zlobil Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Това брои ли се за катастрофа?!? http://news.ibox.bg/news/id_1965510677 по точно показва колко катастрофално тъпи са тия с паяците , четох го днес във в.Труд става въпрос за q7 ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Това брои ли се за катастрофа?!? http://news.ibox.bg/news/id_1965510677 Ето го тук и въпросния "късметлия" http://vbox7.com/play:5eb7dc84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Българска му работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Пичове незнам какво ревете елате и вижте как карат "Софиянци" това в плд е нищо аз като селянче от провинцията "Пловдив" направо се удивих на Софийските майстори на спорта. До сеге за 1 год. успяха 2 пъти да ме ударят, верно че нямаше щети но, 1 вия пут беше нещо ненормално, удря ме другаря отзад леко, слизам да видя аджабъ за какво иде реч и нашия човек слиза от колата и ми вика какво гледаш давай щети няма. Аз като нормален човек първо се стреснах от реакциата на келеша пред мен но в следващия момент вече споменавах с добро роднините му. Та за малко не се и стигна до бой, да не говорим че след употребата на клаксон,към един който ме засече говедото спря до мен и взе да ме псува. Абе в плд си е плд дейба каквото и да е не вярвам да е по зле от колкото тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 (edited) Ето го тук и въпросния "късметлия" http://vbox7.com/play:5eb7dc84 Ей сега трябва да ги съди до откат наглеците! В София така навремето изпуснаха бронирана кола и я помляха щото все са големи тарикати. Като си представя какво са платили и се усмихвам вътрешно. При единственото вдигане на колата ми пред очите ми видях как стана разправия, понеже човекът обясни че е внасял на ръце инвалид при лекар и се е наложило да спре отпред. Е няма такива изроди и нахалници! Да не говорим какви гуши се пълнят с тия "камиончета" и че се вдигат автомобили селективно, а не на "наши хора". ЕДИТ: Днес на магстралата имаше един бял тир обърнат в платното посока към София, но нямаше как да го снимам по никакъв начин. Явно е там от вчера следобед, понеже на отиване не го видях, а са сложени предупредителни знаци зад него БЕЗ осветление. Само в нашата родна действителност могат да го оставят да лежи там особено в този дъжд и мъгла днес Edited December 12, 2007 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 В София карат по-бързо от тук, но за сметка на това са 100 пъти по-толерантни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 (edited) В София карат по-бързо от тук, но за сметка на това са 100 пъти по-толерантни. Абсолютно съм съгласен, тука се абсолютни заспи 70% от шофьорите, неориентирани и т.н. Edited December 13, 2007 by beku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 (edited) да бе ясно, че и в тази тема всички сте образцови шофьори за разлика от паплачта навън, дето са ебати люзърите. ае стига сте коментирали какви са другите ми си гледайте вие да си спазвате правилата и да се държите прилично, щото иначе @star_net ще ви снима Edited December 13, 2007 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted December 14, 2007 Author Share Posted December 14, 2007 На магистрала "Тракия", между Пловдив и Пазарджик сутринта на 12.12, разбира се турски: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Вчера по обед все още си беше там, тъкмо пристигна кран, за да го изправи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 ЕДИТ: Днес на магстралата имаше един бял тир обърнат в платното посока към София, но нямаше как да го снимам по никакъв начин. Явно е там от вчера следобед, понеже на отиване не го видях, а са сложени предупредителни знаци зад него БЕЗ осветление. Само в нашата родна действителност могат да го оставят да лежи там особено в този дъжд и мъгла днес Значи все пак някой е успял да го снима! Ей тва форумците сме навсякъде и по всяко време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Снощи на кръстовището на Лайпциг имаше един помлян голф ама не можах да го снимам щото късно го видях. Беше изкаран на страни да не пречи но предницата му беше леш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Снощи на кръстовището на Лайпциг имаше един помлян голф... Ето го Брутален удар е бил... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Неудобно ми беше да питам собственика къде и как се е подредил така но все пак: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 (edited) ето още една снимка на въпросния голф от друг ъгъл Edited December 19, 2007 by beku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 (edited) Сега минах по Васил Априлов и една тройка Е36 се беше забила челно в дърво, на няма и 50 метра от Второ РПУ. Полицайте още бяха там и се разправяха, та не можах да направя снимки. Утре ако още е там ще я щракна и ще кача. едит: махнали са я, дървото обаче си стои ожулено Edited December 24, 2007 by spot_ex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 (edited) Аз като ви разправям, че BMW-то е диагноза Двама загинаха при две катастрофи с БМВ-та 28 декември 2007 / News.dir.bg 23-годишен мъж загина при удар на БМВ в стълб във Варна тази сутрин. Вчера пък 29-годишен мъж заби бмв-то си в дърво край варненската местност Ракитника и почина на място. Инцидентът тази сутрин е станал около 6 часа в района на ”Елпром”, предадоха БГНЕС и Дарик. Загиналият младеж е пътувал в колата на свой приятел, който я забил с висока скорост в уличен стълб. От удара БМВ-то се е разцепило на няколко части. Водачът се е разминал само с контузии. Той е шофирал пиян. Пробата е показала 2.4 промила алкохол в кръвта. Това е вторият случай в рамките на 22 часа във Варна с фатален удар с БМВ. Ден по-рано 29-годишен водач загина в местността Ракитника край морската столица. На 26 декември в 8,35 часа служители на частна охранителна фирма подали сигнал за преобърнат автомобил. БМВ 320, управляван от 29-годишен варненец, поради несъобразена с пътните условия скорост се ударил в крайпътно дърво и паднал на тaвана си. Водачът е бил притиснат от автомобила и е загинал на място, предаде Фокус. През изминалото денонощие на територията са станали 20 тежки ПТП с 2 загинали и 29 ранени, от които един е с опасност за живота. За района на София 101 са леките и 10 тежки ПТП с 17 ранени, от които 1 с опасност за живота. Червено БМВ (с подаръци?) се заби в пожарна 25 декември 2007 / News.dir.bg Червено БМВ влезе по много изненадващ начин в двора на Районната пожарна служба на гр. Павел Баня. Дежурните пожарникари, които веднага реагирали на ситуацията, останали изумени, че не открили водача на возилото. Днес те все още гадаят дали това не е бил Дядо Коледа, който е искал да им остави изненадващ подарък под елхата. Ха, честити празници на участниците в играта "Война по пътищата"! Edited December 28, 2007 by Zingam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 (edited) ужаса е пълен , БМВ-то е кола която не е за всеки който има или няма книжка, лесно поднася, не всеки знае и може да го овладеее, просто казано кола със задно предаване , пък и те са едни такива мощни. Шофирал съм по "магистралата" с БМВ 3-ка от София до Пловдив на леко заледен път , бях и на 2 години шофер , кръста ме заболя докато се прибера и казах че повече на такова животно няма да се кача освен за да са вдигам адреналина Карай Внимателно , стигни ЖИВ !!!! Edited December 28, 2007 by PiTT BuLL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Имаше изследване че агресивността на водача и относителното чувство за скорост много зависят от положението на седалката и големината на волана. А при БМВ-тата просто и 2те са направени така че подсъзнателно почваш да караш с поне едно 20км по-бързо. Май има нещо подобно и с голфовете (смея да кажа че и малкото им братче Поло е същата работа). Имам приятели които са минали и през БМВ-та и през Мерцедеси и определено когато ме караха с мерцедесите се чувствах доста по-комфортно докато при БМВ-тата си слагах колана и гледах да гепя някоя дръжка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 (edited) ... просто казано кола със задно предаване... Не съм съгласен, всичко си е до шофьора, ако няма акъл и пеша ще се пребие. Edited December 28, 2007 by Grosmaster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Не съм съгласен, всичко си е до шофьора, ако няма акъл и пеша ще се пребие. Ама тогава няма да е шофьор а пешеходец Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Ама тогава няма да е шофьор а пешеходец Все пак по стълбите се качва пеша, както ходи и до други места пеша Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Patton Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 За съжаление имам лични снимки от една зверска катастрофа в Сф преди няколко години, там и нашата кола беше намачкана яко... Но не ми се качват, че като си спомня и ми става гадно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 За съжаление имам лични снимки от една зверска катастрофа в Сф преди няколко години, там и нашата кола беше намачкана яко... Но не ми се качват, че като си спомня и ми става гадно... Айде сега като на сестра ми номерата: искам да ти кажа нещо...... мммммнннеееее размислих - нищо няма да ти кажа. И после почвам да си мисля какво е искала да ми каже и по какав повод. По-добре хич да не беше споменавала отколкото "ще ти кажа... ааа не няма"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Patton Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 (edited) Айде сега като на сестра ми номерата: искам да ти кажа нещо...... мммммнннеееее размислих - нищо няма да ти кажа. И после почвам да си мисля какво е искала да ми каже и по какав повод. По-добре хич да не беше споменавала отколкото "ще ти кажа... ааа не няма"... Щом смяташ, че лъжа, заповядай... Това, смачканото на Форда от лявата задна част, беше едно Рено (червеното), което се вряза в задницата точно зад мен на има-няма 50см. Така, че щом ти е кеф да се забавляваш със смъртта на някого, ОК. ВНИМАНИЕ !!! НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА НА ЛИЦА ПОД 16 ГОДИНИ !!! Катастрофата Edited December 30, 2007 by Mike Patton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts