DenisBeljata Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Търся DLP проектор отговарящ на следните изисквания: Brightness (Lumens) минимум: 2500 ANSI Резолюция (Native) минимум : 1024x768 Pixels Мощност на лампата минимум: 200W Всичко под изброените до тук параметри, както и LCD-та, НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ! Отработени часове < 400 Възраст < 5 години Без дефекти по картината. Не ме интересува дали има 3D опции. Задължително поне 24 часа за тестове ! Предлагайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 http://www.lg.com/bg/proektori/lg-PB60G на около година, има още поне толкова гаранция, ползван редовно но няма как да разбера на колко часа е, пък и за LED DLP не е от такова значение търся му около 650лв приемам и плащане в биткойни Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted March 11, 2014 Author Share Posted March 11, 2014 Благодаря за преложението, но: 500 ANSI лумена яркост ..... Мисля че обявата ми е ясно написана Хубав ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Да, и аз така си мислих, но има разлика от лед и лампови лумени щото аз досега съм сменил поне 5 лампови и картината със сигурност не беше в пъти по-силна а може би двойно в най-добрия случай. Аз го гледам на 4м диагонал без проблем, но махна ли щорите през деня не става... Същото обаче беше и с един делл който уж беше 2500 лумена. Ако го гледаш на 1.5-2 метра ще става и за светла стая. Но така или иначе удоволствието на киното/игрите е на пълен мрак затова съм се задоволил с този. Продавам го защото ми трябват пари, иначе си е супер. По-нататъка ще си взема пак подобен, а не от тия тъпи лампи дето ми е ди гуша да се занимавам с тях а и не харчат като леда 60 вата ами 300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted March 11, 2014 Author Share Posted March 11, 2014 Няма да гледам филми на него... Трябва ми мощност на ЛАМПА, и резолюция... LED не ми върши никаква работа. П.С. а ако намеря такъв с 300W лампа - супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_beast Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Имам , но не давам гаранция 24 часа за тест , тай като ако ми прегрееш крушката става много кофти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted March 11, 2014 Author Share Posted March 11, 2014 Щом смяташ че моята цел е да прегрявам "крушките" на хората, а не да си намеря проектор - ок. Благодаря за поста ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.