ov3rm4n Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 GF FX5200 128MB DDR 128bit AGP8x TVO - нова, с една година гаранция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
i80386 Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 цена и производител? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Ibis Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Az sum tvoia stopanin! Ela pri men. 6a e hubavo da spomene6 tzenata ili e bezplatna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 16, 2004 Author Share Posted August 16, 2004 NoName. $66?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 17, 2004 Author Share Posted August 17, 2004 104лв?! Картата не е работила и 1 минута. Остана при асемблиране на машина - в последния момент клиента реши да я смени с по-мощна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Нонаме 5200 ФХИКС не може да струва толкоз много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 17, 2004 Author Share Posted August 17, 2004 А колко много може? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Shto be za nova cenata si e normalna...nonamekite varvqt tolkova po 62-65$. Otdelno ne se znae dali firmata shte ti prasne DDS, a 4oveka gledam ti kazva tova za kraina cena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 21, 2004 Author Share Posted August 21, 2004 Кой ще се накипри с нова картичка?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 AXLE GF FX 5200 8x, 128MB DDR, 128 bit, TV OUT, DVI, 200MHz, cable 66.5 $ тва е в pic computers ще ти я продадат и без ДДС Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 21, 2004 Author Share Posted August 21, 2004 И? Каква е разликата между тази която се предлага тук и тази от PiC? Или ти просто правиш обосновка на цената? Ако е така - благодаря... Но няма нужда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 GF FX5200 128MB DDR 128bit AGP8x TVO - нова, с една година гаранция. <{POST_SNAPBACK}> vij neznam kolko e nova ili kolko ne pak i ne me interesuva ,6tom e van ot magazina ni6to ve4e ne e sigurno ,taka 4e ako raboti moqta tzena koqto moga da ti platq za tazi karta e 50 $,pak ti si re6ava6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 21, 2004 Author Share Posted August 21, 2004 star_net, приятелю, изказа се малко неподготвен, но ти е простено... Картата я взимаш от фирма за асемблиране и сервиз на компютърни системи. Ако това разбираш под "магазина" - картата е вътре в него, не вън, успокой се. И върви със съответната гаранция от 12 месеца, която започва да тече от датата на продажбата и е надлежно удостоверена с документ, който ще бъде издаден на купувача от фирмата. Така че - за $50 можеш да купиш картата на съседчето си, дето наистина има вероятност да не работи и наистина нищо не е сигурно при нея, и то само ако то пожелае да ти я продаде. Но това вече не ме интересува- вие двамата си решавате. Тази карта струва $66, минимум 65... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 За тази гаранция теб ли ще трябва да търся, ако се случи нещо с картата не разбрах или е към някоя фирма и коя е тя, ако е второто ? А и 1 година от момента в който си я купи човек от теб ли или от някакъв минал момент ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 21, 2004 Author Share Posted August 21, 2004 И върви със съответната гаранция от 12 месеца, която започва да тече от датата на продажбата и е надлежно удостоверена с документ, който ще бъде издаден на купувача от фирмата. Има се предвид дата на която ще я купи, този който ще я купи, от фирмата. А дали от мен или от фирмата - в случая е едно и също. Ще се въздържа да споменавам името й - защото ще бъде нелоялна реклама. Ако искаш да я купиш - така или иначе ще разбереш коя е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 Картата я взимаш от фирма за асемблиране и сервиз на компютърни системи. <{POST_SNAPBACK}> to pyk tova shte da e ebati i firmata, da ne moje da si pozvoli da dyrji hardware za 50-60$ na sklad.. hele pa da ne moje da prodade komponent ot nisyk klas za edna sedmica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 21, 2004 Author Share Posted August 21, 2004 Прав си - фирмата е ебаси и фирмата, фирма на която ти персонално никога няма да бъдеш клиент. Фирмата, драги ми Смехурко, просто не се занимава с продажба на отделни компоненти. Но това теб не те касае, пък и ще ти е трудно да го осмислиш. Ако не проявяваш интерес към предлаганата стока - въздържай се от писане тук. Иначе леееко влизаш в нарушение.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 star_net, приятелю, изказа се малко неподготвен, но ти е простено... Картата я взимаш от фирма за асемблиране и сервиз на компютърни системи. Ако това разбираш под "магазина" - картата е вътре в него, не вън, успокой се. И върви със съответната гаранция от 12 месеца, която започва да тече от датата на продажбата и е надлежно удостоверена с документ, който ще бъде издаден на купувача от фирмата. Така че - за $50 можеш да купиш картата на съседчето си, дето наистина има вероятност да не работи и наистина нищо не е сигурно при нея, и то само ако то пожелае да ти я продаде. Но това вече не ме интересува- вие двамата си решавате. Тази карта струва $66, минимум 65... <{POST_SNAPBACK}> ami priqtelu i az ne padam ot mars , i moita tzena si e tvarda 50 $.A otnosno asembliraneto interesno mi e koq firma si ,dai sayt da vidim za kakvo stava duma,ako razbira se ima6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 22, 2004 Author Share Posted August 22, 2004 Ауу... закопа ме. Линка ще ти извади очите - аз не съм виновен, че не го виждаш. Тази карта ще струва 50 долара, спор няма. Но ще почакаш доста докато стигне цената й до там и стане по джоба ти. Разбрахме се, че няма да купуваш. Аз и не държа да ти я продам- ти явно си търсиш нещо старичко, а тук такова няма. Ако имаш нещо лично да ми кажеш - пиши ми лично съобщение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Ауу... закопа ме. Линка ще ти извади очите - аз не съм виновен, че не го виждаш. Тази карта ще струва 50 долара, спор няма. Но ще почакаш доста докато стигне цената й до там и стане по джоба ти. Разбрахме се, че няма да купуваш. Аз и не държа да ти я продам- ти явно си търсиш нещо старичко, а тук такова няма. Ако имаш нещо лично да ми кажеш - пиши ми лично съобщение. <{POST_SNAPBACK}> dobre be otvorko draj si kartata,to se vijda 6to za firma ste 6tom ste stignali da si prodavate kartite po forumite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 За тази видео карта давам 10 лв. и пак не съм сигурен, че искам да се набутам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piezo Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 over , ve4e si q imam , ina4e sas udovolstvie ..kartata si zaslujava Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 За тази видео карта давам 10 лв. и пак не съм сигурен, че искам да се набутам. <{POST_SNAPBACK}> Офтопик// Ти пръдна ли или се опита да кажеш нещо ??? Като не ти трябва картата недавай глупави предложения нито мнения по въпроса. //Офтопик Картата си заслужава парите.Съжалявам, че си имам същият клас карта иначе бих я взел с удоволствие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 offff stiga ste se karali we ! ot edna firma no name da ne praim reklama e 59 USD ~ 93 lv. koito si misli 4e sa bazikam PM i 6a mu kaja ime na firmata mestopolojenie v momenta novata i cenova lista sedi red men! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 24, 2004 Author Share Posted August 24, 2004 Ами аз си помислих, че се бъзика момчето и му писах ЛС... Та какво се оказва - ценовата листа на "въпросната" фирмичка е и пред мен в момента. И в нея чета: OEM GeForce FX 5200, TV-out, AGP 8x, 64MB / 128MB DDR, 128bit 60/69USD Което иде да рече, за тези, които като момчето не разбират: OEM GeForce FX 5200, TV-out, AGP 8x, 64MB DDR, 128bit 60USD OEM GeForce FX 5200, TV-out, AGP 8x, 128MB DDR, 128bit 69USD Ценовата листа е датирана - 24.08.2004 12:22 часа, така пише... Няма да коментирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.