kennyg Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Задължителни условия: 1. Android операционна система 2. Тъч скрийн 3. Пълен комплект - кутия, зарядно, аксесоари 4. До 200лв. Важно: Моля, не ми предлагайте телефони, които не отговарят дори и на 1 от по-горните условия С предимство са: 1. Тези с оставаща гаранция 2. По-утвърдени и известни марки Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 Samsung Galaxy S2 отговарящ на всички условия 180лв., актуални снимки нямам, но мога да ти кажа къде можеш да го видиш всеки ден или мога да го взема и да мина от някъде да го покажа, понеже кусура му са козметичните забележки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumpeg Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 Sony Xperia Tipo - ST21i http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2690/sony-xperia-tipo Забележки няма ,като нов е без драскотинка. Оставаща повече от 6 месеца гаранция Цена - 115 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted March 25, 2014 Author Share Posted March 25, 2014 с доста сериозни козметични забележки няма да ми свърши работа, за Сонито ще помисля в краен случай, тъй като му е по-малък дисплея отколкото очаквах някой да ми предложи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.