Ferante Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 (edited) Оле отвратитъелно е .... Ето тук клипче и няколко снимки: линк Edited August 25, 2007 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 то по-добре да не ми го беше отваряло. иначе преди доста време се поставха подобни снимки във форума и се реши да не се постват повече такива, защото влизат малки деца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 По пътя Пловдив - Първомай как се бяха налепили вчера TIR( турския ) и автобус( БГ ).Водача на TIR-а заспал и навлязъл в лентата на автобуса в Поповица.Шофьора на рейса е успял да избегне челния удар и свил в края на платното.Жертви няма.И двете превозни средства бяха изкл. пострадали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 то по-добре да не ми го беше отваряло. иначе преди доста време се поставха подобни снимки във форума и се реши да не се постват повече такива, защото влизат малки деца. По-добре и по-малките да гледат такива че да знаят какво може да стане и да не се правят на големи гъзари когато са взели тайно на баща си колата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Пък днеска бщами нацелил някъв прошляк яко. Снимки ако някой иска утре ма само на едната кола.За голямомое щастие се е разминало без жертви и само яко начупени ламарин.Изък за опела кадета. Бог и застрователите д аго простят. Ония се запънал кат ,агаре на мос (кат пенсионер на зебра ) и на пред а на зад. Бум и баща ми в него. ще го иба и в магал.останахме без една кола. ШИБАНЯК. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Mi taka kakto go opisvash mojesh da se syrdish edinstveno na bashta si. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Щях да кажа, че по описанието съда за вината на баща ти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 абе само на мене ли не ми го отваря този сайт по-горе ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 абе само на мене ли не ми го отваря този сайт по-горе ? виж последния пост на слейн Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Щях да кажа, че по описанието съда за вината на баща ти [/quo Да да ама не. Защото другия е бил спрял и от главен път е искал да завие в отбивка.Бащами вижда че спрял и си кара ,на ония му скимва в един момент че може да мине преди бащами и газ сече, при което яко с бащами с двата крака на спирачката и нещата щяха да се разминат. Обаче другия е решил че няма да може да мине и той заковал спирачките в среда на лентата в която се е движил моя родител .И бам-бум аре. А сетихсе още нещо ПРОДВАМ опел кадет леко смачкан от пред Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Mi tochno shtoto bashta ti e bil otzad, vinata e negova. Oniq che i toi e bil kriv hubavo, ama.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 то по-добре да не ми го беше отваряло. иначе преди доста време се поставха подобни снимки във форума и се реши да не се постват повече такива, защото влизат малки деца. И аз това си викам що подяволите го отвори и на мен.Тея още по-близък план неможаха ли да снимат Ей такива снимки трябва да пускат на наще шофиори да се кротнат малко а не да ми дават само смачканите теникии и да чакат да трогнат някой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 а на мене все още не ми го отваря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 а на мене все още не ми го отваря http://autoplay.ru/2007/08/16/%20samye_strashnye_fotografii_avarijj_esli_u_vas_slabaja_psikhika_luchshe_ne_smotret.html най-вероятно ти го отваря така ... изтрии това което е подчертано и натисни ентер и трябва да се отвори... пробвай и кажи дали става вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Аз пробвах по съвета на Slain, но не го отваря... или по-точно отваря, но празна страница... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 И аз си мислех , че не го отваря ама изчаках повечко време да зареди тъй че направете каквото е написал Слаин и изчакайте . На наще шофиори трябва тези снимки да са им пред очите постоянно иначе няма да има ефект . Ефекта на снимките свършва в момента в който седнеш в железния костюм . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 На това махнете интервалите пред "samye" и пред "t.html" , грешката идва от форума http://autoplay.ru/2007/08/16/samye_strashnye_fotografii_avarijj_esli_u_vas_slabaja_psikhika_luchshe_ne_smotre t.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galina Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 ужас тази зелената кола така се е врязала в камиона че просто..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 (edited) На това махнете интервалите пред "samye" и пред "t.html" , грешката идва от форума http://autoplay.ru/2007/08/16/samye_strashnye_fotografii_avarijj_esli_u_vas_slabaja_psikhika_luchshe_ne_smotre t.html Ето един по-лесен линк който препраща където трябва: цъкайте тук Edited August 27, 2007 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 И на мен не го отваряше ме си го намерих в сайта. В секция АВАРИЙ мисля че беше на 21.08.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Oooo след тези снимки "тежко ПТП" и "жертва на ПТП" добиха нов смисъл за мен ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Oooo след тези снимки "тежко ПТП" и "жертва на ПТП" добиха нов смисъл за мен ... така и трябва ... все пак на пътя не сме отговорни само за собствения си живот ,а и за живота на тези ,които се возят при нас и за живота на случайни хора ,който идват срещу нас .... реално колкото и бързо да се кара разликата в минутите няма да е нищо особено.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Patton Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 За съжаление в моята професия се засичат и грозни картинки понякога !!! Сега ще се постарая да пусна едно линкче, ако го намеря, на една катастрофа, на която хем бях свидетел, хем и потърпевш, за моя радост ОЦЕЛЯЛ потърпевш !!! А снощи на Независимост, точно преди да мина оттам, бяха блъснали някъв велосипедист много сериозно :-(. Отделно имам много снимки от автомобилни състезания, там са много сериозни последствията за автомобилите, но поне много рядко има пострадали от състезателите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 (edited) боже ще повърна... не можах да стигна до края по-добре не го отваряйте Edited September 7, 2007 by Vastril4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Koe ????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts