WoW_Lo6iq Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 По пътя за морето на петолъчката:1, 2 <{POST_SNAPBACK}> Това на първата снимка пред патрулката кръв ли е? дано само да ми се струва.Иначе ифата е останала само с кабината... А кво в представлявал другия участник в ПТП-то ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 не знам подробности само минавахме и снимах... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 kv.Komatevo Snimka 1 , Snimka 2 , Snimka 3 , Snimka 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 (edited) Но на кой му пука, това е бЪЛГАРИЯ! В Канада за каране със 70км/ч в жилищна зона с разрешено 50км/ч глобата е 250 долара + половината ти точки, тук е 5лв почерпка за бира в най-тежкия случай! Да ви @ба катаджиите, управляващите, и не на последно място тъпите драскачи! :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> Напълно съм съгласен с теб в България за 2 суджука ако си карал с 3 пъти над позоволеното те пускат ... истината че хората от КАТ са гладни поради ниските заплати ... ние също сме гладни защото не ни се плаща достатъчно. НО НА КОЙ МУ ПУКА !!!! Edited July 27, 2005 by Lord_Gudo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Стар_нет това днеска ли е??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Стар_нет това днеска ли е??? LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Хаха, днеска е... Към 8 и нещо минах от там имаше полиция ала-бала... Огледах отблизо - яко са се изпраскали чесно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Стар_нет това днеска ли е??? <{POST_SNAPBACK}> има дата на всички снимки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 <{POST_SNAPBACK}> Майкоооо.И като си помисля че всеки ден(без събота и неделя)минавам от тоя подлез на път за даскало направо ми са изправят косите .Тц тц тц тея с бързите коли ша изтрепат народа .И като си помисля че и братовчед ми има хубава кола и като си помисля че и той я кара многои бързо направо не ми се мисли .Просто трябва много да се внимава на пътя.Не е имало случей в който да пътуваме за село и да няма ситуация в която можем да бъдем отнесени от някой "баровец". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 <{POST_SNAPBACK}> Dano da ne se sluchvat takiva raboti!Tova za ni6tu ne staa ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Неделя 31,07,- 12:50 ч.бул.В.Априлов срещу II-ро РПУ Snimka 1 , Snimka 2 , Snimka 3 , Snimka 4 , Snimka 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Ами те за това хората са казали: "Дай им на българите хубави коли и те сами ще се изтрепат..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Star net samo katastrofi debne !Samo im se 4udq kak sa se zavrqli tam kav udar e bil!?Ili sa gi premestili! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Според мен тоя със сивата е влезнал на скорост, като си е мислил, че така ще си направи място да паркира и е попреместил малко сеата нядосно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 попреместил малко сеата нядосно... <{POST_SNAPBACK}> malko li ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Много странна катастрофа!!Хич не ми идва на акъла как ще е станала ама наистина @Runner това което казваш ми се струва достоверно но немисля че е станало точно така но може и да се бъркам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 има дата на всички снимки <{POST_SNAPBACK}> Пууу да съ е*а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 И какво?Дай малко инфо де.Къде е станало, кога, кой е виновен. П.С.Защо по дяволите нямам бутон reply под поста на НЕМО?В мене ли е проблема? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 И какво?Дай малко инфо де.Къде е станало, кога, кой е виновен. П.С.Защо по дяволите нямам бутон reply под поста на НЕМО?В мене ли е проблема? <{POST_SNAPBACK}> Снимката е направена на пътя между Свиленград и Любимец(новият),на почти обратен завой(много остър)...Явно не е успял да завие толкова,и отнасяйки мантинелата се е претърколил странично Завоят в интерес на истината е много коварен,и ако е било нощем п.п.камиона е с турска регистрация... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 И какво?Дай малко инфо де.Къде е станало, кога, кой е виновен. П.С.Защо по дяволите нямам бутон reply под поста на НЕМО?В мене ли е проблема? <{POST_SNAPBACK}> Reply бутона ти е някъде на майната си в дясно заради снимките... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 п.п.камиона е с турска регистрация... <{POST_SNAPBACK}> ako e bil poten i mazen:))))) koeto e prisa6to za goreposo4enata naziq.moge da mu se e hlaznalo kormiloto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 (edited) Майкооо, каква катастрофа стана току що на нащо краставище, чак една броня излетя на 15 метра поне.До 10 минути ви слагам си снимки на едит. Едит:Ето ви снимки, катастрофата беше брутална откараха някакъв човек в болницата, едната кол;а е изхвърчала на 10 метра, а както се вижда от снимките, другата се е разпаднала(ауспуха и бронята са на 20 метра от колата). Edited August 17, 2005 by utrepko_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Майкооо, каква катастрофа стана току що на нащо краставище, чак една броня излетя на 15 метра поне.До 10 минути ви слагам си снимки на едит.Едит:Ето ви снимки, катастрофата беше брутална откараха някакъв човек в болницата, едната кол;а е изхвърчала на 10 метра, а както се вижда от снимките, другата се е разпаднала(ауспуха и бронята са на 20 метра от колата). <{POST_SNAPBACK}> Мале тея са се смляли!! Много ще ми е интересно кой ще е виновен в тази ситуация ама на 100% някой от всичките ама много ще е бързал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Според мен тоя с червената кола Форд-а е по-леко ударен при това от страни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts