Jump to content
BulForum.com

Видеокарта си търси стопанин

Recommended Posts

104лв?! Картата не е работила и 1 минута. Остана при асемблиране на машина - в последния момент клиента реши да я смени с по-мощна.

AXLE GF FX 5200 8x, 128MB DDR, 128 bit, TV OUT, DVI, 200MHz, cable 66.5 $ тва е в pic computers ще ти я продадат и без ДДС

И? Каква е разликата между тази която се предлага тук и тази от PiC? Или ти просто правиш обосновка на цената? Ако е така - благодаря... Но няма нужда.

GF FX5200 128MB DDR 128bit AGP8x TVO - нова, с една година гаранция.

vij neznam kolko e nova ili kolko ne pak i ne me interesuva ,6tom e van ot magazina ni6to ve4e ne e sigurno ,taka 4e ako raboti moqta tzena koqto moga da ti platq za tazi karta e 50 $,pak ti si re6ava6 ;)

star_net, приятелю, изказа се малко неподготвен, но ти е простено... Картата я взимаш от фирма за асемблиране и сервиз на компютърни системи. Ако това разбираш под "магазина" - картата е вътре в него, не вън, успокой се. И върви със съответната гаранция от 12 месеца, която започва да тече от датата на продажбата и е надлежно удостоверена с документ, който ще бъде издаден на купувача от фирмата. Така че - за $50 можеш да купиш картата на съседчето си, дето наистина има вероятност да не работи и наистина нищо не е сигурно при нея, и то само ако то пожелае да ти я продаде. Но това вече не ме интересува- вие двамата си решавате. Тази карта струва $66, минимум 65...

За тази гаранция теб ли ще трябва да търся, ако се случи нещо с картата не разбрах или е към някоя фирма и коя е тя, ако е второто ?

А и 1 година от момента в който си я купи човек от теб ли или от някакъв минал момент ?

И върви със съответната гаранция от 12 месеца, която започва да тече от датата на продажбата и е надлежно удостоверена с документ, който ще бъде издаден на купувача от фирмата.

Има се предвид дата на която ще я купи, този който ще я купи, от фирмата. А дали от мен или от фирмата - в случая е едно и също. Ще се въздържа да споменавам името й - защото ще бъде нелоялна реклама. Ако искаш да я купиш - така или иначе ще разбереш коя е.

Картата я взимаш от фирма за асемблиране и сервиз на компютърни системи.

to pyk tova shte da e ebati i firmata, da ne moje da si pozvoli da dyrji hardware za 50-60$ na sklad.. hele pa da ne moje da prodade komponent ot nisyk klas za edna sedmica... :)

Прав си - фирмата е ебаси и фирмата, фирма на която ти персонално никога няма да бъдеш клиент. Фирмата, драги ми Смехурко, просто не се занимава с продажба на отделни компоненти. Но това теб не те касае, пък и ще ти е трудно да го осмислиш. Ако не проявяваш интерес към предлаганата стока - въздържай се от писане тук. Иначе леееко влизаш в нарушение....

star_net, приятелю, изказа се малко неподготвен, но ти е простено... Картата я взимаш от фирма за асемблиране и сервиз на компютърни системи. Ако това разбираш под "магазина" - картата е вътре в него, не вън, успокой се. И върви със съответната гаранция от 12 месеца, която започва да тече от датата на продажбата и е надлежно удостоверена с документ, който ще бъде издаден на купувача от фирмата. Така че - за $50 можеш да купиш картата на съседчето си, дето наистина има вероятност да не работи и наистина нищо не е сигурно при нея, и то само ако то пожелае да ти я продаде. Но това вече не ме интересува- вие двамата си решавате. Тази карта струва $66, минимум 65...

ami priqtelu i az ne padam ot mars , i moita tzena si e tvarda 50 $.A otnosno asembliraneto interesno mi e koq firma si ,dai sayt da vidim za kakvo stava duma,ako razbira se ima6 ;)

Ауу... закопа ме. Линка ще ти извади очите - аз не съм виновен, че не го виждаш. Тази карта ще струва 50 долара, спор няма. Но ще почакаш доста докато стигне цената й до там и стане по джоба ти. Разбрахме се, че няма да купуваш. Аз и не държа да ти я продам- ти явно си търсиш нещо старичко, а тук такова няма. Ако имаш нещо лично да ми кажеш - пиши ми лично съобщение.

Ауу... закопа ме. Линка ще ти извади очите - аз не съм виновен, че не го виждаш. Тази карта ще струва 50 долара, спор няма. Но ще почакаш доста докато стигне цената й до там и стане по джоба ти. Разбрахме се, че няма да купуваш. Аз и не държа да ти я продам- ти явно си търсиш нещо старичко, а тук такова няма. Ако имаш нещо лично да ми кажеш - пиши ми лично съобщение.

dobre be otvorko draj si kartata,to se vijda 6to za firma ste 6tom ste stignali da si prodavate kartite po forumite :)

:) За тази видео карта давам 10 лв. и пак не съм сигурен, че искам да се набутам.

Офтопик//

Ти пръдна ли или се опита да кажеш нещо ???

Като не ти трябва картата недавай глупави предложения нито мнения по въпроса.

//Офтопик

Картата си заслужава парите.Съжалявам, че си имам същият клас карта иначе бих я взел с удоволствие :wub:

Guest the_hot_guy

offff stiga ste se karali we ! :wir ot edna firma no name da ne praim reklama e 59 USD ~ 93 lv. koito si misli 4e sa bazikam PM i 6a mu kaja ime na firmata mestopolojenie v momenta novata i cenova lista sedi red men! :woot

Ами аз си помислих, че се бъзика момчето и му писах ЛС... Та какво се оказва - ценовата листа на "въпросната" фирмичка е и пред мен в момента. И в нея чета:

OEM GeForce FX 5200, TV-out, AGP 8x, 64MB / 128MB DDR, 128bit 60/69USD

Което иде да рече, за тези, които като момчето не разбират:

OEM GeForce FX 5200, TV-out, AGP 8x, 64MB DDR, 128bit 60USD

OEM GeForce FX 5200, TV-out, AGP 8x, 128MB DDR, 128bit 69USD

Ценовата листа е датирана - 24.08.2004 12:22 часа, така пише...

Няма да коментирам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...