Overdrive Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 На теб май всички мнения са ти такива... Не са, но то си го пише: 35-годишният Р.А. от Пловдив шофирал "Нисан"-а си с доста над допустимата скорост. Последвал удар в средната мантинела, а от там преобръщане на леката кола Просто пътищата ни не позволяват такива скорости. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Така става като поредният селянин се качи на мощна кола с 1000 системи и си мисли, че това му позволява да кара с 400 Жалко за нисана. Не си познавал човека и за твое щастие не ти е бил роднина или приятел... Затова лееш простотия по форума. Мир на праха му. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 само аз ли не намирам в интернет каквито и да било допълнителни сведения по случая? обикновено след ден-два се разбира името на пострадалия поне. или модела на колата. и някакви хипотези за ситуациите почват да се вихрят по форумите. а този път тихо. има намесен ПР. всички статии са абс. еднакви даже с еднакви смислови и стилови грешки. странно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Не си познавал човека и за твое щастие не ти е бил роднина или приятел... Затова лееш простотия по форума. Мир на праха му. Трябва ли да го познавам тоя, за да си направя извод, че е просто селско парче? http://news.plovdiv24.com/118717.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kpu3a Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Трябва ли да го познавам тоя, за да си направя извод, че е просто селско парче?http://news.plovdiv24.com/118717.html Повече информация? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 има намесен ПР Мислиш че случаен човек може да си позволи GTR? Няма някой който да има толкова пари (и съответно бизнес) и да няма PR... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 (edited) Мислиш че случаен човек може да си позволи GTR? Няма някой който да има толкова пари (и съответно бизнес) и да няма PR... А ти си мислиш, че ГТР-а е много скъп? Цената втора ръка му започва от 70 000 евро, което го прави не по-скъп от добре оборудван нов ML320 или Х5 3.0d Edited November 11, 2009 by INCINERATOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Е че малко ли са 70 000 Евро ?! За да не съм офф вчерашната катастрофа с пияните мангусти - http://news.plovdiv24.com/118854.html Няма просто такова обяснение как е станала катастрофата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Е че малко ли са 70 000 Евро ?! За да не съм офф вчерашната катастрофа с пияните мангусти - http://news.plovdiv24.com/118854.html Няма просто такова обяснение как е станала катастрофата Не казвам, че са малко. (да имах едни излишни такива за кола...) Просто както дядото го написа прозвуча все едно някой се е блъснал с Carrera GT или SLR... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Да се разпиша и аз в темата. Правя ляв завой от ул. Архимандрит Евлоги по ул. Тодор Александров. Понеже по Тодор Александров колите спират абсолютно малоумно и от двете страни на пътя реших да изчакам насрещно движеща се кола за да се разминем. В повече случаи изчаквам. Не обичам да се бутам. Спрях бавно. Не съм спрял рязко. И да искам няма как да стане рязко, понеже преди не повече от 10 метра съм направил завой и няма достатъчно разстоние за да се засиля. След около 5 секунди усетих доста силен удар отзад. Този който ме удари беше пенсионер. Не беше много възрастен. Освен щетите които се виждат от снимката изтече и антифриза му. Твърди че педала на спирачката му бил потънал и заради това не е спрял зад мен. После единият полицай и баща ми изпробваха педала и си работеше добре. При мен щетите са спукана задна броня и огънат капак на багажника. Ще видим дали ще излезе и нещо отдолу когато се свали бронята. Имам пълно автокаско и ще ми покрият всичко. Добре че и този който ме удари има иначе щеше да му стане лошо колко пари ще трябва да плати на застрахователите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Напълно възможно е само понякога да потъва педала. Така се започва като е прецакана помпата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Напълно възможно е само понякога да потъва педала. Така се започва като е прецакана помпата. Преди няколко дена или седмици е била ремонтирана или сменена. Не съм запознат какво точно се прави. За някакви гумички ми говореше. Пробвал и втори път да натисне. Честно казано пробвах да минем без полиция понеже се държеше доста културно и не исках да му напишат акт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Преди няколко дена или седмици е била ремонтирана или сменена. Не съм запознат какво точно се прави. За някакви гумички ми говореше. Пробвал и втори път да натисне. Честно казано пробвах да минем без полиция понеже се държеше доста културно и не исках да му напишат акт. А как стана, че минахте с полиция в крайна сметка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 А как стана, че минахте с полиция в крайна сметка? Звъннах на застрахователите понеже такива са инструкциите в двустранният протокол. След като разбраха, че едната кола не е в движение ми казах да се обадя на КАТ. Звъннах на 166 и след като разбраха, че няма ранени ме прехвърлиха към КАТ. Казах им адрес и след около 20 минути дойде една патрулка. Точно навреме да разтърве двама шофьори който щяха да се бият. Спореха кой трябвало да мине първи по улицата. Единият беше бакшиш и според мен точно той трябваше да изчака. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 (edited) Напълно възможно е, особено ако не са добре обезвъздушени спирачките правят големи мизерии. Edited November 13, 2009 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Не казвам, че са малко. (да имах едни излишни такива за кола...) Просто както дядото го написа прозвуча все едно някой се е блъснал с Carrera GT или SLR... Щото не очаквах да е стара а и дори да е мислиш ли че някой случаен човек който работи на заплата ще може да си позволи подобна кола и то не той а сина му? Смятай той каква кола ще кара... та по тази логика казах че не са случайни хора и спокойно може да имат PR (т.е. вероятността да нямат е малка) Единият беше бакшиш и според мен точно той трябваше да изчака. А според полицаите? Как все пак успяха да ги разтървът? Звъннах на застрахователите понеже такива са инструкциите в двустранният протокол. След като разбраха, че едната кола не е в движение ми казах да се обадя на КАТ. Трябваше да кажеш че си я паркирал и после като си излезнал си я намерил в този ѝ вид... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Да се разпиша и аз в темата. Мдам, кофти инцидент, съчувствам ти. Обаче не мога да разбера "оправданието" на този дето му бил потънал педала. Абе как изобщо разрешават на тикава бараки да се движат по улиците? То си личи от самолет, че тази антика не е виждала поддръжка през последното десетилетие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Тя цялата е изгнила Ванка, къде те намират такива работи, мамка му и прасе. Добре че ти си здрав, ламарините ще ги оправят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 netroot, малкия дявол си е поиграл с теб. гледай да не ти става навик. като човек шофирал трабант с неизправни спирачки (ту лява, ту дясна, ту никоя) и винаги спирал навреме, докато се добера до канал да се отремонтирам - напълно е възможно след като са му я ремонтирали скоро да не са я обезвъздушили или някой стар маркуч да се е напукал и да му вкарва въздух. но някак си не е възможно с допълнително напомпване да не е успял да спре от 5-10км/ч или пък да не е дръпнал ръчната. или го е сурнал влажния паваж при внезапно зацепване или не се е сетил да помпи повече от 2 пъти и въобще не са му зацепили барабаните. все си е виновен и няма защо да го жалиш толкова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 ............... Имам пълно автокаско и ще ми покрият всичко. Добре че и този който ме удари има иначе щеше да му стане лошо колко пари ще трябва да плати на застрахователите. Жужа е с каско? WTF, че кой ненормалник я е застраховал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Жужа е с каско? WTF, че кой ненормалник я е застраховал. Май имаше предвид гражданска? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Май имаше предвид гражданска? точно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 http://vbox7.com/play:cb1ce581 Чисто ново ферари катастрофира в студентски град Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Това в багера ли се шибна или само на мен ми се струва така? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Хахахахаах, този завой нормалните хора го взимат с 20-30км/ч макс, гумите на него много свирят, защото е доооста остър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts