Stenli Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 как може по такъв просташки начин да счипят хубавата кола. на толкова спокойна улица.. много ми е интересно как са се блъснали.. и то при перфектна видимост. <{POST_SNAPBACK}> прав си, доста трябва да се помъчиш за да се блъснеш на тая улица Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 прав си, доста трябва да се помъчиш за да се блъснеш на тая улица <{POST_SNAPBACK}> хах трудно нищо не е трудно ... ''СЕКУНДА НЕВНИМАНИЕ И ЦЯЛ ЖИВОТ НА ПАТЕРИЦИ'' Сори , че крада рекламата на КЕН щом по магистралите стават катастрофи , като онази на предишната страница с трабанчето ... затва ли ша си говорим ?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 До скоро и аз имах снимки на катастрофи в компютъра си, но ги изтрих. Бяха много отвратителни. Който не ги е видял, той не може да си представи до какво може да се стигне при една катастрофа и на какво може да те направи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 как може по такъв просташки начин да счипят хубавата кола. на толкова спокойна улица.. много ми е интересно как са се блъснали.. и то при перфектна видимост. <{POST_SNAPBACK}> Ами лесно , аудито е пазарджишко , а поне аз нямам спомени да съм видял един от тях да кара като хората . Имам чувството , че по дефолт са гледали " Бързи и яростни " . Даже имам пресни спомени как един теен с мацката си как ми се пънеше да ме дърпа на кръстовището на сточна ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 QUOTE(Aggressiv @ May 15 2005, 22:01 PM) Даже имам пресни спомени как един теен с мацката си как ми се пънеше да ме дърпа на кръстовището на сточна ... <{POST_SNAPBACK}> Да ве такива много ги мазя е*ати и смешниците к`во искат да докажат? Че са по-мъже от другите? Като искат да се докажат да го направят на пистата! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Да ве такива много ги мазя е*ати и смешниците к`во искат да докажат? Че са по-мъже от другите? Като искат да се докажат да го направят на пистата! <{POST_SNAPBACK}> Това за превишаването на скоростта си е доста вярно.. то е причина за повечето катастрофи.. Обаче в последно време нещо виски са наизлезли да карат ,кой квото има като превозно средство.. И е ужасно някой като кара с 20км/ч на кръстовище и не може да се изнесе .. Другите които ме дразнят много са тия дето взимат завойте като тирове ,а карат малки автомобили.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 .. Другите които ме дразнят много са тия дето взимат завойте като тирове ,а карат малки автомобили.. <{POST_SNAPBACK}> И обратното.... ако се сещаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 (edited) сууупер много ме изнервят като ми отрежат от завоя някой ден ше изпраскам някой нарочно Edited May 18, 2005 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 (edited) сууупер много ме изнервят като ми отрежат от завоя някой ден ше изпраскам някой нарочно <{POST_SNAPBACK}> /off Сифте майна . Поредната случка днес еднопосочната улица на лицето на Ту 4ти корус , която излиза на Авксентий Велишки , аз правя ляв завой и съм застанал отляво понеже подчертавам е еднопосчна , т.т се едно съм в насрешното , някъв пич от дясната страна и той ляв завой прави , за малко странично да го цункам . Разбирам да не давам мигач , едно друго , ами то очевадно и пак .... пфффффффф /off Edited May 18, 2005 by Aggressiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 (edited) Искал е да те цунка за завършването бе колега. Не бъди черноглед. EDIT: Бе тази улица където е Цанко Дюстабанов, тя ли е еднопосочна. Около тоя университет все странни улици. Еднопосочни, затворени, със забранено паркиране... Edited May 18, 2005 by breakneck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Вчера чух по ТВ-то, че някъв глупак блъснал жена на автобусна спирка в Пловдив. Бил е с лада и след това е опитал здравината на един стълб. Неможах да видя къде точно е станало само разбрах, че са били четерима двамата на задната седалка на 23-25 год а този който е седял отпред е с два счупени крака на