Mladenski Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Трябва ми среден клас компютър, може и само дъно + процесор + рам + видео + хард. Задължително условие е да има HDMI изход на видеото. Нещо от сорта на двуядрен с 2 или 4гб рам HDD 320-500 гб може и 250гб. Максимален таван 200лв. ако е комплект с монитор 17"-19" таван 250лв. Трябва ми до 3-5 дни, за контакти в темата или на ЛС. Поздрави EDIT: Вдигам тавана до 300лв, ако има и някакви колонки за звук или монитора да е със звук, търси се още клавиатура и мишка и кабел HDMI-HDMI 3м или 5м + DVD/RW Колоните отпадат (имам си налични) Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Компютър Дъно - Asus P5L Процесор - Intel E6550 на 2,3 GHz Видео - nVidia 8400 GS с HDMI RAM 3 GB DDR2 HDD 250 GB Захранване Chiftech 400 w 190 лв. Монитор Asus - VW 195D 19 inch 60 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 6, 2014 Author Share Posted April 6, 2014 Колега, запази ми ги до сряда, ако няма други предложения ще ги взема, ако може и някоя снимка да ми пратиш ще е добре поне на монитора и видеокартата. А с кутия ли е и процесора има ли охладител? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Да, с много хубава кутия е. Процесора си е с охладител. Машината е много качествена. Ще ти пратя снимки утре, че са ми в офиса. Ще трябва да му изкарам картата за да я снимам. Не ти ли е по лесно да минеш да ги видиш на място? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 6, 2014 Author Share Posted April 6, 2014 Да, с много хубава кутия е. Процесора си е с охладител. Машината е много качествена. Ще ти пратя снимки утре, че са ми в офиса. Ще трябва да му изкарам картата за да я снимам. Не ти ли е по лесно да минеш да ги видиш на място? Картата и монитора ги видях, няма нужда да ги снимаш, пиши на лични къде мога да мина да ги видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 7, 2014 Author Share Posted April 7, 2014 Айде колеги, няма ли други предложения, че утре вечер ще мина през колегата charmock да взема неговото предложение, ако няма други. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 8, 2014 Author Share Posted April 8, 2014 Всички компоненти са закупени, специални благодарности на колегата charmock машинката е невероятна, и монитора е супер. Темата е за Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.