Lame_0ne Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Като стана въпрос за турците и мен ме е блъскал турчин, който не спря на стоп. Става въпрос за катастрофа на Иван Вазов и Авксентий Велешки. Не спира на стоп при което ме удря, слизам и го питам К'во напрай бе, имаш стоп? А той ми отговаря Ааа ми не го видях. Колкото до турските тираджии, смятам знаете че те карат "пристигнал, непристигнал". Наистина причиняват много катастрофи, една от която си спомням наскоро, взе български живот, а на турчина някаква си глобичка там 5-6 стотака. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 една прясна катастрофа отпреди 1 час Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Днес на разклона на Балкан Стар, пак се бяха тряснали, бяло Порше Боксер и бус Мерцедес Спринтер. Нямаше как да го снимам че имаше куки и един махаше с палки. Поршето беше доста помляно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Шишо Бакшишо на колелото до пожарната в Тракия,как е станало незнам,нито бакшиша беше там нито друга пострада кола Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Шишо Бакшишо на колелото до пожарната в Тракия,как е станало незнам,нито бакшиша беше там нито друга пострада кола На това кръгово съм забелязъл, че максимум през ден има катастрофа. Просто почти всеки излизащ от ззу не спазва знака и ЦАП, згъват ламарините. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 http://news.ibox.bg/news/id_1102588906 Много лоша работа ... - защо си мисля, че е замесен алкохол и среднощно посещение на дискотеки ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 (edited) http://news.ibox.bg/news/id_1102588906 Много лоша работа ... - защо си мисля, че е замесен алкохол и среднощно посещение на дискотеки ... po to4no -to4no sre6tu benzinostanziq EKO,a ne na razklona za krumovo kakto kazaha po novinite,ili po to4no na prav u4astak bez krastovi6te ili razklon,az li4no predpolagam ,4e nqkoi e napravil zabranen lqv zavoi za vlizane ili izlizane ot benzinostanziqta Edited April 20, 2008 by star_net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 вчера по обяд един бакшиш беше блъснал една жена на 6ти септември до фламингото .... мама им олигофренска Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 вчера по обяд един бакшиш беше блъснал една жена на 6ти септември до фламингото .... мама им олигофренска броил си е оборота,приемал е поръчка по радиото и едновременно с това е палил цигара с кибрит.....разбира се шофьорските задължения са на последно място при бакшишите.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 броил си е оборота,приемал е поръчка по радиото и едновременно с това е палил цигара с кибрит.....разбира се шофьорските задължения са на последно място при бакшишите.... и това докато е пийвал кафенце с количка, пишейки смс, заглеждайки русата мацка на другия тротоар, сменяйки песента на радиото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vannkkata Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 (edited) Преди малко на България и Васил Априлов Edited April 28, 2008 by vannkkata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 predi malko ima6e edna dosta zverska katastrofa kato idva6 ot garata za kym smirnenski , mom4eto mai ne be6e uspqlo da re6i na kade da tragne kam ki4uka ili kam smirnenski i se be6e zavartqlo nqkolko pati imam 1 snimka posle 6te q ka4a 4e blootootha mi e v nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 predi malko ima6e edna dosta zverska katastrofa kato idva6 ot garata za kym smirnenski , mom4eto mai ne be6e uspqlo da re6i na kade da tragne kam ki4uka ili kam smirnenski i se be6e zavartqlo nqkolko pati imam 1 snimka posle 6te q ka4a 4e blootootha mi e v nas И аз минах от там към 7ч. и на мен точно това ми дойде на акъла. Видях едни пичове на по 18-20 години ... добре че всичко е ок и са здрави поне тези които бяха при катаджиите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Снощи към 21:00 имаше също зверска катастрофа в Кючука на Скопие. Нямаше как да снимам че беше тъмно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 http://www.picvalley.net/v.php?p=u/123/30501_362.JPG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 http://www.picvalley.net/v.php?p=u/123/30501_362.JPG Трябва да си голяма нинджа да го направиш това... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 http://www.picvalley.net/v.php?p=u/123/30501_362.JPG6te mi e interesno da pro4eta obqsneniqta na 6ofiora na kolata dadeni na policiqta ,....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 (edited) Забравих миналата седмица да я постна , но сега ето една любопитна снимка, на кръстовището на ВСИ Edited May 3, 2008 by PiTT BuLL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Такси се блъсна в каруца .. Кажете ми сега това нормално ли е? Нали уж сме щели да ставаме "европейска държава" Каруци, файтони, дерижанси, двуколки........ ?!?!?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Такси се блъсна в каруца .. Кажете ми сега това нормално ли е? Нали уж сме щели да ставаме "европейска държава" Каруци, файтони, дерижанси, двуколки........ ?!?!?!?!? OFF: И аз побеснявам тия каруци ?!? Как може да се движи тая каруца с 15 км/ч и да минава през натопварено кръстовище .... ми това животно е супер стресирано и не можеш да прецениш реакцията му ако някой започне да натиска клаксона , което става доста често ..... и на мен ми се е случвало да се движа с 15 км зад каруца , но не смея нищо да направя .... А пък да не гопворим , че повечето каруци са ги натоварили с пясък от марицата .... и тоя кон докато успеее да тръгне или пък да не говорим ако тръгне да спира абе мани мани Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 аз между ягодово и пловдив щях да отнеса една каруца , беше скоро когато падаха големите мъгли прибирам се от село карал съм с макс 20-30км и изведнъж пред мене каруца с абсолютно никакви светлоотразители , незнам какво щеше да стане ако отсреща идваше кола , спрях и гледам един мангал около 20 години натоварил каруцата с желязо добре че момичето което беше с мене се размрънка и го оттърва мамичката му циганска Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 днес по тракия бяла кола се беше помляла в мантинелата. Имаше мъгла, та карам си аз и гледам група хора на шосето. Замалко и да се врежа в колата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 (edited) По повод каруците една авторска снимка на катастрофа...национална катастрофа. Това е снимка от списанието на British Airways, което е пред всеки пътуващ. Представени са различни градове, единсвен български град беше Пловдив, ето как: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/169/42089_443.JPG Edited May 12, 2008 by Дочо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunnar Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 (edited) А ето Ви 2 катастрофи от петък, първата бече около 10 часа на оковръстното между разклона за куклен и разклона за белащица. Една кола 2 камиона и 1 бус, този с буса ми е комшия от куклен нищо му няма Слава Богу. А другата катастрофа е доста конфузна ситуация да плачеш ли, да се смееш ли незнаеш. До стадион Пловдив на прелеза този с камиона се опитал да мине под релсите, обаче има знак забранено за ППС по високи от 3.5 метра и вижте след това какво става ето и втората снимките са направени с н95. Edited May 18, 2008 by lunnar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 много е хубаво че снимките са направени с Н95, но можеше лекинко да ги понамалиш за да не разпъват излишно екрана кат се разглеждат. или поне да беше дал линкове само та да могат да се вадят със софт който да ги оразмерява според екрана.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts