Jump to content
BulForum.com

Катастрофи

бат Ицо

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

star_net ти да не обикаляш по цял ден с камерата да търсиш птп-та :) Или работш в КАТ.

човека просто следи новините от един сайт ;) Plovdiv24

ужасно е , всеки си мисли на мен не може да се случи , аз карах по цял ден , пазя се като лалугер от орел , и пак какво........ жестока катастрофа претърпях, затова и преди , но и сега още повече съм на правилото "Колкото и да се пазиш , все ще се намери някой да те лепне , слава на Бога че всички сме добре, бяхме 5 човека в колата, и от другата кола няма пострадали

(колата която карах отиде TOTAL ) :huh: :cry

ако беше някой по-млад можеше да успее да се дръпне или да избяга ама бабата като е бавноподвижна ...

Извинявай но са я блъснали на ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА :angry1 Разбирам да е някъде другаде ,ама тя сигурно не е и разбрала нищо. Аз също като пресичам на пешеходната пътека не се оглеждам много много,което се оказва голяма грешка! Повечето шофьори сме прасета в това отношение и трябва човека да ти е пред капака че да го пуснеш да мине :angry:

Edited by Ael

Пфу... а аз пък се чудех за какво беше това задръстване, но после като ми казаха и тръпки ме побиха.

И шофьорите не гледат и пешеходците не гледат и всеки се надява другия да го види и да вземе мерки...

Тая пешеходна пътека там е много шибана, хората се втурват да пресичат, а много малко спират. С всеки следващ ден движението става по-натоварено и по-натоварено. :(

Не съм 100% сигурен, не видях всичко както трябва, но мисля, че камионът беше спрял на пешеходната пътека и след това тръгна. Гледах на другата страна - и по-добре май... гледката беше ужасна.

Зверска катастрофа на кръстовището на излизане от Коматево в посока Първенец(околовръстното).

Ауди А8 беше сгънато до неузнаваемост от Лада 7-ца . По разположението на колите мисля че Аудито е виновно. Имаше линейка и след този зверски удар предполагам има пострадали(да се се надяваме не тежко) !!

kolata e Hundai i Opel,Opela be6e izhvarlen na 20 mt.

Имало ли е жертви? Това е доста близо до нас. Преди няколко дена чух катастрофата с онова Ауди и тира... събудиха ме към 6... :(

А смачканата бабичка е била в "мъртвата" видна точка от водача... Гледката е била... :sick

Преди няколко дена чух катастрофата с онова Ауди и тира... събудиха ме към 6... :(

Нещо май се бъркаш или послъгваш :angry: Катастрофата стана към 23 часа, а не сутринта, както е написано във форума :excl:

И в Пл е същото ма няма камера да снимат. Знам точно 5 места където ако се сложат камери за 1 ден ще стане пълнометражен филм.

Аз пък знам 1 кръстовище където ако сложат камери за преминаващите на червено да ги снимат ще си избият парите за камерите от глобите за няма и седмица... омръзнало ми е на 6ти септ. и руски да минават толкова на червено че на другите вече зеленото е светнало и още продължават да влизат нови коли на червено да минават. Толкова съм се ядосвал че съм си мислел да взема да изтрещя някой минаващ на червено нарочно ама после ще трябва да стоя 1 седмица без кола докато я отремонтират...

Нещо май се бъркаш или послъгваш :angry: Катастрофата стана към 23 часа, а не сутринта, както е написано във форума :excl:

Незнам... чух серени сутринта... Може да не са били свързани с тази катастрофа.

Точно на това кръстовище 94-та блъснаха калеко ми... Бог да го прости.

Тира беше спрял до аязмото, а колата... 200 метра след кръстовището :sick ...

Най-много се плаша от смачкан бакшиш. Като ги видя тия кви пристигат в сервиза на Опел и ми се обръщат червата... star_net кво бачкаш бе пич ако не е тайна ?

• 3 weeks later...

За съжаление нямам снимки, но вчера охранителят ми ми каза че в нашия район (бул. Васил Априлов - изхода към София) бетоновоз със силно превишена скорост е ударил рейс (вероятно 113), след което е прегазил островите и храсталаците около последната спирка и е помлял седем автомобила на паркинга на Биомашиностроене, спирайки на метри от охранителната им кабина. За щастие доколкото знам пострадали няма, което си е чудо. Следобед като отида натам ще разгледам и ще направя някои снимки...

Вчера е станала катастрофа един бетоновоз помлял 10 коли към 17 часа на "Васил Априлов" 160(завод Биомашиностроене) последна спирка на 11,113 там рейс е излизал от една отбивка има и е засякал пътя на бетоновоза който карал с 80-90 и помлял колите 3 от тях не стават и за автоморга а само за Белкантото, някой ако има снимка да постне, щото тва ми го разказаха.

Днес на бул. България имаше кола /май Москвич Алеко/, която се беше забила челно в стълб. Минах около 11:30,но нямаше никой около колата. Явно е станало сутринта

П.ПЕто я и новината

Edited by velvet_underground

Ето един по-лесен линк който препраща където трябва:

цъкайте тук

ШШШ отвратителни снимки направо ме сви кореме

напомнят ми на на една катастрофа преди години която видях ужас просто

човека беше изхварчал от предния джам на 3-4 метра и гледката беше всичко в кръв да не продължавам

това супер кофти начин човек да си отиде за това всичкит тези работи ще ги имам на предвид и няма да се прая на велик по пътищата след като си купа кола

но тези снимки от горепосочения сайт са направо потресаващи направо ме е жал за всеки да не говорим и колко невинни хора си отиват по този ужасен начин зареди на някой пиян или несъобразителен водач

Ето един по-лесен линк който препраща където трябва:

цъкайте тук

Брей.....това сега го видях :sick :sick

Не знам кой е имал смелостта да ги съхранява тези снимки и после да ги качва някъде.... Ахххх....