fastand Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Ето една катастрофа от днес на бул. Васил Априлов.Отидох да си плащам нета обаче бяха в обедна почивка и като се връщах аудито и жигулито се бяха блъснали.Не знам какво е станало обаче на жигулата почти нищо и няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Ето една катастрофа от днес на бул. Васил Априлов.Отидох да си плащам нета обаче бяха в обедна почивка и като се връщах аудито и жигулито се бяха блъснали.Не знам какво е станало обаче на жигулата почти нищо и няма. тва сигурно е към 14.00 часът някъде.минавах по Васил Априлов тогава и движението след пресечката с Данаил Николаев беше спряло,трябваше да ползваме уличките на Бунарджика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fastand Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Точно в 13:00 часът са се блъснали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 (edited) Онзи ден на цариградско шосе . Камиона пред мен закрива част от пасата , което беше пъти по-зле от мерджана в в ляво . Edited September 11, 2008 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Колега pazu, да не би да караш фиеста с бели ленти? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Колега pazu, да не би да караш фиеста с бели ленти? .... Напоследък доста често из кичука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 .... Напоследък доста често из кичука Видяха от мен мръсниците.... Доста често ме бъркат приятели и познати Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 (edited) Видяха от мен мръсниците.... Доста често ме бъркат приятели и познати Фиестата е ламерско изпълнение ... нейните ленти са лепенки май , на моя ГОЛФ 2 са направени с боя И съм абсюлютно сигурен че аз съм пича дето вкара модата на червения цвят с белите ленти на бараките в пловдив Edited September 12, 2008 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Караш от 1 месец и вече вкарваш мода. HAAHHAA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Мда pazu вече вкарваш мода,която отмина дори при пазарджишките голфове .Ама карай си де-ти си модерен гъзар Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 (edited) Караш от 1 месец и вече вкарваш мода. HAAHHAA Аз може да карам от един месец , ама бащата я боядиса така преди 6 години ( и все още няма никъде сериозна ръжда ) по моя поръчка , щото бях луд фен на форд мустанг gt Колите не са ми болна тема - няма да споря , а и това не е темата Edited September 12, 2008 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 ...на моя ГОЛФ 2 са направени с боя И съм абсюлютно сигурен че аз съм пича дето вкара модата на червения цвят с белите ленти на бараките в пловдив Абе ти да не живееш на М. Луиза? Спира един голф2 пред нас (точно от около месец) и веднъж толкова го псувах заради шибаната аларма, дето пищеше близо 4 часа без да млъкне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Абе ти да не живееш на М. Луиза? Спира един голф2 пред нас (точно от около месец) и веднъж толкова го псувах заради шибаната аларма, дето пищеше близо 4 часа без да млъкне. Тогава се бъгна алармата ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 то такава кола, без аларма не може. даже и гпс проследяване и трябва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Пичове .. последните 10 поста са само офтопик . Карам голф и кво ? Първа кола ми е , радва ма много и ми е през цепката на члена кой кво мисли ? Още някой надъхан , да ми каже нещо ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 (edited) Аз ша ти кажа, че си малоумен. Че са ти зели книжката за 1ви месец каране и че си убиец на пътя. А ти надъхан ли си? Mod. note: +20% Edited September 15, 2008 by empty soul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Аз ша ти кажа, че си малоумен. Че са ти зели книжката за 1ви месец каране и че си убиец на пътя. А ти надъхан ли си? Тва е абсюлютно лапешко и некомпетенто изказване . Мама не те ли е учила , че не е хубаво да говориш за неща в които не си 100% сигурен ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Фиестата е ламерско изпълнение ... нейните ленти са лепенки май , на моя ГОЛФ 2 са направени с боя И съм абсюлютно сигурен че аз съм пича дето вкара модата на червения цвят с белите ленти на бараките в пловдив Аз може да карам от един месец , ама бащата я боядиса така преди 6 години ( и все още няма никъде сериозна ръжда ) по моя поръчка , щото бях луд фен на форд мустанг gt Колите не са ми болна тема - няма да споря , а и това не е темата Пичове .. последните 10 поста са само офтопик . Карам голф и кво ? Първа кола ми е , радва ма много и ми е през цепката на члена кой кво мисли ? Още някой надъхан , да ми каже нещо ? Хванах малко връзки , анулираха ми акта и ми върнаха талона Нееее... Не си гений на съвременната наука. А да намесваш нечия мама... Грубо и тъпо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 И все пак кво ти беше провинението, че на първия месец ти взеха книжката? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 (edited) И все пак кво ти беше провинението, че на първия месец ти взеха книжката? Вижте ся ... има разлика между талон и книжка Провинението ... нарушаване на знак B1 . Edited September 13, 2008 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 (edited) Цар Борис III Обединител със Христо Ботев - днес около 18.30 Пежото беше с огънат преден капак , а на корсата не видях какво и имаше Сорка за качеството , ама трябваше да реагирам бързо Edited September 14, 2008 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Кофти катастрофа до Хеи днес по обед Май фиата се е опитал да аправи обратен завой преди байка Ммм дам така е прав си Фиата с Пазарджишка регистрация е каран от някаква кака/леля която не е видяла идващия мотор и му е сякла пътя, за щастие моториста е успял да реагира на време, скочил е и се е разминал само със счупен крак, но кофти счупване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Преди около 1/2ч. след тунела в посока Тримонциум имаше катастрофа, но беше тъмно и нищо не се вижда от снимката. Има ли някой по-запознат какво е станало, понеже голфа беше застанал насрещно в мантинелата. Имаше една Скласа замесена и още някво комби. То пък завали един дъжд и веднага...баси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 А някой да има идея какво правеше иначе готината алфа в един от стълбовете от кръговото на SPS в тракия ? Минавах от там преди 15 мин и я отлепяха от стълба , като се върнах - вече я бяха натоварили на носача ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.i.P Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Онзи ден по време на големия дъжд на кръстовището на Вапцаров и Коматевско шосе една Фиеста (мисля,че беше), незнам по какъв начин, обаче беше шибнала една Е-класа "четириочка" и я беше пратила на 10-15 метра, и качила на тротоара... Жалко, че не можах да реагирам и да снимам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts