rargirov Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Привет на всички, Трябва ми "супер мега хипер качествен" джойстик (gamepad) за PC, че се зарибих по една много готина игричка (Благодаря на muhaha за уточнението) Предлагайте в темата или ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Ако си от Пловдив и не държиш да е супер мега хипер качествен джойстика.... в ерата имат по 10 12 лева . А ако търсиш по качествен и хубав пиши да знаят... защото сега ще се появят хора да ти предлагат хипер мега същите ама използвани за по 10 15 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 ... ако ще е втора ръка - само logitech. всичко друго е пари на вятъра. виж в ebay. аз преди известно време си взех безжичен logitech за около 27-28 лв., а и gamepad-а беше чисто нов - в кутия, неразопакован. след това изпуснах един rumblepad 2 на начална цена от търг. щеше да ми излезе към 15 лв. с доставката до бг. в продавалник също можеш да намериш някой и друг logitech, но са около 30-40 лв. успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 И аз взех един rumblepad 2, но от БГ за около 45лв.Много съм доволен.Имам и нов PS2 от ebay, но още не съм го тествал (пазя за backup ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted April 3, 2014 Author Share Posted April 3, 2014 Благодаря на всички за съветите, сегашният ми пад е от PS1, но.... да кажем, че се счупи За любопитните, коя игра може да накара спокоен човек като мен да строши джойстика (и почти монитора )Dark Souls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.