Jump to content
BulForum.com

Катастрофи

бат Ицо

Recommended Posts

Сега го разбрах вече ама си има 5 минути разлика в постовете...., гледам си и едитвал след това... Не предвидих че може да си пропуснал

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Сутринта като утивах на работа видях този инцидент ама беше много нахално от моя страна да изкарам телефона и да снимам

Интересно, от къде е правена снимката?

Taка като гледам височината и ъгъла снимката е правена от 20 етажният блок до надлеза ;)

Аз към 9 часа сутринта минах в обратната посока и тъй кат бяха спряли движението първо си помислих че един рейс 37 е ударил фиата. После обаче един бакшиш ми каза че са убили човек там...

Ти ли си бил шофьора на колата :confused . Интересно ми е как така сте изпреварвали,че чак колата се е преобърнала. Дано поне всички в колата да сте били добре след това :)

Ти ли си бил шофьора на колата :confused . Интересно ми е как така сте изпреварвали,че чак колата се е преобърнала. Дано поне всички в колата да сте били добре след това :)

Не бях аз шофьора. Бяхме двама човека, шофьора започна да изпреварва две коли една след друга, като първата реши изведнъж без предупреждение да завие наляво, при което ние се урадихме в предния ляв калник и някак си, даже и аз не знам как стана, нашата кола се обърна на една страна и се влачи 5-6 метра. Излезнахме през предното стъкло. Като на късмет нямахме и драскотина, може би на Коледа стават чудеса!

на руски и гладстон сега имаше брутална катастроафа между бмв5ца и тико

Дам и аз минах от там към 7ч и го видях. Само че видях само тикото което го бяха дръпнали в страни на руски, имаше и патрулка нямаше как да снимам :( Точно преди това пък до ТЕТа един джуган беше халосал яко няква черна кола та чак и беше спукал предната гума. Собственика на джугана се разправяше на средата на улицата с ченгетата.

Тая сутрин, като минавах по Руски, видях 2 фара, антифризи, МНОГО стъкла и много пластмаса... Тва е точно след пресечката с Гладстон. Както казва злобил - тряа да е била БРУТАЛНА!

Пффф днеска за няколко часа видях три катастрофи и трите с много щети . Две не крастовището на била в кичука . И една до ПУ-то ... голф 3 беше наданило яко отзад един таксиджия . А на билата имаше даже и линеика ... единия правил ляв завой другия идва от беттония и във вратите .

Това ми хареса:

sp_phonecards.jpg

Ако тези елементарни нещица почнем да ги спазваме а не всеки да си мисли че пътя е негов или най-малкото на баща му и всички са длъжни само с него да се съобразяват доста по-добре ще се чувстваме всички на пътя но за съжаление особено в пиковите часове всички са изнервени и се бутат да минат като че ли 5 минути по-бързо ако стигнеш и ще получиш награда нещо!

А аз лично тук виждам само линейки и полицаи. Някой може ли да пусне малко светлина по въпроса?

Историята е такава: Човека е бил пиян от предишната вечер ,спал 2-3 часа и уж трезвен тръгнал на някъде рано сутринта, решава че може да изпревари рейса точно там където са линейките и поради лошата видимост от 37-цата не вижда тия от чистота че са на платното където е забранено да се кара (има бяла маркировка). Едната изфърча 15м и умира на място ,другата е с тежки фрактури...

Kато си помисля че там и аз понякога минавам в бялото.Ама нямам нерви някоя кака пред мен да се катери със скорост 25км/ч.....Завоя обаче е доста коварен и после самото престрояване също особенно някой ако те сече от ляво за да слиза надолу......

Иначе днес е имало катастрофа на служебният вход на панаира.Там където е пожарната.Имало е доста линейки някой да има някакъв материал и да знае какво е станало?

Мазало беше на пожарната на панаира, една 309-ка беше размазана от едно цлк мисля беше, но не можах да снимам, че имаше много куки и всички се движеха в лявата лента, та няма да е лошо, ако някой качи някоя снимчица...

Мазало беше на пожарната на панаира, една 309-ка беше размазана от едно цлк мисля беше, но не можах да снимам, че имаше много куки и всички се движеха в лявата лента, та няма да е лошо, ако някой качи някоя снимчица...

Пловдив. Съпрузи са пострадали при катастрофа вчера в Пловдив, съобщиха от Областната дирекция на полицята в града. Около 15 часа на кръстовището на бул.”България” и ул.”Огражден” лек автомобил „Пежо 309”, управляван от 81-годишния Н.П., при ляв завой отнел предимството и блъснал лек автомобил „Мерцедес” с водач 35-годишния С.А. При сблъсъка на двете коли са пострадали Н.П., който и с контузия на крака, и 66-годишната му съпруга В.К., която е с контузия на шиен прешлен. Съпрузите са освободени за домашно лечение. Освен това, при удара от багажника на "Пежо"-то изхвърчала чанта с инструменти, която ударила и нанесла щети на лек автомобил „Опел Астра”, изчакващ за ляв завой.

Пловдив. Съпрузи са пострадали при катастрофа вчера в Пловдив, съобщиха от Областната дирекция на полицята в града. Около 15 часа на кръстовището на бул.”България” и ул.”Огражден” лек автомобил „Пежо 309”, управляван от 81-годишния Н.П., при ляв завой отнел предимството и блъснал лек автомобил „Мерцедес” с водач 35-годишния С.А. При сблъсъка на двете коли са пострадали Н.П., който и с контузия на крака, и 66-годишната му съпруга В.К., която е с контузия на шиен прешлен. Съпрузите са освободени за домашно лечение. Освен това, при удара от багажника на "Пежо"-то изхвърчала чанта с инструменти, която ударила и нанесла щети на лек автомобил „Опел Астра”, изчакващ за ляв завой.

Който има чинел до себе си - да го изпраска звучно! 81 годишния Н.П. ако е минал съответен тест за правоспособност те ма на! Недопустимо е да се допуска на пътя човек, който вече отдавна е преминал прага на възможностите си и дефакто е опасен за всички останали

Edited by R_a_p_t_o_R

Днеска се опитах да заснема култува и катастрофа на "Марица" и дясната отбивка, като слизаш от Васил Априлов... (от кършияка надолу)... В последния момент мръднах камерата и нищо не се вижда.. Ако някой знае... Да поства.

онзи ден на васил априлов точно пред каза де куба на пешеходната пътека един джип беше размазал някаква малка червена количка доколкото разбрах е имало и 3ма блъснати ако някой знае подробности да казва

Тва стана, точно като излизахме от там... Пачата спря на пешеходната пътека, за да свали някви хора и няма, нит мигач, нит аварийка... И пича просто спря В нея... :)