posted August 31, 2004 Mersi za predlojeniqta. Veche si namerih usilvatel. SupraTRD , kusno mi go predloji toq odisei! Inache sigurno shtqh da go vzema, ama... veche kupih Close topic please Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.