шофьора май му няма нищо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 (edited) Айде 2 катастрофи и от мен Пускайте снимките една след друга подредил съм ги нарочно Първата е , когато изкачвахме Шипка : ШИПКАААААА Описание:Така и не разбрах в крайна сметка кво е станало , но ми казаха , че някъф тир с нафта се е бил обърнал и целият път бил олят с нафта и немало как да се мине .... освен тия няколко тира , които са на снимките имаше още един , който не можах да го снимама , защото се движехме и .... тааа на едната снимка се вижда как отстрани тая оградката е изкъртена и яв но единият е паднал долу и са го теглили , защото дойде влекач по едно време , иначе цялата самотоха се разиграваше за около 3 часа сичко беше почистено и оправено , 3 часа поне откогато ние пристигнахме там , иначе незнам колко точно е било сичко. КАТАСТРОФА НО:2 КРЪСТОВИЩЕТО !!! Кръстовището Бул.България и Васил Априлов Описание: Направих много малко снимки и то от прозореца , защото това е поредната катастрофа и немаше снисъл да снимам повече или пък да слизам .... таааа по едно време чух ка са изпращяха и една от снимките е даже преди тия да са излезли от колите точно няколко секунди след удара ..... иначе пострадали нямаше въпреки жестоия удар , само едно момиченце 7-8 клас си удари главата в реното Леко , но нищо и нямаше .... даже не я прегледаха , обаче доста се беше уплашила горкичката и даже плачеше по едно време ама ...... УЖАС ... за около 1 час властите почистиха , изтеглиха и описаха катастрофата Edited June 25, 2005 by bate_pesho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Tva e egati brotalnata katastrofa maina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Айде 2 катастрофи и от мен Пускайте снимките една след друга подредил съм ги нарочно ... <{POST_SNAPBACK}> Tva e egati brotalnata katastrofa maina <{POST_SNAPBACK}> Аз немога да ги отворя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Аз немога да ги отворя... <{POST_SNAPBACK}> И аз така!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 (edited) eto ot dnes edna leka katasrtofa do МотоПфое a tova sa porajeniqta : i na renoto i o6te edna snimka ot polesrajenieto TUK Edited June 23, 2005 by star_net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Не съм изненадан!Аз живея в този район и катастрофи, като тази са ежедневие! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Дааа,и аз жиея в онзи район,стават доста такива леки катастрофи най-вече заради минаване на червено.Доста често движещиат се по Цариградско си настъпва и минава на червено,събирайки някой човечец,който си кара спокойно и е минал на зелено.а катастрофи като тази се случват на това място заради забляни шофьори.На този сфетофар си държа очите на 4,след катоедна приятна лелка се опита да спре в мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Скоро май беше пометен един "ром-чистач" точно там! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Скоро май беше пометен един "ром-чистач" точно там! <{POST_SNAPBACK}> На кой му пука? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 На кой му пука? <{POST_SNAPBACK}> Нали .Само че аз защо така не мога да отворя линковете които е дал bate_pesho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 (edited) Съжалявам момчета ..... явно нещо са е прецакало ФТП-то ..... тази вечер ще ги кача наново и ще ви дам линковете .... обаче наистина ще ви харесат ... ЕДИТ: ОПРАВЕНИ СА АЙДЕ РАДВАЙТЕ Edited June 25, 2005 by bate_pesho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Баси и снимките , на мене направо гадно ми става.Хора не карайте бързо и слагайте предпазните колани. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Баси и снимките , на мене направо гадно ми става.Хора не карайте бързо и слагайте предпазните колани. <{POST_SNAPBACK}> И алкохола си казва думата!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 (edited) do mebelna ka6ta v trakia o6te snimki TUK i TUK i TUK i TUK i TUK i posledno TUK Edited June 29, 2005 by star_net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts