w00x Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Ole boje mili. I taq novina zashto nikade q nqma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 star_net ти да не обикаляш по цял ден с камерата да търсиш птп-та Или работш в КАТ. човека просто следи новините от един сайт Plovdiv24 ужасно е , всеки си мисли на мен не може да се случи , аз карах по цял ден , пазя се като лалугер от орел , и пак какво........ жестока катастрофа претърпях, затова и преди , но и сега още повече съм на правилото "Колкото и да се пазиш , все ще се намери някой да те лепне , слава на Бога че всички сме добре, бяхме 5 човека в колата, и от другата кола няма пострадали (колата която карах отиде TOTAL ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 (edited) w00x, ето и новината отразена от dnes.bg: http://www.dnes.bg/article.php?id=41531 Edited September 20, 2007 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 w00x, ето и новината отразена от dnes.bg: http://www.dnes.bg/article.php?id=41531 На тая новина мога само да кажа . Баси ужаса. Кофтие да се каже но добре че бабка а не някой млад.Кофти звучи но е истина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 ако беше някой по-млад можеше да успее да се дръпне или да избяга ама бабата като е бавноподвижна ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 (edited) ако беше някой по-млад можеше да успее да се дръпне или да избяга ама бабата като е бавноподвижна ... Извинявай но са я блъснали на ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА Разбирам да е някъде другаде ,ама тя сигурно не е и разбрала нищо. Аз също като пресичам на пешеходната пътека не се оглеждам много много,което се оказва голяма грешка! Повечето шофьори сме прасета в това отношение и трябва човека да ти е пред капака че да го пуснеш да мине Edited September 20, 2007 by Ael Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Пфу... а аз пък се чудех за какво беше това задръстване, но после като ми казаха и тръпки ме побиха. И шофьорите не гледат и пешеходците не гледат и всеки се надява другия да го види и да вземе мерки... Тая пешеходна пътека там е много шибана, хората се втурват да пресичат, а много малко спират. С всеки следващ ден движението става по-натоварено и по-натоварено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 човека просто следи новините от един сайт Plovdiv24 a dali pak toi ne dava tazi informaziq na Plovdiv24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Не съм 100% сигурен, не видях всичко както трябва, но мисля, че камионът беше спрял на пешеходната пътека и след това тръгна. Гледах на другата страна - и по-добре май... гледката беше ужасна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 v 17:30 krastovi6teto do Eskalibur,reis sabra varburg i trabantela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiNiPoLiX Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Зверска катастрофа на кръстовището на излизане от Коматево в посока Първенец(околовръстното). Ауди А8 беше сгънато до неузнаваемост от Лада 7-ца . По разположението на колите мисля че Аудито е виновно. Имаше линейка и след този зверски удар предполагам има пострадали(да се се надяваме не тежко) !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 kolata e Hundai i Opel,Opela be6e izhvarlen na 20 mt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 kolata e Hundai i Opel,Opela be6e izhvarlen na 20 mt. Имало ли е жертви? Това е доста близо до нас. Преди няколко дена чух катастрофата с онова Ауди и тира... събудиха ме към 6... А смачканата бабичка е била в "мъртвата" видна точка от водача... Гледката е била... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 21, 2007 Author Share Posted September 21, 2007 Преди няколко дена чух катастрофата с онова Ауди и тира... събудиха ме към 6... Нещо май се бъркаш или послъгваш Катастрофата стана към 23 часа, а не сутринта, както е написано във форума Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 И в Пл е същото ма няма камера да снимат. Знам точно 5 места където ако се сложат камери за 1 ден ще стане пълнометражен филм. Аз пък знам 1 кръстовище където ако сложат камери за преминаващите на червено да ги снимат ще си избият парите за камерите от глобите за няма и седмица... омръзнало ми е на 6ти септ. и руски да минават толкова на червено че на другите вече зеленото е светнало и още продължават да влизат нови коли на червено да минават. Толкова съм се ядосвал че съм си мислел да взема да изтрещя някой минаващ на червено нарочно ама после ще трябва да стоя 1 седмица без кола докато я отремонтират... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Нещо май се бъркаш или послъгваш Катастрофата стана към 23 часа, а не сутринта, както е написано във форума Незнам... чух серени сутринта... Може да не са били свързани с тази катастрофа. Точно на това кръстовище 94-та блъснаха калеко ми... Бог да го прости. Тира беше спрял до аязмото, а колата... 200 метра след кръстовището ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 koleloto do pojarnata v Trakiq okolo 11h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Най-много се плаша от смачкан бакшиш. Като ги видя тия кви пристигат в сервиза на Опел и ми се обръщат червата... star_net кво бачкаш бе пич ако не е тайна ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 За съжаление нямам снимки, но вчера охранителят ми ми каза че в нашия район (бул. Васил Априлов - изхода към София) бетоновоз със силно превишена скорост е ударил рейс (вероятно 113), след което е прегазил островите и храсталаците около последната спирка и е помлял седем автомобила на паркинга на Биомашиностроене, спирайки на метри от охранителната им кабина. За щастие доколкото знам пострадали няма, което си е чудо. Следобед като отида натам ще разгледам и ще направя някои снимки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 18, 2007 Author Share Posted October 18, 2007 Ами не те знам къде ще ходиш то тази работа вчера след обед беше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Много добре знам кога беше, това не означава че няма следи на мястото от случая. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Вчера е станала катастрофа един бетоновоз помлял 10 коли към 17 часа на "Васил Априлов" 160(завод Биомашиностроене) последна спирка на 11,113 там рейс е излизал от една отбивка има и е засякал пътя на бетоновоза който карал с 80-90 и помлял колите 3 от тях не стават и за автоморга а само за Белкантото, някой ако има снимка да постне, щото тва ми го разказаха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 (edited) Днес на бул. България имаше кола /май Москвич Алеко/, която се беше забила челно в стълб. Минах около 11:30,но нямаше никой около колата. Явно е станало сутринта П.ПЕто я и новината Edited October 18, 2007 by velvet_underground Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Ето един по-лесен линк който препраща където трябва:цъкайте тук ШШШ отвратителни снимки направо ме сви кореме напомнят ми на на една катастрофа преди години която видях ужас просто човека беше изхварчал от предния джам на 3-4 метра и гледката беше всичко в кръв да не продължавам това супер кофти начин човек да си отиде за това всичкит тези работи ще ги имам на предвид и няма да се прая на велик по пътищата след като си купа кола но тези снимки от горепосочения сайт са направо потресаващи направо ме е жал за всеки да не говорим и колко невинни хора си отиват по този ужасен начин зареди на някой пиян или несъобразителен водач Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Ето един по-лесен линк който препраща където трябва: цъкайте тук Брей.....това сега го видях Не знам кой е имал смелостта да ги съхранява тези снимки и после да ги качва някъде.... Ахххх.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts