Jump to content
BulForum.com

Катастрофи

бат Ицо

Recommended Posts

Ами щом казвам, че съм се нагледал на доста лоши гледки, сигурно и аз не бих го пожелал. Не е нужно да си карал 300 000 км за да се хвалиш. А ти (мислейки логично), ако си видял че няма кой да помага, защо не си спрял?

Най-пресния ми спомен е по магистрала тракия, врязал се моторист в гума на тир. Явно е че е смъртен случай, но около него, когато минавах, имаше около 10-на човека, които се опитваха да го извадят. И не съм гледал какви марки коли има наоколо.

Edited by break

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ами щом казвам, че съм се нагледал на доста лоши гледки, сигурно и аз не бих го пожелал. Не е нужно да си карал 300 000 км за да се хвалиш...

Далеч съм от мисълта да се хваля с каквото и да е в случая.Просто споделям наблюдения базирани на известен опит...И да,първата ми работа при катастрофа е да проверя дали има пострадали...

За 5 години сефте ми се случва някой да идва от САНИ в Тракия и ДА НЕ ТРЪГНЕ НА ПРАВО, за да влезне в колелото, АМИ ПРАВИ ЛЯВ...да ЛЯВ и влиза в насрещното на булеварда, после от там ДЕСЕН и влиза в колелото( пак насрещно за НЕЯ - дърта пенсионерка) и от там вече се включва в желаното от нея платно. Е нямаше такъв цирк. Първо мозъка почна да работи и викам има нещо нестандартно с тая кола и после се усещам, че кара срещу мен патката й с патка заспала. Добре, че булеварда е широк И НЯМАШЕ коли и аз карах бавно. Караше тъмносиньо Рено Клио. Няма да го забравя дълго

Edited by DON_CHEFO

Беше ли руса и дали реното беше с 4-ри врати чисто любопитство ? А колко години и даваш ?

черна БОЯДИСАНА коса, ДЪРТА, наситина дърта. Не видях колко врати е..... :rolleyes:

• 2 weeks later...
Току що на кръстовището на Капитан Райчо и Родопи... Отново някакъв дебил не бе спрял на стопа. На това кръстовище имам и видео как една овца минава на сантиметри пред мен. Слава богу винаги намалям и се оглеждам там именно заради такива индивиди... Databg е още в ремонт, така че снимки най-рано след 5 часа

Обещаните снимки:

dsc00587wr3.th.jpg

dsc00588as1.th.jpg

От зор ги качих в най-отвратителното място, но просто нямам избор...

Дано да не му признаят каското на тоя смолянски бек...

Бахти клетвата дето му удари :lol: И да не съм офф много качвам две снимки малко стари но си бяха преживяване за мен щото се случиха пред очите ми. А тия тираджийте съм ги признал за дрифтаджий ,най добрите са !

22112008ai8.jpg

w1024.png

22112008001uf4.jpg

w1024.png

Днеска да не би да беше великото преселение на народите... в града видях поне 4693012 хасковски коли. Където имаше хасковска кола имаше задръстване, където имаше странни маневри - хасковска кола.

Даже 2 катастрофи видях с хасковски коли едната беше до х-л Ленинград.

Повечето карат с летни гуми,разчитайки на адекватната работа на родните ни служби по почистването...И почти винаги удрят греда :wacko:

Виж една от другите теми в този раздел. Там могат да ти обяснят как няма по - добро от летните гуми, дори и в зимните условия когато е студено.

Най - вероятно са дошли за да си напазаруват за Коледа. Последната събота преди 25-ти е.

Edit: host направи си труда да прочетеш пак внимателно темата.

Никой не е твърдял и там за такова нещо, че лятната гума е за предпочитане пред зимната.Там ставаше въпрос, че всесезонните гуми са добро решения за сегашните условия в град Пловдив( през последните 4-5 години ).За придвижване при сняг, НИЩО не е по-безопасно от зимните гуми.

netrootbg, ти прочети пак темата! Особено това което съм писал и пействал и не ми слагай думи в устата, които не съм изрекал. Най добрата гума за сняг и лед си е хубавата зимна, но за сухо и мокро си е лятната

Днеска да не би да беше великото преселение на народите... в града видях поне 4693012 хасковски коли. Където имаше хасковска кола имаше задръстване, където имаше странни маневри - хасковска кола.

Даже 2 катастрофи видях с хасковски коли едната беше до х-л Ленинград.

И аз колкото хора познавам от онзи край са все "великолепни" шофьори. Няколко пъти съм минавал оттам и за малко не са ме удряли коли излизащи от малки улички със свирене на гуми и занасяне - едната даже направо с вратите настрани се движеше - прекоси така 3 ленти и едвам не удари мантинелата. Уникални състезатели просто!

Edited by djadomraz

Снощи пред мен около 21:00 ч. на моста между гр. Стамболийски и с. Йоаким Груево, сиво Мондео блъсна каруца, която нямаше светлоотразители. Ударът беше слаб, с около 50 км/ч, но достатъчен да разбие предната дясна част на автомобила. Не можах да снимам, защото беше много тъмно. Поуката: винаги нащтрек нощем, особенно в тъмните отсечки между села.

Голямо мазало беше станало тая вечер около 19.00 на омв в началото на 6ти септемви от към цариградско

5-6 коли в коша , в средна лента 3-4 патрулки и 2 линейки само най-лявата лента беше свободна ... бас че някой дрифтър с 318ка е направил белята :lol:

Edited by pazu

http://news.plovdiv24.com/71385.html

Авторски снимки нямам. Сметнах, че е твърде просташко, но за сметка на това имаше доста камери на мястото, така че няма да липсва матриал.

А и мой роднина е бил в автобуса.

Само като си помисля, че преди година друг автобус помете оградата пред Фламинго. Ми настръхва косата!

Edited by Zingam