host Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 (edited) С баварията момчето( знам, че ся ша са почне "глей го тоя същия като убилия се" ) ако наистина беше с акъл в главата нямаше да пие, нямаше да качва хора в колата с него при такъв скоростен пробег и нямаше да направи пробега преди да е минал пистата поне веднъж и в двете посоки за да е сигурен колко е дълга и дали е подходяща.Най-тъжното е че онези другите в колата и те са си отишли...а м/у др. имам странното чувство, че през последн. 2 месеца няма сериозни катастрофи в Плд.Така ли е или се заблуждавам? Edit: Да, вярно за ферарито. Edited February 6, 2008 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 С баварията момчето( знам, че ся ша са почне "глей го тоя същия като убилия се" ) ако наистина беше с акъл в главата нямаше да пие, нямаше да качва хора в колата с него при такъв скоростен пробег и нямаше да направи пробега преди да е минал пистата поне веднъж и в двете посоки за да е сигурен колко е дълга и дали е подходяща.Най-тъжното е че онези другите в колата и те са си отишли...а м/у др. имам странното чувство, че през последн. 2 месеца няма сериозни катастрофи в Плд.Така ли е или се заблуждавам? Мисля, че се заблуждаваш, ферарито дет се размаза в кичука не е ли сериозно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 http://fishki.net/commentall.php?id=23911 Малко бавно зарежда,първо гледайте клипчето,което е най-отдолу,и тогава обърнете внимание на снимките.Много ама много безрасъдна маневра на шофьора на бялото BMW.Не знам дали е пускано,но е добре да се види. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Пускано е и е коментирано близо 4 страници... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Днес на Васил Априлов едно такси как се беше изтрещяло в Range Rover-а с 1-ците Жалко, че нямах апарат! Като се блъскате поне внимавайте в какво се блъскате Range Rover-ът доколкото видях дори не беше надраскан! Тъпи бакшиши! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Днес на Васил Априлов едно такси как се беше изтрещяло в Range Rover-а с 1-ците Жалко, че нямах апарат! Като се блъскате поне внимавайте в какво се блъскате Range Rover-ът доколкото видях дори не беше надраскан! Тъпи бакшиши! Демек да се целим в трабанти и тико-та ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 (edited) определено ако карах такава кола в случая джип и някой прост бакшиш ме изтряска дори и да имам каско ще му направя живота черен само като си помисля колко прости хора са това бакшишите и ме избива на агресия Edited February 6, 2008 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 определено ако карах такава кола в случая джип и някой прост бакшиш ме изтряска дори и да имам каско ще му направя живота черен само като си помисля колко прости хора са това бакшишите и ме избива на агресия To и аз преди няколко месеца ми идваше да взема да мод-на някой джип и на кръстовището на руски и 6ти септември да отнеса 1-2ма минаващи на червено... Напоследък нещо съм се успокоил донякъде и въпреки че се ядосвам на тъпотии не е чак толкова. Днес примерно на пешеходния светофар на ТОХ-а една кака с бяло БМВ се нахака така че задръсти останалите и стои и чака да и светне светофара зелено (с същия момент аз искам да пресека руски и да тръгна в посока към четвъртък пазара по задните улички)... бибиткам около 15 сек без да пускам клаксона но въпросната гъска хич не ебава да се обърне. Натиснах газта до дупка и като изрева колата да видиш каката как се опули (щото леееко се приждижвах в нейна посока от инерцията) и да видиш как избега за отрицателно време... физиономията и просто си заслужаваше да се види Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 определено ако карах такава кола в случая джип и някой прост бакшиш ме изтряска дори и да имам каско ще му направя живота черен само като си помисля колко прости хора са това бакшишите и ме избива на агресия a, ако тоя с джипа е бил виновен за ПТП-то Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Ето нещо интересно от днес. Кръстовището на "Васил Левски" и "Дунав"... : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Ето нещо интересно от днес.Кръстовището на "Васил Левски" и "Дунав"... : Кого изкараха виновен катаджиите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Последните двама кой може ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 На тоя последния дет съм снимал, му помогнахме да избута колата и 1 катаджия остана при него, а останалите ги закараха в 3то РПУ (за тези, които не знаят - то е доста близичко от там...) и нямахме възможност да разберем кой - какво - кого... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 (edited) Васил Априлов определено е мястото с най-много ПТП в Пловдив...но така ще е,всеки като го използва за магистрала(От моста на ВХВП към Кършияка ми е мисълта) Edited February 13, 2008 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Ако ми кажеш това как се връзва, с това което аз казах - Евала! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Защо трябва да е непременно свързано по някакъв начин с твоето мнение Нали щях да го цитирам ако имаше връзка... Темата е Катастрофи все пак...всеки ден минавам по Васил Априлов и знам как стоят нещата,затова отбелязах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 не са мои снимките, предполагам, че са на Grosmaster но нека тои да каже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 (edited) Кого изкараха виновен катаджиите? Само последният ще изкарат виновен в ситуацията.Те все така процедират тези маймуни.......Преди доста време на входа за железарска се наредиха 3 коли една зад друга почти като тези заради един бакшиш който тръгнал от дясно.Естествено бакшиша го нямаше ама изкараха братовчед ми виновен че е бил последен и не спазвал дистанция П.П.Още един път се обеждавам че Форд-овете са с най-смотаните тенекии Edited February 13, 2008 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 не са мои снимките, предполагам, че са на Grosmaster но нека тои да каже Neka nqkoi da dade informaciq za katastrofata , Koga ? Kade ? i KAk ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Катастрофата може да се опише само с думата "язък" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Катастрофата е от преди доста време - няколко месеца , има изписано много за нея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 П.П.Още един път се обеждавам че Форд-овете са с най-смотаните тенекии jozo извинявай ама ка точно се Обеди за пореден път че Фордовете са смотани тенекии??!?! КОе ти го напомни в катастрофа между Мерцедес и Опел? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 (edited) jozo извинявай ама ка точно се Обеди за пореден път че Фордовете са смотани тенекии??!?! КОе ти го напомни в катастрофа между Мерцедес и Опел? Той гледа другата катастрофа по-горе бе Edited February 14, 2008 by kamen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 То си зависи и от спирачния път и дали е имал такъв изобщо. Ако втория е се е опитал поне да спре а третия е српял без спирачки няма как на форда да са му по здрави тенекиите. И няма такова нещо като третия е виновен само! От къде го измислихте? Кво средния спазвал ли е дистанция като се е нахакал, че няма да е виновен после... Тва и най-простия катаджия го знае (има ги доста). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 (edited) jozo извинявай ама ка точно се Обеди за пореден път че Фордовете са смотани тенекии??!?! КОе ти го напомни в катастрофа между Мерцедес и Опел? Ха сега кой не чете ти или аз? Както каза колегата под теб говоря за горната катастрофа на която се вижда че има катастрофирали Форд Фиеста,Рено 19,Тойота няква си.Какво да направя че като съм писал отговора колегата е пуснал тези снимки или малко преди това но като отворих аз темата ги нямаше!!! Edited February 14, 2008 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts