Jump to content
BulForum.com

Купувам джойстик (PC)

Recommended Posts

Привет на всички,

Трябва ми "супер мега хипер качествен" джойстик (gamepad) за PC, че се зарибих по една много готина игричка :)

(Благодаря на muhaha за уточнението)

Предлагайте в темата или ЛС :f1:

Ако си от Пловдив и не държиш да е супер мега хипер качествен джойстика.... в ерата имат по 10 12 лева . А ако търсиш по качествен и хубав пиши да знаят... защото сега ще се появят хора да ти предлагат хипер мега същите ама използвани за по 10 15 лева ;)

... ако ще е втора ръка - само logitech. всичко друго е пари на вятъра. виж в ebay. аз преди известно време си взех безжичен logitech за около 27-28 лв., а и gamepad-а беше чисто нов - в кутия, неразопакован. след това изпуснах един rumblepad 2 на начална цена от търг. щеше да ми излезе към 15 лв. с доставката до бг.

в продавалник също можеш да намериш някой и друг logitech, но са около 30-40 лв.

успех

И аз взех един rumblepad 2, но от БГ за около 45лв.Много съм доволен.Имам и нов PS2 от ebay, но още не съм го тествал (пазя за backup :D ).

Благодаря на всички за съветите, сегашният ми пад е от PS1, но.... да кажем, че се счупи :D
За любопитните, коя игра може да накара спокоен човек като мен да строши джойстика (и почти монитора )
Dark Souls

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...