Jump to content
BulForum.com

Катастрофи

бат Ицо

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

На това кръстовище на ВСИ и Макдоналдс миналата седмица минаваме с един приятел от там от ст. Ботев направо посока Баумакс, един камион прави ляв за към надлеза към Кичука, на чисто червено мина пред нас и се лензи все едно, че му е зелено, че и след него още един смел с една въшка мина, та ни дозасече. Добре, че моя приятел успя да спре, щото ония наглец като реши да минава вече стабилно бяхме навлезли в кръстовището. 

Edited by Dunc

За 2 дни 2 катастрофи видях, но не можах да ги снимам. Вчера сутринта на слизане от надлез Родопи преди светофара на ОМВ имаше качен на разделителя един Фиат, пред него Берлинго с удар в ляво, Фаита в дясно. Фиат-а явно е карал в лява лента и Берлингото го е секнало и хвърлило на разделителя.

Сега в 7 часа сутринта на бул. Найчо Цанов до стария Петрол имаше разхвърляни 2 макферсони с гуми, разни части, пръст и паднал велосипед. Пострадал автомобил не видях, само една патрулка. :online2long:

Аз като минавах малко след теб от там, видях и бус с надписи "Криминална лаборатория", така че нещата са се развили доста зле. Не знам с каква скорост трябва да караш, за да си откъснеш колелото заедно с носача?! Ненормална работа...

А предната катастрофа и нея я видях ;) онзи беше се покатерил доста "добре", но определено не става за джип :)

Катастрофа до моста на Герджика! Кола се заби в автобусна спирка! - http://news.plovdiv24.bg/494874.html#ixzz32AzAhA7v

Млад грък е управлявал нисана, пострадало е 16-годишно момиче! - http://news.plovdiv24.bg/494897.html#ixzz32Az32JgH

Краката на момичето са премазани, борят се за живота му! Свидетели: Колата летеше поне със 100 км/ч! - http://news.plovdiv24.bg/494919.html#ixzz32AzNXqdt

Ми тоя поне от 2г го гледам как се напъваше из квартала, беше въпрос на време кога ще направи някоя мизерия

Забелязал съм - тръгнеш ли да си карбонизираш предния капак или поне да го боядисаш черен...не ти е чиста работата. :mellow:

16 годишно...дано се оправи момичето,бахти гадния късмет да чакаш на спирка и да те отнесе някой :-/Както е тръгнало по спирките трябва да правят бетонни "укрития" ....

Turn off this option! GT-I9505 Turn off this option!

Тва за капака...?!

Тоя бая раздаваше газ тотално неадекватно по В. Априлов... Може през другото време да е карал и нормално ама за мен си беше типичен рацер от това което съм видял.

Къв му е капака и дали имаше гърне... Кво общо има с тва дали има малко мозък...?

Според мен този с Мерцедес-а е по-виновен за катастрофата от другия.

То вариантите са 2 - или Нисан-а е минал на червено, или Мерцедес-а е отнел предимство. Но и в двата случая, ако Нисан-а е спазвал ограничението от 50км/ч то последствията нямаше да са такива. Дано момичето да се оправи :(

И Мерца и Нисана минаха на червено. За мен е виновен Нисана. Като удари спирката и 2-те кофи за боклук литнаха като кегли, а тежат по 1 малък чистач всяка.

http://news.plovdiv24.bg/494927.html OMFG  :wtf:

На въпрос на репортер на сайта заснета ли е катастрофата от тези камери, прегледани ли са записите и не би ли следвало от това виновникът вече да е ясен, от ОД МВР заявиха, че тече разследване, предстоят експертизи и че записите от камерите не винаги са определящи и че не само те се взимат под внимание.

:Facepalm:

Edited by kotora

Тва за капака...?! Тоя бая раздаваше газ тотално неадекватно по В. Априлов... Може през другото време да е карал и нормално ама за мен си беше типичен рацер от това което съм видял. Къв му е капака и дали имаше гърне... Кво общо има с тва дали има малко мозък...?

В 90% от случаите спортната кола+карбонизирания чернен капак с халки за отваряне+нов кюнец отзад+още някои белези, които не смятам да изброявам, говорят за това, дето питаш и водят до бързо и често, неразумно каране в рамките на града и едва около 10% (останалите с подобни подобрения) просто искат колата им да изглежда красива и нестандартна.

Според мен трябва да задължат всеки с кола да си закупи регистратор, както и да го задължат да предаде записа от него при инцидент. Ясно е, че ще има доста тарикатене от рода "ама той записът се е самоизтрил или пък съм забравил да му сложа карта", но с подходящи глоби и това може да се оправи донякъде.

Ей го боклука:

494948.jpg

И отрича да е карал колата! 

Детето е добре в главата, но тези травми в краката му, ако изобщо ги поправят адекватно, ще променят живота й завинаги. Винаги ще има болки, а и вероятно няма да може да прави доста неща нормално. Да не говорим каква рехабилитация предстои...

Предната главина с макферсона скъсана ... ебах тва минаване през светофар. Дано има запис от камерите ако въобще работят.

Ей до това води системното затваряне на очите от тулупите, криещи се в храстите, за минаването на червено в града. Стана толкова нормално, че идиотите дори не внимават като го правят.

Edited by JDFU

Аз патрул освен да си купува дюнер или да спира за 20лв някой ... друга реално превантивна или санкционираща дейност не съм виждал да прави. 

Онзи ден видях един пеша да се върти и да лепи стикери по колите.... Пред Културния дом баш - близо и до кръчми, и до дюнери...  :laughing:  :laughing:  :laughing:

============================

Малката са й оперирали краката и се е събудила вече... Дано да се оправи детето... Аз ако съм му родител, тоя маляк не ми се мисли какво щях да го направя...

тоя заслужава линч , особено след тия глупости ала "не съм карал аз" , факт е обаче че шофьора на мерцедеса също е виновен заради отнето предимство.... (освен ако тоя не е минал на червено наистина), не го оправдавам в никъв случай разбира се.

иначе дебелите тюфлеци ония ден ме зашиха на най-невероятното място.... като продължиш от кръстовището на Царевец и Пещерско шосе напред към хирургиите , десен завой да отиваш към МОЛ-а по новият път , познайте къде точно стояха..... даа точно след завоя.....