vkirov Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Съфорумци, моля дайте някаква идея за сервиз в Пловдив, всички които съм ползвал досега, в последно време крайно са се превъзбудили, вече са станали като фризьорски салони - едни часове за записване, едни приемчици, чудо ... европейска работа. Аз понеже съм си олдскуул и за мен сервиза е място, омазано до шия в масло и бензини а не място за ходене с престилки и хирургически маски и виждаш "майстора" през дупката на гишето, си търся ново място тип all in one, където да си поддържам колите. Имам да сменям някои неща - по окачването нещо потропва, съединител ми се ще да се погледне, ангренажният ремък вече е за смяна, имам един тампон на двг за смяна - такива неща. Сега гледам всички се специализирали - единия разбирал от окачване, другия от диагностика, третия гърнета сменял, четвъртия ел неща не барал и се налага да обикалям като улав ... баси и специалистите и чудото. Все едно боинги ремонтират. Трябва ми човек с мерак и желание, който може да погледне къде що имам за смяна, да ми даде една оферта и да се отнася отговорно към работата. Не държа на евтиното, да се припасват детайли и да се слагат боклуци по колата не ме устройва. Та такива неща ... Ако някой е доволен от майстора си, ще бъда задължен да ми го препоръча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Виж при Слави Шишков, на Коматевско шосе в една отбивка трябва да му е новото място. Не съм ходил много време при него и не знам точно, къде е, но има хора от форума, които ще обяснят точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 В двора на аптечното сервиз Ауто Вега при Стоянчо също може да отидеш.Аз там си поддържам фиатчето. Каква кола караш?Ако е италианска, някой от форума тук ми каза за някакъв Жоро, който се занимавал само с италиански коли, но не съм ходил при него.Иначе настройваш навигацията на Пловдив, ул.София 23 и ще те откара на място. Тва е - Ауто Вегата, Слави Шишков - подминаваш отбивката за Маркитата и се оглеждаш за сервиз в дясно, и тоя Жоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 За Слави си Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Ком. шосе 24 май е, ето координатите: 42.127105,24.721017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Трето мнение за Слави. Тествай там Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted April 1, 2014 Author Share Posted April 1, 2014 A Слави Шишков не се ли занимаваше само с газови или бъркам нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Газовите са си газови, нормален сервиз и нормален майстор, точно каквото търсиш, това е Слави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted April 2, 2014 Author Share Posted April 2, 2014 Добре, отивам днес, да видим. Мерси много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 И така. Вече съм напълно отчаян в търсене на сервиз в Пловдив, в който най-вече да мислят, и след това да действат. Като разбира се, действието също е относително, защото води до счупване на поне един агрегат след ремонта. Тъкмо си мислех, че съм намерил моя човек, но ядец, няма да е той вече. Основен проблем - спряха да мислят и стихна ентусиазма, повярваха си твърде и цените станаха като на официалния вносител на колата ми /а това повярвайте ми значи много, ама много /, а качеството прогресивно спадна. И така - да питам пак - ако някой е доволен от майстора си, отговаря на условието да мисли най-вече какво прави и защо го прави, да го похвали. С предимство е някой в район Южен, но като се замисля вече все по-често ходя в София за ремонти и другата ми опция е до село Радиново, така че ще се прежаля и за по-далечни дестинации от Кючука Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Има един сервиз до ЕВН. Ето тука https://www.google.bg/maps/@42.11553,24.776828,3a,75y,319.53h,71.95t/data=!3m4!1e1!3m2!1s4D-4XVTiurx6sBN-S6-XyQ!2e0?hl=enсервиза е на 1 човек,но има доста хора и трудно може да се вредиш телефона му е 0886710379 Митко Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted February 22, 2015 Author Share Posted February 22, 2015 Чакането не е проблем. Аз и сега се записвам за седмица напред в "удобно" за тях време. М.д. имате ли представа в момента колко е нормална цена за труд в що-годе приличен сервиз в Пловдив? Доколкото помня е нещо от рода на 30лв на час. Така ли е или са вдигнали цените? Че май отиват нещата към изравняване с официалния сервиз на марката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Какво по-точно ще ремонтираш на каква кола? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Около 30лв. на час е все още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Щом става въпрос за Южен - в Остромила има един момък, който е много кадърен. Подхожда с изключително внимание към проблема и няма да те сапунисва. Казва се Георги - О878792762 му е телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 A какъв е проблема на колата? Какво прави? И каква е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted February 22, 2015 Author Share Posted February 22, 2015 Щом става въпрос за Южен - в Остромила има един момък, който е много кадърен. Подхожда с изключително внимание към проблема и няма да те сапунисва. Казва се Георги - О878792762 му е телефона. Жоро го знам, в момента съм със смесени чувства към него и работата му. Иначе по другите въпроси - става дума за постоянна поддръжка на колите ми за всичко, което излезе за ремонт - дали ще са датчици, ор, или накладки, да има на кого да разчитам. Аз съм от тези изкукали хора, които много мразят нещо да не работи или да тропа и хлопа. Ето например в последно време нещо клепа отдясно по окачването и ще ме докара до нервна криза скоро Само преди месец е гледано цялото окачване. Разчитам си на колата, пътувам много и на далече в Европа и държа всичко да е проверено и работещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Бих могъл да ти препоръчам и на теб сервиза, в който ходя повече от 10 години с всички наши коли - АУТО ВЕГА. В двора на Аптечно е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.