star_net Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 sabota 10:00 okolovrastnoto do mitnizata snimka 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 E това е много популарно място да се блъскаш! Ако имах фотоапарат под ръка и аз щях да ви покажа още по красиви изпълнения и още по-смачкани коли от тези на снимките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Някой няма ли снимки от катастрофата на панаирния мост в петък ? Чух че било голямо меле. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Някой няма ли снимки от катастрофата на панаирния мост в петък ? Чух че било голямо меле. това ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 [ 23:22 ] Kvartal Ki4uk Parij , Bulevaerd Stefan Stambolov , stoq pred PC-to i 4uh dve koli kakse udrqt , otivam na prozoreca , te bavno prodyljavat da se dvijat i az se nadqvam da sprqt za da ida da vidq 6tetite , , uvi NE , slizam dolo, pred Mafiozo dve dyrveta izkoreneni, za jalost nqma snimii za6toto dvete koli izbqgaha [ nqkoi ako ima snimki da pi6e ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 koleloto v Trakiq do pojarnata 14:00h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Това днес ли е станало? Колко ли бързо е карал този с камиона,че да се преобърне.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 (edited) Ei mamka mu barztzi we i az to4no 6tiax da ka4vam Ot Trakiq ma sa ma izprevarili.Ako iskate o6te ka4vam vednaga.Ina4e busa si e karal kakto trqbva ma edna leka kam 105 kila s nissan mikra ne go e vidqla. Mislix si 4e to moje6e i samata lelka kato e vidqla kva i e kolata da e obarnala busa sama ot qd. Ina4e nqma postradali. Sega kato se zagledax v snimkata kolegata fotograf me e xvanal i mene vav kadar(male i pusta krasota) Edited March 2, 2007 by fizika01 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 tva s o4ilata ti li si. za malko da me nastapi6 gledai drug pat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Качи още де,след като имаш. Е,все пак ако е карал бавно май не може да се преобърне така.Аз не разбирам много от шофиране,но мисля че такъв голям камион (не знам защо го наричаш бус?) не може толкова лесно да се обърне,при това карайки бавно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Качи още де,след като имаш.Е,все пак ако е карал бавно май не може да се преобърне така.Аз не разбирам много от шофиране,но мисля че такъв голям камион (не знам защо го наричаш бус?) не може толкова лесно да се обърне,при това карайки бавно. Че те камионите се обръщат по-лесно, защото са с по-висок център на тежестта и изобщо не е необходимо да карат бързо за да се обърнат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Качи още де,след като имаш.Е,все пак ако е карал бавно май не може да се преобърне така.Аз не разбирам много от шофиране,но мисля че такъв голям камион (не знам защо го наричаш бус?) не може толкова лесно да се обърне,при това карайки бавно. При рязко извиване на волана (за да се избегне катастрофа), при 50км/ч буса ще се обърне. Причините ти ги каза JDFU в по-горния пост. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 При рязко извиване на волана (за да се избегне катастрофа), при 50км/ч буса ще се обърне... Това се нарича "еленов тест" и при тази скорост се обръщат някои леки коли,а какво остава за камионче или бус...Ако някой се е засилил да си купува Дачия Логан да прочете това ТУК Дано да размисли навреме и да почерпи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 (edited) Един приятел се беше засилил, но добре, че го разубедих. Сега кара един Пижо 206 дизел и пее Иначе Дачията наистина не е стабилна. Напомня ми на една Фиеста предпоследен модел. Старата ми кола беше в бокса и чакаше 3 дни маркучи за маслото, които щяха да пристигнат след 3 дни. В тези дни не можех да съм без кола, защото имах много работа и взех под наем една нова Фиеста на 18000км. И си карам аз, като в един момент съм забравил, че съм с друга кола, а не с моята (тогава Пежо 306), която е доста широка и стабилна. В едни момент както си карам стигам едни колело, на което съм свикнал да си завивам с 50-60км/ч. Както тръгвам да завивам с Фиестата усетих едно рязко накланяне и поднасяне. Как овладях колата не знам, но за малко да я обърна. Оттам отидох и върнах Фиестата и от тогава за Фиеста не искам и да чуя. Та един ден направих един тестдрайв на един Логан и никак, ама никак не съм очарован. На завои поднася ужасно и изобщо не се чувствах сигурен в тази кола. Нещо й куца, но не знам точно какво. Иначе возията горе-долу са я докарали, но само толкова... Edited March 3, 2007 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Ренде правено в Румъния Само като чуя тая комбинация и ме втриса... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 СНимки обещани преди мн време но забравени. Тракия околовръсно в посока индустриалната зона 14:00снимка 1 снимка 2 снимка 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 СНимки обещани преди мн време но забравени. Тракия околовръсно в посока индустриалната зона 14:00снимка 1снимка 2 снимка 3 Само ако ми кажеш този камион как се е обърнал.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Само ако ми кажеш този камион как се е обърнал.... Чети по нагоре във форума.В дъното на цялата история е една малка НИсан Микра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Не,не... просто нямам думи... 2 тонен камион и 500 кг кола... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 забравяш най-важното... 500 кг кола, шофирана от жена! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 забравяш най-важното... 500 кг кола, шофирана от жена!.........тежаща тон и половина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Някой няма ли снимки на днешната и вчерашната катастрофа.Карайте внимателно и не на войната по пътищата. 2 дни 6 човека- ПОМИСЛЕТЕ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 (edited) Днес минах покрай мястото на двете катастрофи - днешната и от преди 2 дена.Направо ужас Ето един линк от днешната ама малко по късно след като бяха махнали рейса вече тук Един пикап беше се врязъл странично в автобуса по вина на пикапа мисля п.с. Снимката не е кой знае какво,защото само гсм-а беше в мен Edited March 13, 2007 by mureto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Интерисуваме тази на бул Македония с една шкода 125 която обявиха в новините. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 http://www.plovdiv24.com/news/24893.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts