Jump to content
BulForum.com

Купувам компютър среден клас и монитор

Recommended Posts

Трябва ми среден клас компютър, може и само дъно + процесор + рам + видео + хард. Задължително условие е да има HDMI изход на видеото. Нещо от сорта на двуядрен с 2 или 4гб рам HDD 320-500 гб може и 250гб.

Максимален таван 200лв. ако е комплект с монитор 17"-19" таван 250лв.

Трябва ми до 3-5 дни, за контакти в темата или на ЛС.

Поздрави

EDIT: Вдигам тавана до 300лв, ако има и някакви колонки за звук или монитора да е със звук, търси се още клавиатура и мишка и кабел HDMI-HDMI 3м или  5м + DVD/RW

Колоните отпадат (имам си налични)

Компютър

Дъно - Asus P5L

Процесор - Intel E6550 на 2,3 GHz

Видео - nVidia 8400 GS с HDMI

RAM 3 GB DDR2

HDD 250 GB

Захранване Chiftech 400 w

190 лв.

Монитор 

Asus - VW 195D 19 inch

60 лв.

Колега, запази ми ги до сряда, ако няма други предложения ще ги взема, ако може и някоя снимка да ми пратиш ще е добре поне на монитора и видеокартата. А с кутия ли е и процесора има ли охладител?

Да, с много хубава кутия е. Процесора си е с охладител. Машината е много качествена. Ще ти пратя снимки утре, че са ми в офиса. Ще трябва да му изкарам картата за да я снимам. Не ти ли е по лесно да минеш да ги видиш на място?

Да, с много хубава кутия е. Процесора си е с охладител. Машината е много качествена. Ще ти пратя снимки утре, че са ми в офиса. Ще трябва да му изкарам картата за да я снимам. Не ти ли е по лесно да минеш да ги видиш на място?

Картата и монитора ги видях, няма нужда да ги снимаш, пиши на лични къде мога да мина да ги видя.

Айде колеги, няма ли други предложения, че утре вечер ще мина през колегата charmock да взема неговото предложение, ако няма други.

Всички компоненти са закупени, специални благодарности на колегата charmock машинката е невероятна, и монитора е супер.

Темата е за  :closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...