muhaha Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Събрах една двуядрена машинка базирана на AMD процесор Athlon 64 X2 5600+ . И понеже не ми трябва го пускам за продажба. Нямах само захранване и кутия и закупих нови, имат си и гаранция. Ето характеристиките на машинката: Дъно: Gigabyte GA-M56S-S3 (няма задна планка) Процесор: AMD Athlon 64 X2 5600+ - 2,8Ghz ; 2x1mb cache Видео карта: GALAXY 9600GT Low Power - 512MB DDR3 ; 256bita Рам памет: 2GB - CORSAIR XMS2 2GB (2 x 1GB) KIT - 800mhz (4-4-4-12 ; 2.1v) Хард диск: Samsung 500GB 16MB 7200rpm SATA2 HD502IJ Оптично устройство: LG CD-RW ATA Кутия и захранване нови с гаранция. + захранващ кабел. Цена: 280 270 лева. Компютъра идва с чисто инсталиран Windows 7 32bit ult. BG . И инсталирани основни програми. Машината се държи много добре, и става както за интернет така и за игри. Е не можете да играете последните игри на максимални детайли, но не е проблем да се играят на ниски нива на детайли. Кутията е много приятна на външен вид. Видео картата винаги е работила с охлаждане ARCTIC COOLING Accelero S1 + вентилатор, но го свалих за да го продавам отделно. Оригиналния охладител е на 2 дни работа и е монтиран с термо паста Arctic MX-4. Пуснах му стабилити тест на компютъра от аида64 за един час. На снимките ще видите теста, температурите и други тестове. Другото се вижда на снимките. Тестове: Компютъра се намира в Белозем, при път от моя страна нося до адрес в Пловдив да се види и тества. За страната пътува с еконт с преглед и тест. Като до офис ще мине за пощенска пратка. За контакти тук на лично или на емайл: admin @ belozem.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted April 2, 2014 Author Share Posted April 2, 2014 Нова цена на доброто компютърче 270 лева. Хайде народе за сега ми е 4ти работещ компютър в нас скоро ще стане 5ти. Просто ми е няма къде и кой да го ползва Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted April 4, 2014 Author Share Posted April 4, 2014 Продаде се бързо компютърчето. Темата за архива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.