muhaha Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Здравейте ще предложа на вашето внимание няколко комплекта старички компютри на които малко им липсва да станат цял компютър. Частите са употребявани, тествани и работещи. 1. Части за Компютър Celeron 766мхц Дъно: DFI CS65-EC с вградено видео и аудио 2бр USB (няма лан) Процесор: Celeron 766mhz (ходи до към 900mhz) Рам: 96mb SDRAM PC100 (две плочки една 64 и една 32мб) Единия слот за рам не работи. Лан карта няма. Иска хард диск, кутия и захранване и работи. +Подарък друг процесор Celeron 533mhz Цена: 15 12 лева. Цена частите + захранване: 15 13 лева добавям лан карта подарък но е в неизвестно състояние. Включих я отчита я но не намерих драйвер да и инсталирам и не ми се търсеше. Към него мога да добавя и захранване за още 10 лева. Захранването: 2. Части за компютър s.478 Pentium 4 - 2ghz Дъно: Gigabyte GA-8IRM (Няма вградено видео и лан) Процесор: Pentium 4 - 2ghz 512kb cashe Видео карта: TNT2 Pro 32mb Рам: 512mb DDR400 Цена: 25 20 лева Трябва му хард диск, кутия, захранване и който желае лан карта. Цена с кутия + захранване + CD + Lan карта (неизвестно състояние): 40 лева За кутията не съм сигурен дали имам капак... ако има в склада давам го Снимки с кутията захранването (400в някакво китайче) и cd-то Обща цена за двете точки със всичко: 50 лева Може и бартер за хард диск но държа да е минимум 90% здраве в сентинел. Нещата се намират в Белозем, при път от моя страна доставям до Пловдив. Иначе с еконт като пощенска пратка . За контакти тук на лично или на емайл: admin @ belozem.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted March 25, 2014 Author Share Posted March 25, 2014 Към точка 1 добавям подарък друг процесор Celeron мисля че беше 533мхц Цената на точка едно съвсем символична става 12 лева Като цената на точка 1 със захранването става 15 лева също символична... просто не ми трябват а само пречат. С цел да ги махам и да не ми пречат обявявам цена на двете точки със всичко 50 лева. Може и бартер за хард диск но държа да е минимум 90% здраве в сентинел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted March 27, 2014 Author Share Posted March 27, 2014 2. Части за компютър s.478 Pentium 4 - 2ghzДъно: Gigabyte GA-8IRM (Няма вградено видео и лан)Процесор: Pentium 4 - 2ghz 512kb casheВидео карта: TNT2 Pro 32mbРам: 512mb DDR400Нова цена: 20 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted April 14, 2014 Author Share Posted April 14, 2014 Втората точка с части с478 продадени. Към първата точка добавям лан карта подарък но е в неизвестно състояние. Включих я отчита я но не намерих драйвер да и инсталирам и не ми се търсеше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted April 17, 2014 Author Share Posted April 17, 2014 Цена частите + захранване: 13 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.