Jump to content
BulForum.com

Катастрофи

бат Ицо

Recommended Posts

Изпълнения всякакви - ония ден камион на Сарс груп прегази градинката между двете платна, за да направи ляв завой. По-ония ден същото нещо го направи пред нас една циганска каруца на моста на Васил Априлов. Как не се натресохме не знам...

Простотията по родните пътища напълно съответсва на общодържавната политика на простотията!

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Катастрофата беше в нощта на Петък срещу Събота. Много зверски сблъсък... За жалост едното момче вече не е сред живите. Лека му пръст.

Стига с този алкохол и шофиране.. причината за този инцидент е несъобразена скорост и мисла че почти 2 промила в кръвта на водача.

Познавам шофъра, преди малко пихме кафе... Катастрофата не е била злобна, фиата се е движел с 60км има 8 метра спирачен път, а момчето е починало поради камшичния удар, защото и тримата са били пяни като талпи :) пълен идиот, не веднъж съм го виждал да прави такива глупости, просто не е нужно някой от компанията да пострада за да си вземем всички поука... лошото е че тоя човек оправия няма :( кофти късмет и за жертвата

Така е когато 3ма пяни се опитвад да карат с едно и също кормило... Освен това все пак не забравяйте че са се возили на фиат :excl:

Edited by Vastril4o

Може вече да ме обвините в пристрастие срещу BMW (макар, че моята кола е с такъв двигател :blink: ), ама ето това тук е повече от красноречиво, защо човек трябва да кара разумно:

http://fishki.net/comment.php?id=23911

Май трябва да се показват такива клипове и снимки на всички, които искат да вземат книжка преди да започнат курса, преди да се явят на изпита и след като се явят и всяка година след това!

:blink:

Само забележете скоростта, с която карат идиотчетата!

Edited by Zingam

Като видях на края на клипчето как занесе и настръхнах!!! Идиотизъм!

Лети как хочешь... но незабывай - что твой ангел-хранитель может тебя не догнать - Това е в 1 от коментарите... Евалата!

Edited by Psihara^^

един линк с ужасяващи снимки от катастрофи... 18+ и не е за хора със слаби сърца...

има размазани ,разкъсани ,сплескани , разцепени и т.н. снимки на хора след катастрофи :( така ,че всеки сам да си прецени дали да гледа или не ...

Edited by Slain

един линк с ужасяващи снимки от катастрофи... 18+ и не е за хора със слаби сърца...

има размазани ,разкъсани ,сплескани , разцепени и т.н. снимки на хора след катастрофи :( така ,че всеки сам да си прецени дали да гледа или не ...

Гледа ли го цялото, аз само до половината стигнах...

18+ снимките пак са на линия...

http://autoplay.ru/2007/08/16/samye_strash...ne_smotret.html

обаче като цъкна на линка от тук и не ми ги отваря ,а иначе ако ги отворя директно в браузера си тръгва...

Edited by Slain

абе нищо не ми отваря :bgrin:

http://autoplay.ru/2007/08/16/%20samye_strashnye_fotografii_avarijj_esli_u_vas_slabaja_psikhika_luchshe_ne_smotre

t.html

най-вероятно ти го отваря така ... изтрии това което е подчертано и натисни ентер и трябва да се отвори...