Zingam Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Изпълнения всякакви - ония ден камион на Сарс груп прегази градинката между двете платна, за да направи ляв завой. По-ония ден същото нещо го направи пред нас една циганска каруца на моста на Васил Априлов. Как не се натресохме не знам... Простотията по родните пътища напълно съответсва на общодържавната политика на простотията! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 до мебелна къща в тракия ония ден бяха прегазили един колоездач..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 А току що край нас прелетяха поне две полицейски коли и две линейки... нещо яко ще да се е случило... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiralenko Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 това е от слънчев бряг а фолксвагена е на няколко месеца Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 (edited) поне на Нейчо ваденките са се запазили ,няма да дава на ново пари за реклама Edited August 17, 2007 by Ael Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 (edited) Катастрофата беше в нощта на Петък срещу Събота. Много зверски сблъсък... За жалост едното момче вече не е сред живите. Лека му пръст. Стига с този алкохол и шофиране.. причината за този инцидент е несъобразена скорост и мисла че почти 2 промила в кръвта на водача. Познавам шофъра, преди малко пихме кафе... Катастрофата не е била злобна, фиата се е движел с 60км има 8 метра спирачен път, а момчето е починало поради камшичния удар, защото и тримата са били пяни като талпи пълен идиот, не веднъж съм го виждал да прави такива глупости, просто не е нужно някой от компанията да пострада за да си вземем всички поука... лошото е че тоя човек оправия няма кофти късмет и за жертвата Така е когато 3ма пяни се опитвад да карат с едно и също кормило... Освен това все пак не забравяйте че са се возили на фиат Edited August 17, 2007 by Vastril4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 (edited) Може вече да ме обвините в пристрастие срещу BMW (макар, че моята кола е с такъв двигател ), ама ето това тук е повече от красноречиво, защо човек трябва да кара разумно: http://fishki.net/comment.php?id=23911 Май трябва да се показват такива клипове и снимки на всички, които искат да вземат книжка преди да започнат курса, преди да се явят на изпита и след като се явят и всяка година след това! Само забележете скоростта, с която карат идиотчетата! Edited August 19, 2007 by Zingam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 (edited) Като видях на края на клипчето как занесе и настръхнах!!! Идиотизъм! Лети как хочешь... но незабывай - что твой ангел-хранитель может тебя не догнать - Това е в 1 от коментарите... Евалата! Edited August 19, 2007 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 sledvashtiqt pyt pak da se systezavat i da si mislqt che vyzmojnostta za takova neshto e nqkva minimalna i nqma da se sluchi na tqh. Tiq v drugata kola dali shte si napravqt podobno sabitie nqkoi drug pyt, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Тоя голям зор си е дал така да се врътне така. Сигорно е бързал за бира в "Староприемницата" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galina Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 тва къде е (ако е в пловдив де) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Това е до трите многоетажни блока на бул.Менделеев , срещу Колодрума Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Не е важно каква е колата, важното е задкормилното устройство. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 (edited) един линк с ужасяващи снимки от катастрофи... 18+ и не е за хора със слаби сърца... има размазани ,разкъсани ,сплескани , разцепени и т.н. снимки на хора след катастрофи така ,че всеки сам да си прецени дали да гледа или не ... Edited August 22, 2007 by Slain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ways Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 един линк с ужасяващи снимки от катастрофи... 18+ и не е за хора със слаби сърца... има размазани ,разкъсани ,сплескани , разцепени и т.н. снимки на хора след катастрофи така ,че всеки сам да си прецени дали да гледа или не ... Гледа ли го цялото, аз само до половината стигнах... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Гледа ли го цялото, аз само до половината стигнах... изгледах го ама много на бързо .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 i veche go nqma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 i veche go nqma. хмм ... не знам какво е станало .. само знам ,че по брутално(това е слаба дума в случая) нещо не съм виждал.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 (edited) 18+ снимките пак са на линия... http://autoplay.ru/2007/08/16/samye_strash...ne_smotret.html обаче като цъкна на линка от тук и не ми ги отваря ,а иначе ако ги отворя директно в браузера си тръгва... Edited August 24, 2007 by Slain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 просто си сложил "спейс" между /16/ и останалата част от урл-то Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 http://autoplay.ru/2007/08/16/samye_strash...ne_smotret.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 абе нищо не ми отваря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Оле не!Това е супер отвратително!Омекнаха ми колената... Това са били хора..Ужас!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 абе нищо не ми отваря http://autoplay.ru/2007/08/16/%20samye_strashnye_fotografii_avarijj_esli_u_vas_slabaja_psikhika_luchshe_ne_smotre t.html най-вероятно ти го отваря така ... изтрии това което е подчертано и натисни ентер и трябва да се отвори... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts