JiMbo Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Здравейте, предстои ми сватва Юни месец и ми трябва фотограф. Нямам идея как са цените и към кой да се насоча. Ще помоля ако някой има инфо да сподели за добър фотограф и на нормални цени естествено. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Здравейте, предстои ми сватва Юни месец и ми трябва фотограф. Нямам идея как са цените и към кой да се насоча. Ще помоля ако някой има инфо да сподели за добър фотограф и на нормални цени естествено. Благодаря предварително! Ами добрите искат цифра.Има и от 800 има и от 1800лв. Лично мнение: фотографите в Пловдив са двама - Чепишев и Яков.Нина Николова също снима добре. Много зависи с колко пари си готов да се разделиш П.С. За юни почти на 100% тези 3мата няма да са свободни, освен ако сватбата не е през седмицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Имам приятел фотограф, взима по-малко от горните. Ако искаш - разгледай тук. В сайта му мисля, че имаше и контакти, ако не ги намериш - драсни на лично, ще ти дам координатите му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Скъпо е, но си заслужава човек да инвестира, според мен поне. Нашата сватба я снима Бони Бонев, но всичко според възможностите все пак. Това е, като всичко останало, което се случва веднъж в живота, казва му се "скъп спомен". Поздрави и не се бавете, защото избора се стеснява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Напълно подкрепям @downsoft .В повечето случаи снимките ги гледат/те много по-често от видеото (нашето дори още не съм го гледал цялото ). Но все пак всеки си има приоритети и за някой хора тези неща (видео,снимки, DJ) не са чак от такова значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitak1984 Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Напротив според мен видеото е доста по-сантиментално. Съдя по реакциите на сестра ми, която десет години след сватбата още пази старата VHS касета и я гледа с удовлоствие. Готино е да се видят танците, тъпите физиономии на роднините и т.н. Снимките също са готин спомен, но нямат този емоционален заряд. Иначе до 3-4 месеца и на мен ще ми се наложи да търся фотограф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.