RaptoR Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 (edited) Този линк като го погледнах и настръхнах! Не електрическия стол - бесилото трябва да се върне!!! Отделно от този линк посетих още 7-8 все с убийства по пътищата! И все от последните няколко дни. ТУК ТУК ТУК ТУК ТУК Нямам нерви за повече... Какво става в тия дни в страната бре?!?!? Ето затова не гледам новините... Edited March 24, 2008 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Какво става ли? Живея в Прослав и няколко вечери попадам на глупаци, които си нареждат "натоканите" голфчета и други подобия и почват да се състезават по Пещерско шосе, включително и в насрещното. На два пъти такъв прилитащ идиот мина на червено и само късмета, че съм няколко секунди по-късно на мястото ме спасява жив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Този линк като го погледнах и настръхнах! Не електрическия стол - бесилото трябва да се върне!!! Отделно от този линк посетих още 7-8 все с убийства по пътищата! И все от последните няколко дни. Нямам нерви за повече... Какво става в тия дни в страната бре?!?!? Ето затова не гледам новините... Така е Рапторе не мислят като карат Човек вече да го е страх и да пресича улици Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doc Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Кръстовището на бул. България и Победа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Към 6 и нещо, в края на тунела по посока Панаира имаше голяма катастрофа. Имаше помляна кола на тези щорите (Солис) и още някаква, май и автобус е участвал защото и той беше на авариики... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Към 6 и нещо, в края на тунела по посока Панаира имаше голяма катастрофа. Имаше помляна кола на тези щорите (Солис) и още някаква, май и автобус е участвал защото и той беше на авариики... Другата кола беше едно bmw комби и не знам как се бяха ударили но на bmw-то едната гума беше обърната на 90 градуса. Аз имам подозрения че единия е решил да прави обратен завой.... ако някой има повече информация да сподели че ми е любопитно. Обаче и 2те коли бяха доста сериозно ударени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Не е точно катастрофа, но аз като го видях не знаех да се смея ли или да плача! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
javor Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Не е точно катастрофа, но аз като го видях не знаех да се смея ли или да плача! Тоя още малко и пред вас да ги изсипе бе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 НЗ за тира,обаче тук: http://news.slivenbg.net/index.php?option=...30&Itemid=2 се е блъснала моя приятелка,която е в кома!Е**хти шибаното ми е в момента!На сичко отгоре научих чак днес!Ще се моля да оживее!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 http://zazz.bg/play:1fffc5b3 да не ви се случва да го срещате на пътя тоя.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 http://zazz.bg/play:1fffc5b3да не ви се случва да го срещате на пътя тоя.... То бива подпиинал ама като този, си е направо страхотия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 http://zazz.bg/play:1fffc5b3да не ви се случва да го срещате на пътя тоя.... Аз не искам да го срещам и на ротоара да ти кажа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 (edited) Мен ако питаш мен никъде не искам да го виждам Edited April 4, 2008 by Defekt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggo Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Към 6 и нещо, в края на тунела по посока Панаира имаше голяма катастрофа. Имаше помляна кола на тези щорите (Солис) и още някаква, май и автобус е участвал защото и той беше на авариики... Бусчето на Солис го видях вчера в склада им,беше доста размазано отпред.Следващият път като минавам от там ще го снимам,ако не са го махнали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 асеновградско шосе/околовръстно шосе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Поредния турски тираджия малоумник, причинил катастрофа по българските пътища Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Поредния турски тираджия малоумник, причинил катастрофа по българските пътища Прав си колега. Чичо ми е тираджия и казва, че турците са най-безкруполни на пътя. И наистина гонят големи скорости и причиняват много катастрофи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Ъ! Пътувала съм доста на стоп и повечето турски ТИР-ове, на които съм попадала, имат ограничение на скоростта до 70 км/ч. Никак не е нужно да обобщавате. Ако тръгнем с тея лафове, ще се окаже, че жените освен к**ви са и кофти шофьори, а пък всички от еди-кой-си град по-добре да не ги срещаш на пътя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 А ти пътуваш с турски тираджии на стоп така ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Пътувала съм. И ще пътувам. Това какво общо има с темата за катастрофите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 (edited) Ъ! Пътувала съм доста на стоп и повечето турски ТИР-ове, на които съм попадала, имат ограничение на скоростта до 70 км/ч. Никак не е нужно да обобщавате. Ако тръгнем с тея лафове, ще се окаже, че жените освен к**ви са и кофти шофьори, а пък всички от еди-кой-си град по-добре да не ги срещаш на пътя. предполагам си пътувала във всички възможни турски тирове или греша ? защото като пътувам до северна българия през прохода шипка съм виждал доооста тирове на които ограничението определено не им е 70 , само за пример на околовръсното на Габрово са се наредили 2 тира аз съм зад тях а зад мене 3ти , тръгвам да изпреварвам (пуснал съм мигач от доста време) при което зад мене се чува някаква оглушителна сирена тои резняка решил да изпреварва и той........ а колко преобърнати пък тирове съм виждал по шипка бедна ти е фантазията , да не говорим че като тръгнат да се изкачват поддържат постоянно висока скорост и а е изтървал някой завой с 20тина сантимертра а ти е ебал мамата ........ а това колко са долни няма какво да го коментираме на всеки е известно как карат един зад друг плътно и на никой не дават път ..... Edited April 9, 2008 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Пътувала съм. И ще пътувам. Това какво общо има с темата за катастрофите? а това че ти пътуваш с турски тираджии какво общо има с това че статистически погледнато голяма част от турските превозвачи ползват камиони с отстранени ограничители на скоростта? или че именно турските шофьори от бързане да преминат по-бързо през опасната ни страна и да се приберат вкъщи много често отебават почивки, сън и другите му дъри-бъри, поради което шофират в състояние, което е много близко до алкохолното опиянение и се изразява в забавени реакции + неадекватна преценка за пътната ситуация? или пък с това че именно в участъка между пловдив и свиленград, пътуващите към турция тирове най-често катастрофират поради заспиване или отебаване на знаци за предимство? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Турските тираджии карат много безотговорно,ама не само те,ами и нормалните шофьори на коли!Миналата година ме блъсна един до санитата на СПС-а!Зе ми предимството и стана мазало. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Гарантирам, че турските тираджии карат опасно само в нашата държава, може би и в Сърбия. Ако ги видите колко са толерантни и как спазват ограниченията в Германия примерно ще ахнете, но тука си е така, най-вече заради корумпираните ни куки. Изключенията потвърждават само правилото, че са бабайти на пътя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Пътувала съм. И ще пътувам. Това какво общо има с темата за катастрофите? Извинявай че питам, но просто ми стана безкрайно любопитно какво работиш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts