NEO_DDT Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Това в багера ли се шибна или само на мен ми се струва така? Първо в една кола, после в багера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Абсолютна селяндурщина! Там завоя се взима с 20 нормално...без да броим дупките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kpu3a Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Нямаш ли си Мобифон Нямаш ли си Боже Мой ... се пееше в 1 песен ... Хората са казали : Деца в колата - на задната седалка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Оле не .. не мога xD Айде говорете ми още че аз карам зле xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Айде говорете ми още че аз карам зле xD Жорко, ти караш доста прилично, просто по форума пишеш глупости. Ма ние ти свикнахме... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Жорко, ти караш доста прилично, просто по форума пишеш глупости. Ма ние ти свикнахме... Казвал съм го преди , казвам го и сега . Винаги съм се стремял да бъда максимално колегиален и културен водач на МПС , просто понякога времето ме притиска да върша глупости , а в още по-редки случай ми избива съчмата и тогава става зле :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 (edited) http://vbox7.com/play:cb1ce581 Чисто ново ферари катастрофира в студентски град Това е от промоцията на Малборо,купуваш си цигари и може да спечелиш да те повозят из града,шофьорите били някви италианци,така че нормално донякъде да не ни знаят пътищата .В България не успели да го поправят и докарали ново-бяло.В събота вечерта бяха пред Ескейп,в Пловдив. Edited November 15, 2009 by t_tunchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Вижда се, че явно някои не осъзнават какво точно се случи с това Ферари на завоя. Което показва и какви квалифицирани шофьори са Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 (edited) Ако тия ще ме возят в града...По-добре да не си купувам цигари... Жалко за колата... Edited November 15, 2009 by sk8er Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 (edited) Ако тия ще ме возят в града...По-добре да не си купувам цигари... Жалко за колата... Хахах да и на мен ми мина през акъла,въпреки че да се возиш и да се блъснеш с Ферари Калифорниа си е направо вече бонус,ще си един от първите Edited November 15, 2009 by t_tunchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 (edited) * * * - грешка Edited November 15, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Ми те хората са го написали на кутията, че тютюнопушенето е опасно за живота. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
relaxprom Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Хахахахаах, този завой нормалните хора го взимат с 20-30км/ч макс, гумите на него много свирят, защото е доооста остър. чист 90 градусов завой ! 2 поредни ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 http://vbox7.com/play:78974e73 Сигурно така е станала катастрофата ,но изглежда готино... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 (edited) шофьорите били някви италианци,така че нормално донякъде да не ни знаят пътищата Ако се вгледаш ще видиш, че направи слайд и изтряска задницата в някаква тъмно синя/черна кола, която се движеше в другото платно - значи и италианците правят гоуфаджииски изпълнения По скоро е от селяния, не от не познаване на пътя. Edited November 16, 2009 by Overdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Ако се вгледаш ще видиш, че направи слайд и изтряска задницата в някаква тъмно синя/черна кола, която се движеше в другото платно - значи и италианците правят гоуфаджииски изпълнения По скоро е от селяния, не от не познаване на пътя. Поправка : Само 5% от голфаджиите са способни на такива изпълнения , тъй като 5% от голфовете са с 4motion или synchro - сиреч имат 4x4 , сиреч понякога ползват задно ... Тва по-скоро са диви селски номера на тези с ладите , бмв-тата и някой от олдскул нисаните Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Няма такова нещо като непознаване на пътя и дупки. В коментарите в Аутомедия работещ наблизо казва, че цял следобед преди инцидента същите коли са въртели многократно този маршрут. Друга тема е как може цял следобед подобно каране да не бъде възпрепятствано от който трябва та накрая се стига до алтернативен метод за това... и едно Рено го отнесе :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Вече и аз съм в темата. Днеска една патка нещо се залисала доката кара по ПРАВ ПЪТ и ме изпраска челно. Хубаво че бях паркирал и ме нямаше в колата...... Говорим за абсолютно широка улица , почти без спрели коли (паркирането е разрешено) и се заби точно в мене , а4-ката е бая начупена. Навела се към детето и се залисала....... Предна броня 2 фара 2 мигача огънат калник огънат капак радиатор на климатика + радиатор на колата още бая работи които ще излезнат като се разглоби колата като перки и т.н....... Тва точно 3 дни след като излезна от сервиза след пълно обслужване ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Вече и аз съм в темата.Днеска една патка нещо се залисала доката кара по ПРАВ ПЪТ и ме изпраска челно. Хубаво че бях паркирал и ме нямаше в колата...... Говорим за абсолютно широка улица , почти без спрели коли (паркирането е разрешено) и се заби точно в мене , а4-ката е бая начупена. Навела се към детето и се залисала....... Предна броня 2 фара 2 мигача огънат калник огънат капак радиатор на климатика + радиатор на колата още бая работи които ще излезнат като се разглоби колата като перки и т.н....... Тва точно 3 дни след като излезна от сервиза след пълно обслужване ....... Ебати заспалия народ,честно. Снимки има ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 (edited) Няма бях прекалено изнервен ........ ЕДИТ : Овцата , така де жената беше културна а и все пак е жена Това не променя факта че е п*тка заспала де ама тука вече се отплесваме от темата Edited November 17, 2009 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Няма бях прекалено изнервен ........ А шамари имаше ли тогава? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 А "патката" добре ли е? А детето което е било в колата? Или от гледане на смачкани ламарини не се сетихте за това? Пък и толкоз ли е важно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 В момента точно ми е до такива форумни поети като тебе..... Не си заслужава........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 (edited) Погледни го от добрата страна . Ще вземеш нещо от каското ще продадеш колата по-тънко и след 1.01.2010 взимаш нещо на което няма да плащаш акциз. Стига да успееш да го продадеш . Едит къде е станало ? Edited November 17, 2009 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 zlobil, на теб нещо не ти върви с тая кола. Преди месец-два на Асеновградско до колкото помня те емнаха по подобен начин, сега пък и в сряло положение. С тая прогресия следва да ти я ударят в гаража.... Майтапа на страна, явно не ти върви с тая кола. Стискай малко зъби и след 1 януари хващай W203 или каквото ти е там на сърцето вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts